możliwość z tego plamtopika używania GPS'u

Moderator: Albert_N
jest jak najbardziejToroo pisze:Czy z szanownego towarzystwa orientuje sie może ktoś czy istnieje
możliwość z tego plamtopika używania GPS'uDodatkowe oprogramowanie czy coś takiego
![]()
taa ... a ciekawe gdzie z najdziesz oprogramowanie pod symbiana ...marcin-gaz pisze: jest jak najbardziej
po szczególy moge posłać dalej
Więc jeśli to pójdzie na moim P910 - to masz krzyneczkę ... u mnie słowo droższe pieniędzymarcin-gaz pisze:a jak dam namiar na gościa który montuje nawigacje w P910i w Nokiach typu 6680 i podobnych fonach
bede miał skrzynke piwa
To też szastająć krzynkami browarka nie jestem aż tak rozżutny bo od kąd tylko P910 pojawił się na polskim rynku to go qpiłem i u różnych fachmanów w polsce i nie tylko chciałem coś takiego zmotać ... no i jak do tej pory nikt nie był w stanieDiscotheque pisze:Tak ale w fonach tego typu i np Motce A925 to nie jest "pelny" GPS tylko aGPS, reszte sobie doczytajcie w necie.
a ktoz cie tak poinformowal i gdzie takie bzdury wyczytalesDiscotheque pisze:Tak ale w fonach tego typu i np Motce A925 to nie jest "pelny" GPS tylko aGPS, reszte sobie doczytajcie w necie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 71 gości