Ma ktoś już

Moderator: Albert_N
sprawa do rozważenia...Żaba_ pisze:Witam...
mam małe pytanie... mam nadzieję, że na dzien dobry BABY nie pożrecie żywcem za głupie pytania.
Ja bym sprawdził, czy GPMapa 3.0 jest poprawnie wgrana, tzn. wraz z informacjami o autoroutingu. W mapsource po zaznaczeniu wszystkich obszarów mapy które mają być wgrane do urządzenia, trzeba zaznaczyc jeszcze pole 'wgraj informacje o autoroutingu' czy jakos podobnie... dosc często sie o tym zapomina, i wtedy autorouting jest, owszem, ale tylko po mapie bazowej europy, czyli baaardzo tragiczny.Mianowicie...
zakupiliśmy z małżem Garmina 60CSX... fajny sprzęciorek i w ogóle jesteśmy z niego zadowloleni.. Jest jeden szkopuł.
W Gpiepsie mamy wgrana GPMapę wersja 3...
[...]
Wiec pytanie zasadnicze...
czy opłaca się kupować GPMap wersję 4 bo będzie ona uwzględniała drogi także gruntowe ale i jednopasmowe (a nie tylko autostrady bo np. dziś jeździliśmy drogami, które jak byk są duże i wyasfaltowane od przeszło 30 lat a gieps pokazywał BRAK DROGI), czy może coś porąbaliśmy w ustawieniach?
na wlasnie ...KrzyK pisze: GPMapę 4 na pewno warto kupić, ale kto wie, czy pod koniec roku nie będzie 5-ki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 82 gości