UKRAINA
Moderator: Albert_N
UKRAINA
hej
szukajkami nie pomogła, więc pytam - ma ktoś przećwiczoną opcję GPS na Ukraine? jakieś sprawdzone oprograowanie?
Automapa daje tam cokolwiek rade?.....
szukajkami nie pomogła, więc pytam - ma ktoś przećwiczoną opcję GPS na Ukraine? jakieś sprawdzone oprograowanie?
Automapa daje tam cokolwiek rade?.....
PATROLnięty 
~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

Re: UKRAINA
ledwo ledwo
na Ukraine tylko i-GO 8 plus mapa ze stajni "Carte Blanche" 2009.02 jest to ukraiński dostawca pokrycie ok 98 % główne trasy i mijane miasta były nie był o problemów za miastem ale na drogach do malutkich miejscowości trasa znikała W Lwowie, Winnicy, Chmielnickim, Uman, Odessa i jeszcze innych które mijałem i zwiedzałem pełne pokrycie adresowe .Polecam .A jeśli chodzi o TT west to niestety tylko tak jak AM główne trasy plus jeszcze pare expresówekale do domu też można wrócić choć przez Kijów tylko
- tkocy20
kupiłem u nich 2 lata temu mapę do Garmina i problem zniknął. Jedyna niedogodność wysoka cena.
z wiekiem rośnie ilość osób mogących jedynie pocałować mnie w ....
w gpsie mam:
Carte Blanche Ukraine 2009.09
Navlux Ukraine 2010
Ukraine 3.66
uzywam wlasciwie tylko pierwszej.
cena 0zl na znanym portalu z zatoką w nazwie.
chociaz latwiej sciagnac demo od producenta i wygenerowac sobie kod do odblokowania
odbiornik oczywiscie garmin
Carte Blanche Ukraine 2009.09
Navlux Ukraine 2010
Ukraine 3.66
uzywam wlasciwie tylko pierwszej.
cena 0zl na znanym portalu z zatoką w nazwie.
chociaz latwiej sciagnac demo od producenta i wygenerowac sobie kod do odblokowania

odbiornik oczywiscie garmin
jeśli wystarczą Ci mapki, bo sam nawigujesz, to najlepiej sobie zainstalować sas.planeta i z sieci pociągnąć mapki googla ze zdjęciami z satelity coś ~3GB zoom 15.
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Garmin daje radę bez problemowo. Znajomki miały auto mapę alę prowadziła wszędzie dookoła 

TLC HDJ 100
A jak robi auto mapa 

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Ojtam ojtamkzh pisze:przeciez napisalklucz13 pisze:A jak robi auto mapa

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
nie ma sprawyklucz13 pisze:Ojtam ojtamkzh pisze:przeciez napisalklucz13 pisze:A jak robi auto mapa

do jazdy "po drogach" wystarczy, jak się chce trochę poszwendać, to już nie koniecznie... dobre i aktualne topo by się przydało, google rozwiązuje częściowo ten problemtomwar pisze:Garmin daje radę bez problemowo.
poszukaj pod katem hasla openstreetmapJac pisze:do jazdy "po drogach" wystarczy, jak się chce trochę poszwendać, to już nie koniecznie... dobre i aktualne topo by się przydało, google rozwiązuje częściowo ten problemtomwar pisze:Garmin daje radę bez problemowo.
lub sprobuj Ukraine Aeroscan NT
oraz
Ukraine Topo V3.03 http://upload.com.ua/get/900519072 haslo: 4pda.ru
na garmina jest wszystko

Ma ktoś może pliki sas.planety na ukrainę? W zamian gwarantuje tęgi ochlej.
tel: 600298546
A coś nie na Garmina bo nic nie mogę ściągnąć , jakaś bliższa podpowiedź
Pociągnąłeś to kazah?kzh pisze:poszukaj pod katem hasla openstreetmapJac pisze:do jazdy "po drogach" wystarczy, jak się chce trochę poszwendać, to już nie koniecznie... dobre i aktualne topo by się przydało, google rozwiązuje częściowo ten problemtomwar pisze:Garmin daje radę bez problemowo.
lub sprobuj Ukraine Aeroscan NT
oraz
Ukraine Topo V3.03 http://upload.com.ua/get/900519072 haslo: 4pda.ru
na garmina jest wszystko
Bo już martwy link a przydało by się...
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
ja to wszystko mam u siebie. link byl orientacyjny.
podbij do huty to se zgrasz

ale co na chatę mam Ci wjechaćkzh pisze:ja to wszystko mam u siebie. link byl orientacyjny.

grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
sprobojRudeBoy pisze:ale co na chatę mam Ci wjechaćkzh pisze:ja to wszystko mam u siebie. link byl orientacyjny.
podbij do huty to se zgrasz?

nie wiem czy chcę zaryzykowaćkzh pisze:sprobojRudeBoy pisze:ale co na chatę mam Ci wjechaćkzh pisze:ja to wszystko mam u siebie. link byl orientacyjny.
podbij do huty to se zgrasz?

grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
A czy możecie polecić jakąś mapę papierową Ukrainy?
Cherokee XJ 4.0 96'
Comanche MJ 4.0 88'
Comanche MJ 4.0 88'
- whisky_snake
-
Na Ukraine to bierzcie sasplaneta i oziego ze zrobionymi mapami .. na asfalt najsensowniej igo ... albo google earth
Internet UA na 7 dni bez limitow to okolo 40 grywien ... na karpackim kordonie ostatnio chlopaki ogladali youtuba w lesie ..
Na wycieczki dalsiejsze satelita w Ku-Bandzie a nie standardowy inmarsat.. tylko troche zabawy w ustawianie bo zestaw ant samo naprowadzajacy (jaki do samolotu potrzebuje) to juz okolo 70 kusd
Z papierowych to na wiekszosci duzych stacji jest wiele turystycznych topo.. .
Wlasnie sciagam kopie map i sat na sasplaneta i gogla eartha Krym .. bo sie plaskaczem rodzinnie wybieramy poczatkiem sierpnia ... reszta pojdzie online
Internet UA na 7 dni bez limitow to okolo 40 grywien ... na karpackim kordonie ostatnio chlopaki ogladali youtuba w lesie ..

Na wycieczki dalsiejsze satelita w Ku-Bandzie a nie standardowy inmarsat.. tylko troche zabawy w ustawianie bo zestaw ant samo naprowadzajacy (jaki do samolotu potrzebuje) to juz okolo 70 kusd
Wlasnie sciagam kopie map i sat na sasplaneta i gogla eartha Krym .. bo sie plaskaczem rodzinnie wybieramy poczatkiem sierpnia ... reszta pojdzie online
w większosci się zgadzam, zwykła navi (nawet w Noki Ovimaps itp klimaty) się sprawdzają, google.maps mało dokładne, lepiej sobie pociągnąć sasplanetą w zakładce [LocalMaps] mapy [Map of Ukraine and Belarus], znacznie więcej szczegółów topograficznych.whisky_snake pisze:Na Ukraine to bierzcie sasplaneta i oziego ze zrobionymi mapami .. na asfalt najsensowniej igo ... albo google earth
Internet UA na 7 dni bez limitow to okolo 40 grywien ... na karpackim kordonie ostatnio chlopaki ogladali youtuba w lesie ..![]()
dla porównania

i Map of Ukraine and Belarus

Da sie ta mape do Garmina jakos zaimportowac?
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
zależy jakiego garmina, da się zrobić JNX (raster) jako wektor raczej nieWojtek_W pisze:Da sie ta mape do Garmina jakos zaimportowac?
O!
Czyli do 62s podejdzie.
Dzieki!
Czyli do 62s podejdzie.
Dzieki!

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...