Jako ze ostatnio poszukiwania sensownej i duzej nawi do pierdolota/samolota (po opluciu garmina lotniczego ) i do auta skonczyly sie zakupem takiej wydumki informuje ze zabawka ta jest fajna i pod androida jest od uja softu nawigacyjnego w tym darmowa replika oziego z dostepem do map online jak sie ma podlaczony modem gsm w warstwach jak na sasplaneta to tak informacyjnie jakby ktos potrzebowal fajny tablet do naw .......
Ma to to 7 cali, w dziennym swietle srednio ale daje rade, zyje bez pradu ok 3h z tym ze do androida trza sie przyzwyczaic ale luz ... tak jak pisza mi robi z karta 32G w pierdolocie/samolocie na gsm do 3000 metrow zasieg jest wiec na ziemi tym bardziej ... jako ze dziala to on line to i mapy pogodowe/radarowe sie przydaja oraz inne darmowe wydumki
Manta mid001 tablet / gieps
Moderator: Albert_N
- whisky_snake
-
- whisky_snake
-
Re: Manta mid001 tablet / gieps
Dodam tylko ze juz nie polecam mimo ze fajne to delikatne po upadku z metra na srednio miekkie podloze szklana matryca powiedziala bujaj sie i popekala wiec do "normalnego" srednio delikatnego uzytkowania sie toto calkowicie nie nadaje

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Manta tak już ma ze swoimi wyświetlaczami... Mam, a w zasadzie teraz mam tylko połowę
, komplet odtwarzacz-monitor na zagłówki. W odtwarzaczu wyświetlacz trafiło po kilku godzinach pobytu w plecaku... o ile pamiętam nawet nic w niego nie uderzyło, a jest pęknięty i rozlany...

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)