Podlaczajac do gnuazda 2,1A nic sie nie dzieje, a jak do 1A to pokazuje ze jest ladowany ale nie wystarczajaco bo w trakcie uzywania poziom baterii caly cxzas spada
Jakies pomysly jak temu zaradzic

Moderator: Albert_N
Dla ustalenia uwagi:grzes pisze:nie pytam o chwyty marketingowe tylko o to jak zaradzic problemowi...
cos jest nie halo, bo zadna z dwoch ladowarek samochodowych ani zadna z dwoch sieciowych w domu po poldaczeniu do gniazdka 2,1A nie laduje tableta, na roznych kablach...
Czyli w gniazdku 1A jest za mała wydajność prądowa żeby naładować ten tablet. Ładuj na wyłączonym, to 1A wystarczygrzes pisze:Ladowarka samochodowa do gniazda zapalniczki, w tej ladowarce 2 porty USB, 1A i 2,1A .
Ale te ładowarki ładują.grzes pisze:Przetwornice to mam, nawet spora, z tym ze w bagazniku
i chodzi mi o rozwiazanie problemu czemu nie laduje... bo obejsc zasilaniem z 230V to wiem jak zrobic
Kiedyś musi być pierwszy raz. Jak się uda, to satysfakcja gwarantowana.grzes pisze:a da sie gdzies kupic gotowca ?
bo ze zlozeniem samodzielnym przy zerowej wiedzy z elektroniki moze byc ciezko...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości