GPS za 300 zł w Biedronce...
Moderator: Albert_N
Panowie, Navia 2008 dostępna ostatnio w Biedronce za 233 PLN, to ni mniej ni więcej tylko TO SAMO co Akira 512.
Podsumowując super tani sprzęt z ogromnymi możliwościami po odblokowaniu.
Jest gwarancja i wymieniają na nowy bez problemu lub oddają kasę. Naprawdę wydawanie 700 pln na sprzęt o podobnych możliwościach, ale markowy, moim zdaniem NIE ma sensu.
Wszystkie możliwości są szeroko opisane na forum Navia Akira. Polecam lekturę. Jest tam również opis jak postawić na Navii Oziego.
Manta 030 jest sprzętem gorzej wykonanym niż Navia i częściej są z nią problemy.
Nawigację można odblokować w taki sposób, żeby nie stracić gwarancji. W tym celu wystarczy zmiana jednej linijki w pliku autorun.inf , a swoje programy instaluje się na karcie SD. Wiem , że większość ludków z tego wątku już to wie, ale piszę to dla tych, którzy trafili tutaj niedawno.
Pozdrawiam
Szczęśliwy posiadacz Navii.
Podsumowując super tani sprzęt z ogromnymi możliwościami po odblokowaniu.
Jest gwarancja i wymieniają na nowy bez problemu lub oddają kasę. Naprawdę wydawanie 700 pln na sprzęt o podobnych możliwościach, ale markowy, moim zdaniem NIE ma sensu.
Wszystkie możliwości są szeroko opisane na forum Navia Akira. Polecam lekturę. Jest tam również opis jak postawić na Navii Oziego.
Manta 030 jest sprzętem gorzej wykonanym niż Navia i częściej są z nią problemy.
Nawigację można odblokować w taki sposób, żeby nie stracić gwarancji. W tym celu wystarczy zmiana jednej linijki w pliku autorun.inf , a swoje programy instaluje się na karcie SD. Wiem , że większość ludków z tego wątku już to wie, ale piszę to dla tych, którzy trafili tutaj niedawno.
Pozdrawiam
Szczęśliwy posiadacz Navii.
Ostatnio w biedronce była dostępna Navia Nv35.Nie jest to to samo co N2008 i Akira 512. Są drobne różnice.Gadimex pisze:Panowie, Navia 2008 dostępna ostatnio w Biedronce za 233 PLN, to ni mniej ni więcej tylko TO SAMO co Akira 512.
"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
kto już ma ? i jaka opinia ?jpi pisze:w wyborczej ma być to gie za 199
nada się co by oziego postawić i może metromierz
http://wyborcza.pl/1,89466,5648893,GPS_ ... otych.html
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

Nawigacji typu Biedronko-Akira za 270-350 pln jest już bardzo mnóstwo, poco wchodzic w jakieś sprzedaże wiązane?, a przy zakupie sprzętu na fakturę to już zupełnie bez sensu..Marv pisze:Do navi za OC musisz sobie dokupić jakiś assistance za coś koło 2 stów i wtedy goclever 3584(3,5``, 372Mhz, i 64 Mb pamięci!) dostajesz "gratis"
Może takie asistance byłoby dobre przy większej wtopie?
kia sorento 2.5 crdi, BFG AT, lift +1"
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
cytat:
Ci ludzie chyba naprawdę nie mają poważniejszych problemów. Polska to bezpieczny kraj, bez pijanych kierowców, złodziei samochodów, drechów napadających na spokojnych ludzi, itp. itd., wiec z nudów trzeba wymyślić kolejną ciekawą akcję.
Swoją drogą to ciekawe, czy jak ktoś będzie miał legalnego Oziego, czy zażądają faktury na sztabówki
Jak dodaje Jaskóła, operacja policji nie jest skierowana przeciwko kierowcom. Głównym celem są osoby handlujące automapami bez licencji producenta. Na terenie Łodzi z tego powodu już zatrzymano dwie osoby.

Swoją drogą to ciekawe, czy jak ktoś będzie miał legalnego Oziego, czy zażądają faktury na sztabówki

- scyzoryk73
cyt:
"Obawiać się mogą jedynie kierowcy, którzy posiadają automapy nielegalnie ściągnięte z Internetu. Przecież zabranie do samochodu karteczki z potwierdzeniem oryginalności produktu nie stanowi większego problemu, więc uczciwi kierowcy nie mają się czego obawiać" - mówi prawnik Adam Jaskóła.
Jak dodaje Jaskóła, operacja policji nie jest skierowana przeciwko kierowcom. Głównym celem są osoby handlujące automapami bez licencji producenta.
koniec cyt.
ciekawe czy chodzi jedynie o automapę
bo jak tak to śmierdzi na odległość 
"Obawiać się mogą jedynie kierowcy, którzy posiadają automapy nielegalnie ściągnięte z Internetu. Przecież zabranie do samochodu karteczki z potwierdzeniem oryginalności produktu nie stanowi większego problemu, więc uczciwi kierowcy nie mają się czego obawiać" - mówi prawnik Adam Jaskóła.
Jak dodaje Jaskóła, operacja policji nie jest skierowana przeciwko kierowcom. Głównym celem są osoby handlujące automapami bez licencji producenta.
koniec cyt.
ciekawe czy chodzi jedynie o automapę

zawsze trzeba widzieć plusy w minusach
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu
Od przyszłego tyg w biedronce navi za 189 zł co to za cudo? wie ktoś?
Frontera Long 2.2 '97 MT 33", lift 3", winch....
http://www.opelfrontera.pl
http://www.opelfrontera.pl
szukam i szukam ale nigdzie nie pisza nic o ozim
znalazlem test terenowy
http://www.roadlook.pl/gps-audio/mio-mo ... -test.html
znalazlem test terenowy

http://www.roadlook.pl/gps-audio/mio-mo ... -test.html
biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

-
- jestem tu nowy...
a masz gdzies na kompie rzeczy potrzebne do odblokowania i zainstalowania automapy i oziego?rozpustnik pisze:Mam mio moov 200. Działa zarówno automapa jak i ozi.
O ile 3,5" wystarczy to polecam.
jakby co to prosilbym na pw
akurat dla mnie 3,5' nie robi problemu
navi ma tylko pomoc w trudnych sytuacjach a nie byc jedyna wyrocznia

jakos bardziej ufam swojej orientacji niz technice

biedny inżynier 

-
- jestem tu nowy...
poreb pisze:a masz gdzies na kompie rzeczy potrzebne do odblokowania i zainstalowania automapy i oziego?rozpustnik pisze:Mam mio moov 200. Działa zarówno automapa jak i ozi.
navi ma tylko pomoc w trudnych sytuacjach a nie byc jedyna wyrocznia![]()
http://www.my-navia.pl/
tam wszystko znajdziesz i dowiesz się co z tym zrobić
R20
rozpustnik pisze:poreb pisze:a masz gdzies na kompie rzeczy potrzebne do odblokowania i zainstalowania automapy i oziego?rozpustnik pisze:Mam mio moov 200. Działa zarówno automapa jak i ozi.
navi ma tylko pomoc w trudnych sytuacjach a nie byc jedyna wyrocznia![]()
http://www.my-navia.pl/
tam wszystko znajdziesz i dowiesz się co z tym zrobić

Xj renix 4.0 pickup 2door,springi tyl, besterlocker, 35"
ZJ 4.0 up3.5" 31x10.5 mt
ZJ 4.0 up3.5" 31x10.5 mt
Re: GPS za 300 zł w Biedronce...
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Re: GPS za 300 zł w Biedronce...
Podobno od dzisiaj jest ta promocja, ale to tylko podobno bo w 4 biedronkach nic nie wiedza, no chyba ze w promocji jest tylko 10 sztuk na kraj

Isuzu Monterey 3.1 LTD, +2", Safari snorkel, Superwinch, KL78 32"
• trooper4x4.pl
• trooper4x4.pl