W kwotach bardziej przystępnych (używki) są właśnie Street Pilot-y. Czym to się różni ? Pchać się w toto, czy zbierać na 276C ?
Dzienks.
Moderator: Albert_N
Testowałem c320 i 2610 (po jednym dniu jazdy w mieście jak i poza), posiadam 276c.KrzyK pisze:Street Pilot C320 też jest zachęcający, ale 276C wygląda na na solidniejszy w teren i na łódź.
W skłąd zetawu "fabrycznego" 276c wchodzi m.in uchwyt morski - bardzo dobry do off-road. Daje się przykręcić na 3 srubach (stabilny), i daje się regulować w trzech wymiarach - więc nie ma problemu z tym, że będzie przmyocowany do nierównej powierzchni. GPS w zmaontowanym uchwycie jest b. stabilny. Opróćz uchwtu morskiego standardowo dostajesz taki uchwycik przylepiany - jest on ok - ale na pewno mniej stabilny od morskiego i ma możlwiści regulacji tylko pochylenia oraz lewo/prawo.darkman pisze:acha dzienks!
taaa..to 176 olewam w takim razie, bez routingu to gleba dla mnie.
czyli 276c, well.. jakiś uchwycik jest w komplecie czy opcja? znaczy dodatkowa cena mnie zabije ? gwarancja mnie dość przekonuje, gadget całkiem tani nie jest jakby nie było![]()
orydżinalus mapy troszkie drogi jak to soft, a tak zwana "pierwsza kopia" nie będzie robić ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości