Garmin sprowadzony w USA - czy duży problem z wgraniem map?
Moderator: Albert_N
Garmin sprowadzony w USA - czy duży problem z wgraniem map?
Witam,
mam zapytanie jak w temacie. chodzi o garmina 60csx. Czy ktos juz przerabiał problem w wczytaniem map, przerobieniem menu na jęz. polski i ewentualne dysponuje instrukcją jak tego dokonać, co gdzie ściągnąć itd.
lub może ktoś ma temat obcykany i za jakoś kwotę kompleksowo załatwi...?
mam zapytanie jak w temacie. chodzi o garmina 60csx. Czy ktos juz przerabiał problem w wczytaniem map, przerobieniem menu na jęz. polski i ewentualne dysponuje instrukcją jak tego dokonać, co gdzie ściągnąć itd.
lub może ktoś ma temat obcykany i za jakoś kwotę kompleksowo załatwi...?
nie sztuka zabić muchę przednią szybą, sztuka zrobić to boczną !
SJ 318 IS
tel.664765550
SJ 318 IS
tel.664765550
Poczytaj na www.garniak.pl
Tam jest duzo na ten temat. Ja mam 60csx z USA i zadnych problemow z wgrywaniem map, bo i dlaczego.
Czarek
Tam jest duzo na ten temat. Ja mam 60csx z USA i zadnych problemow z wgrywaniem map, bo i dlaczego.
Czarek
Traktorek, brum brum, klek klek klek klek klek
Traktorek, brum brum, klek klek klek klek klek
zgadza się. ściągasz spolszczenie menu, kupujesz GPMapę, wgrywasz i gotoweCzarekN pisze:Poczytaj na www.garniak.pl

Re: Garmin sprowadzony w USA - czy duży problem z wgraniem map?
da się , da się
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
-
- jestem tu nowy...
Re: Garmin sprowadzony w USA - czy duży problem z wgraniem map?
Żaden problem. Znajdź spolszczenie oprogramowania na http://garniak.pl i ściągnij legalną darmową mapę z http://ump.waw.pl/
R20