Koleżanki, koledzy, któż Was użytkuje GPSMap 276c i mógłby poświęcić chwilę czasu na podstawowe szkolenie w temacie obsługi i programów współpracujących. Jestem z Trójmiasta ale praca zmusza mnie często do śmigania po Polsce w te we wte więc miejsce szkolenia nie ogrywa istotnej roli. W temacie GPS jestem świeży. Nabyłem co prawda ostatnio owo urządzenie ale nie zdążyłem sie nacieszyć bo bez zgody zmieniło właściciela. Za nim podreperuje budżet wymyśliem taką opcję...
pozdr
Elwood
Szkolenie
Moderator: Albert_N
- Elwood
-
- Kontaktowanie:
No jak to ustrojstwo obsłużyć
i przede wszystkim jak w pełni wykorzystac jego mozłiwości. Zastosowanie: wyprawy, stąd współpraca z programami dostępnymi w sieci (jakimi?)
Cholera najgorzej ajk laik ma powiedzieć o co mu chodzi a unika stierdzenia, ze chodzi mu o wszystko

Cholera najgorzej ajk laik ma powiedzieć o co mu chodzi a unika stierdzenia, ze chodzi mu o wszystko

The Bluesmobile
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."