Noszę się z zakupem sprzętu - mam już dosyć Mio i chciałbym Garmina - pytanie jakie model polecacie i jaki się sprawdził?
Ważne są zarówno dokładność map jak również system - aby mógł np działać w pomieszczeniu? Mozliwe? Czy tylko w Erze

Moderator: Albert_N
Nie kupiłbym Garmina (pomimo całej sympatii z pieszych wędrówek do tej marki). Pomyśl o zamianie szajsowatego MIO na coś lepszego po prostu.Zbowid pisze:Witam!
Noszę się z zakupem sprzętu - mam już dosyć Mio i chciałbym Garmina - pytanie jakie model polecacie i jaki się sprawdził?
Ważne są zarówno dokładność map jak również system
nie da rady, nawet z sirfem, chyba, że masz szklany dach i ścianyZbowid pisze: aby mógł np działać w pomieszczeniu? Mozliwe? Czy tylko w Erze
No ja swojego spaczowałem i wgrałem wszystkie zalecane dodatki, usunąłem polską nakładkę i dalej diupa bo jak bateria siądzie to i tak wszystko wraca do poprzedniego stanu i mam już serdecznie dość.. no i szukam jakiegoś innego rozwiązania.Igor909 pisze:Co z tym Mio się dzieje![]()
Mój potrafił godzinę się odpalać![]()
Kupiłem NavRoad ... narazie super
Odpala po 3 sekundach
nie wiem jakich MIO uzywacieFlor pisze:wiesza się na potęgęIgor909 pisze:Co z tym Mio się dzieje![]()
P550 średnio raz w tygodniumiastek pisze:nie wiem jakich MIO uzywacieFlor pisze:wiesza się na potęgęIgor909 pisze:Co z tym Mio się dzieje![]()
![]()
mi przez rok zawiesilo sie raz i to wtedy gdy karte z biedronki zapodalem
uzywam go w terenie z ozim i gps auto w placku z AM czasem do netu przez wifi i jestem zadowolony
Tez mam właśnie P560 i naprawde nic sie z nim nie dzieje.klucz13 pisze:P560 ani razu nie zawiódłFlor pisze:P550 średnio raz w tygodniutrzeba robić reset
od prawie roku
jak na Polskę to Garmin 278 i GPMAP TopoPiter69A pisze:Nie znam sie wcale na tych sprzetach i mam nadzieje, ze ktos mi troche naswietli sprawe wyboru nawigacji.Jaka nawigacja jest godna polecenia do wykozystania np. na Berlin-Wrocław czy Great-Escape?? Co się sprawdzi w warunkach szybkiej jazdy zeby dzialalo stabilnie i moglo miec dokladne mapy??
Jak z funkcją metromierza??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości