GARMIN Street Pilot - opinie
Moderator: Albert_N
GARMIN Street Pilot - opinie
.... pozwolę sobie zapytać czy to dobra oferta ....
http://www.allegro.pl/item90224279_garm ... etem_.html
http://www.allegro.pl/item90224279_garm ... etem_.html
Oczywiście Krecik ma rację
Zwykły GPS bez wbudowanego kompasu nie ma szans znalezienia północy dopóki stoisz w miejscu. On określi tylko położenie, kierunek może wyświetlić dopiero gdy zacznie się poruszać.
A cena tego SP jest do bani
Niedawno sprzedałem na Allegro SPIII z GPMapą 3.0 i kartą 128MB od 700zł i na pewno była to o niebo lepsza oferta, tym bardziej że szybko się sprzedał

A cena tego SP jest do bani

Niedawno sprzedałem na Allegro SPIII z GPMapą 3.0 i kartą 128MB od 700zł i na pewno była to o niebo lepsza oferta, tym bardziej że szybko się sprzedał

Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21
No tak, jak ktoś chce się przyp...czepić, to zawsze coś znajdzie.
Mnie nazywają księgowym- niby jestem za dokładny- ale widzę jeszcze lepszych.
Ja radzę sobie bez kompasu. Jak stoisz w miejscu, to ekran mapy też się obraca, w zależności od ustawień, ale kierunek północy obraca się razem z mapą. Albo, właśnie, wystarczy się poruszyć- to chyba nie problem.
Można też zamiast elektronicznego za parę setek mieć zwykły kompas.
Chonza- jak masz kasę, to zaczekaj i zaaplikuj sobie 60 CSx z GPMapą, a jak nie masz- to nie moja wina
Mnie nazywają księgowym- niby jestem za dokładny- ale widzę jeszcze lepszych.

Ja radzę sobie bez kompasu. Jak stoisz w miejscu, to ekran mapy też się obraca, w zależności od ustawień, ale kierunek północy obraca się razem z mapą. Albo, właśnie, wystarczy się poruszyć- to chyba nie problem.
Można też zamiast elektronicznego za parę setek mieć zwykły kompas.
Chonza- jak masz kasę, to zaczekaj i zaaplikuj sobie 60 CSx z GPMapą, a jak nie masz- to nie moja wina

LR Disco 3.5 V8i, 92', +2''
"I hate asfalt"
"I hate asfalt"
jesli masz wydac tyle kasy na cos ci samo z siebie jest gadżetem,
to niech to przynajmniej bedzie funkcjonalne
nawet nie wiesz jak bardzo wkurzające jest jak stoisz w miejscu i nie wiesz gdzie jest pólnoc, a ruszyć sie nie bardzo jest jak... naprawde
a jechac po to zeby chwile póxniej stwierdzić ze kierunek przeciwny jest tym własciwym oczywiscie można tylko po co ?
mała rzecz a cieszy
jak masz kompas to ekran mapy sie nie obraca, i wlasnie o to chodzi
to niech to przynajmniej bedzie funkcjonalne
nawet nie wiesz jak bardzo wkurzające jest jak stoisz w miejscu i nie wiesz gdzie jest pólnoc, a ruszyć sie nie bardzo jest jak... naprawde

a jechac po to zeby chwile póxniej stwierdzić ze kierunek przeciwny jest tym własciwym oczywiscie można tylko po co ?

mała rzecz a cieszy

jak masz kompas to ekran mapy sie nie obraca, i wlasnie o to chodzi
Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...