lbl78 pisze:rozumiem że to bangal na tych navi co wymieniłeś, a nie na każdym garminie?
druga sprawa ile można mieć map na garminie? (wydaje mi się że 2 ale nie jestem pewien)??
ile wrzucisz tyle masz, przynajmniej tak bylo w oregonie, ograniczeniem byla karta pamieci a konkretnie jej pojemnosc.
Uzywalem Oziego, uzywalem AM,iGO i Garmina, wniosek moj jest taki ze zwykla nawi taka za 200-500zl co kto chce jest dobra na czarne jak jeszcze ma dobre oprogramowanie. W terenie mnie sprawdzal sie Garmin, Ozi rowniez jest w miare z tym ze brakuje mu routowalnosci - przydaje sie przy lizceniu odleglosci. Ergonomia uzytkowania tu przewage znaczna ma Garmin, stwierdzone. I jeszcze to o czym napisal Wojtek Garmin ma jedna niezaprzeczalna ceche dziala w kazdych warunkach, wlaczam i chodzi, a z cala reszta to jest niestety jak ze zmotami 4x4 raz dziala a raz nie chce. Wszystko jest ok, jak akurat nie potrzebujesz mapy w danej chwili i nie podejmujesz decyzji w gorach gdzie skrecic itp.
Poza tym (to moja subiektywna opinia) urzadzenie do wszystkiego tablet jest ok, z tym ze jakakolwiek awaria oprogramowania, sprzetu itp. pozbawia uzytkownika wielu rzeczy na raz, stad uwazam ze tel jest do dzwonienia, nawigacja do nawigowania, mialem kiedys palmtopa pierwsze HTC i miale AM w nim, wszystko cacy, tylko jak sie zesral z przegrzania w centrum Lyonu to nie bylo ani nawigacji, ani telefonu... wiec nie jestem zwolennikiem opcji 5w1