google earth plus

systemy nawigacji satelitarnej, odbiorniki i osprzęt

Moderator: Albert_N

qubus

google earth plus

Post autor: qubus » pt cze 15, 2007 10:10 am

licencja 20$
no i teraz czy ktos to uzywa? czy faktycznie podaje w czasie rzeczywistym pozycje?
Akurat ten obszar, po ktorym chce jezdzic jest w googlu zeskanowany wiec taka opcja by byla dla mnie idealna bo map nie mam.
czy to wymaga bycia online podczas jazdy ? bo jak tak to musze wpakowac w laptopa PCMCIA i jakis prepaid. Jesli tak to ile danych jest wtedy pobieranych?

uff....
Patrol GR Y60 Long
http://www.muddoctors.pl

Awatar użytkownika
domator

Kontaktowanie:

Post autor: domator » ndz cze 17, 2007 9:50 pm

uzywam.
dziala bardzo dobrze.
musisz byc on line lub miec w cache'u GE trase juz przejechana Czyli przed wyjazdem dokladnie ogladasz w domu okolice gdzie bedziesz jezdzil i jak jestes w terenie to mozesz byc off-line i tez dziala.
Ile ciagnie? Nie wiem - teraz wszyscy operatorzy oferuja bez limitu internet w cenie ok. 50 PLN miesiecznie wiec nie widze problemu...
Gorzej za granica :-(
domator

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » pn cze 18, 2007 7:31 am

Tak jak domator napisal.

Danych bierze na tyle duzo, ze jadac 90 km/h GPRS jest za wolny zeby nadazyc z pobieraniem.

Mialem licencje, ale na drugi rok nie przedluzylem.
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?

Awatar użytkownika
whisky_snake

Post autor: whisky_snake » pn cze 18, 2007 8:21 pm

nie zapominajta tylko ze gprs za granica jest ku.... drogi kumple szukali w alpach miejsca rachunek 6 setek z drobnymi :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „GPS”