Moderator: Albert_N
Mapy w garminach mają nazwy :Flor pisze:przerzucałem trasę z PC na Garmina 278 i teraz nie pokazuje mi City Nawigatora Europe tylko jakąś bazowąa przy wgrywaniu komunikat że nie pokrywa mu się z mapą na GPS ie
w ustawieniach niby jest i bazowa i city
co skopałem
ma ktoś jakiś pomysł
![]()
mapa jest zaznaczona "ptaszkiem" i jest w pamięci urządzeniamapwel pisze: sprawdź w trybie dysku wymiennego czy masz te pliki w pamięci urządzenia. Jeśli są te pliki lub bodaj jeden to mapa została odznaczona w opcjach map i wystarczy ja tylko zaznaczć "ptaszkiem"
Ile zajmuje ten plik ?Flor pisze:mapa jest zaznaczona "ptaszkiem" i jest w pamięci urządzeniamapwel pisze: sprawdź w trybie dysku wymiennego czy masz te pliki w pamięci urządzenia. Jeśli są te pliki lub bodaj jeden to mapa została odznaczona w opcjach map i wystarczy ja tylko zaznaczć "ptaszkiem"ale nie jest wyświetlana
GPS MAP 278 nie działa w trybie dysku wymiennego i nie da się podejrzeć zawartości pamięcimapwel pisze: city navigator - gmapprom.img
dodatkowe regionalne - gmapsupp.img
sprawdź w trybie dysku wymiennego czy masz te pliki w pamięci urządzenia.
Flor pisze:przerzucałem trasę z PC na Garmina 278 i teraz nie pokazuje mi City Nawigatora Europe tylko jakąś bazowąa przy wgrywaniu komunikat że nie pokrywa mu się z mapą na GPS ie
co skopałem
ma ktoś jakiś pomysł
![]()
LR_Olek pisze:Flor pisze:przerzucałem trasę z PC na Garmina 278 i teraz nie pokazuje mi City Nawigatora Europe tylko jakąś bazowąa przy wgrywaniu komunikat że nie pokrywa mu się z mapą na GPS ie
co skopałem
ma ktoś jakiś pomysł
![]()
bo jak mapsourcem wgrywasz to sie caly pakiet map wymienia na nowy i wszystko co bylo do tej pory czyli inne mapy ida w diably...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 71 gości