Runda I na rok 2011
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Runda I na rok 2011
piszcie co i jak
Re: Runda I na rok 2011
25.02 ma być nowy regulamin na ten rok
. Zapisy podobno od 01.03 trza być czujnym

Aha -czyli w czerwcu będzie można go przeczytaćZbyszek G pisze:25.02 ma być nowy regulamin na ten rok![]()

Nie ważne czym, byle MKNĄĆ
Nie wiem co o tym myśleć ale jest regulamin
Wszyscy mają mieć klatki 

cytat : ".....Używane przez załogi kaski muszą być typu samochodowego i posiadać minimum homologację „E”....."
zmieniło się chyba z "zalecane" na "muszą" ,czyli ....żegnajcie nasze ulubione,lekkie i przewiewne orzeszki
zmieniło się chyba z "zalecane" na "muszą" ,czyli ....żegnajcie nasze ulubione,lekkie i przewiewne orzeszki

Genitalia-to nie są włoskie linie lotnicze!!!!!!
Zaraz dopisza ze sygnal dzwiekowy musi byc elektryczny zeby nie mozna bylo zalozyc trabki od roweru jak w zeszlym roku 

Xj renix 4.0 pickup 2door,springi tyl, besterlocker, 35"
ZJ 4.0 up3.5" 31x10.5 mt
ZJ 4.0 up3.5" 31x10.5 mt
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Cześć
Zaczyna się jak na PT kiedyś, za dużo chętnych widocznie...
Zaczyna się jak na PT kiedyś, za dużo chętnych widocznie...
Pozdrawiam
Bedek
Bedek
Nic nie pisze o ilości wyciągarek w Adventure - więc pewnie dowolna ilość elektryków?
Swoja drogą egzekwowanie regulaminu będzie wyglądało jak do tej pory, musi wyglądać jak do tej pory - idę o zakład, że nawet połowa startujących samochodów nie będzie spełniała wszystkich wymagań regulaminu i trzeba będzie dopuszczać je "warunkowo" ....
Kamil - startujecie w tym roku?
ps. OBIECUJĘ, że w końcu przyjadę

Swoja drogą egzekwowanie regulaminu będzie wyglądało jak do tej pory, musi wyglądać jak do tej pory - idę o zakład, że nawet połowa startujących samochodów nie będzie spełniała wszystkich wymagań regulaminu i trzeba będzie dopuszczać je "warunkowo" ....

ps. OBIECUJĘ, że w końcu przyjadę

Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)

GUTMAN pisze:Nic nie pisze o ilości wyciągarek w Adventure - więc pewnie dowolna ilość elektryków?
Swoja drogą egzekwowanie regulaminu będzie wyglądało jak do tej pory, musi wyglądać jak do tej pory - idę o zakład, że nawet połowa startujących samochodów nie będzie spełniała wszystkich wymagań regulaminu i trzeba będzie dopuszczać je "warunkowo" ....![]()
ps. OBIECUJĘ, że w końcu przyjadę![]()
Startujemy. A przy najmniej jak na razie mamy takie plany.
Ogólnie cały maj stoi pod znakiem rajdów

W jakich drzwiachSiatki w drzwiach też trzeba mieć...

dardes pisze:W jakich drzwiachSiatki w drzwiach też trzeba mieć...- Pewnie chodzi o otwory wejściowe
![]()
Najmocniej przepraszam. Chodzi o otwory wejściowe...
jest parę kwiatków w regulaminie , jak opony z homologacją E , zbiornik zgodny z FIA
idą szeroko 

noclegi już ktoś rozpracowywał w Szypowskim nowym lub starym ?
Bo Pani Twierdzi że organizator zarezerwował oba hotele i on będzie miejscami dzielił ........
Bo Pani Twierdzi że organizator zarezerwował oba hotele i on będzie miejscami dzielił ........
Więcej TAM - mniej TU ...
http://www.lech-pol4x4.pl
No pierwsze słyszęLechuPL pisze:noclegi już ktoś rozpracowywał w Szypowskim nowym lub starym ?

Łukasz wybierasz się jako kibic czy zawodnik 

takie info dziś dostałem w hotelu a org jeszcze negocjuje z nimi i za 2 / 3 dni będzie coś wiedziałkamill00 pisze:
No pierwsze słyszę
Flor :
wystawimy adv i ext po autku - jak nam sie spodoba pojedziemy reszte .
Więcej TAM - mniej TU ...
ja to mogę co najwyżej pojechać aby się tą jedyną taryfą przejechać
bo startować nie będziemy 

Bojkotujecie czy plany inne rajdoweFlor pisze:ja to mogę co najwyżej pojechać aby się tą jedyną taryfą przejechaćbo startować nie będziemy

mam dosyć startów w imprezie gdzie reguły są ustalane wybiórczo i w trakcie rajdu
jak się przyjmuje jakieś zasady to powinny być egzekwowane
a dopuszczenia warunkowe poza klasyfikacją 

ja w tym roku też nie wykluczone, że z loży szyderców wystartuję i popatrzę czy coś się zmieni w stosunku do poprzednich lat... Wy mieliście wybitnie pod górkę z organizatorami, my tylko się przyglądaliśmy szachrajstwom z boku ...
Pożyjem uwidzim jak będzie

Pożyjem uwidzim jak będzie

może nawet bym pojechał na 1 rundę porobić trochę zdjęć ale jak pomyślę że znowu nie będzie żadnej informacji jak dotrzeć na próby to mi się odechciewa 

A nie wiecie co jest z podglądnięciem listy startowej?
Jakieś hasło się wyświetla.
Nie wiadomo czy to jest błąd strony czy lista jest tylko dla wybranych

no właśnie, wpisać się wpisałem , dostałem potwierdzenie ale nic nie widać ........ hasło .... trza do nich dzwonićkamill00 pisze:A nie wiecie co jest z podglądnięciem listy startowej?
Genitalia-to nie są włoskie linie lotnicze!!!!!!
już nie trzeba hasła
teraz jest komunikat 

[trwa tworzenie listy zgłoszonych]