Google Maps w trybie offline?
Moderator: Albert_N
Google Maps w trybie offline?
Wczoraj spędziłem kilka godzin na tworzeniu map offline Bałkanów. Dziś powgrywałem kolejne mapy offline i wielkie zdziwienie , cała wczorajsza praca gdzieś wyparowała. Czy ktoś może wie jaka jest pojemność pamięci podręcznej dla Google Maps przy zgrywaniu map offline do iPada air. Czy i w jaki sposób można zwiększyć pojemność pamięci podręcznej ? Czy może to jakaś inna przyczyna, że po wyłączeniu iPada wszystko się kasuje?
Re: Google Maps w trybie offline?
Ja do zgrywanie mapek używam programu Locus. Jak na razie wszystko działa i nic nie znika. Od razu zazanczę że to mozolna praca jest. Np. mapa Albani Pólnocnej hybrydowa tak gdzieś niecała jej połowa, zgrana do poziomu zumu 16 (taki mi sie zdajde że wystarczy) ma pod 80 tys płytek, a limit dzienny zgrywania to 10000, więc na spokojnie i za jakiś czas będzie.
Re: Google Maps w trybie offline?
Wedlug mojego info nie.makato pisze:Wczoraj spędziłem kilka godzin na tworzeniu map offline Bałkanów. Dziś powgrywałem kolejne mapy offline i wielkie zdziwienie , cała wczorajsza praca gdzieś wyparowała. Czy ktoś może wie jaka jest pojemność pamięci podręcznej dla Google Maps przy zgrywaniu map offline do iPada air. Czy i w jaki sposób można zwiększyć pojemność pamięci podręcznej ? Czy może to jakaś inna przyczyna, że po wyłączeniu iPada wszystko się kasuje?

Ipad (w moim odczuciu) sie generanie nie nadaje do tego. Brat meczyl na 100 roznych sposobow . Predzy czy pozniej wyprowywalo bez konkretnego ostrzezenia.
Andorid gniecie "jabuszko" pod tym wzgledem
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...