etrex żółtek-instukcja
Moderator: Albert_N
etrex żółtek-instukcja
szukam polskojęzycznej instrukcji- znam podstawowe funkcje i najczęściej korzystam z funkcji GOTO - troche mi nie idzie z trasami powrotnymi -generalnie to brakuje mi w wiedzy kilku szczególów
jak ktoś ma do udostępnienia to będe zobowiązany
jak ktoś ma do udostępnienia to będe zobowiązany
Na www.garmin.pl do pobrania znajdziesz (na końcu) krótka instrukcję do Visty - choć to gps wyższej klasy, to podstawowe zasady są takie same (ja juz jestem po zakupie etrexa, summita, a obecnie visty c) - powinienś dać sobie radę - trochę inne guziczki, ale zasada podobna. Na Garmin.com są pełne instrukcje angielskie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
Możesz kupić sobie prostszy program i po polsku - nawigator mapa polski (to droższy wariant 229 PLN) lub plan miasta (może jest Białystok, ja mam Warszawę - sprawdź w EMPIKU) - ostatnio za 49 PLN - plan miasta zawiera dokładne miasto i cała polskę - drogi, bez ulic - pozwala zgrać ślad z GPS-a, zarządzać waypointami, tworzyć na kompie trasy i wgrywać - prosto, tanio i po polsku - do Oziego musisz mieć mapy, a i poziom komplikacji większy. Nawigator Mapa polski zawiera masę dróg gruntowych, a ty nie musisz mieć dorgirgo GPS Nawigatora, bo i tak nie wgrasz mapy. Jwst też MapSource Trip & Waypoint Manager za 134 PLN, ale tam Polska jest syboliczna.
Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
-faktycznie krótka, nie wiele wniosło do posiadanej już wiedzydo pobrania znajdziesz (na końcu) krótka instrukcję do Visty
-tak tylko że oziego z mapami już mam, barjerą jest jedynie mój znikomy angielskiMożesz kupić sobie prostszy program i po polsku - nawigator mapa polski (to droższy wariant 229 PLN)