http://allegro.pl/item483914377_dalco_n ... _a609.html
Ma WinCE więc można zainstalować iGO, Automapę, Ozi itp. Ekran może do największych nie należy ale nie trzeba szukać miejsca w samochodzie na montaż. I cena do przeżycia

Pozdr
Moderator: Albert_N
Miałem ją przez dwa lata, cztery lata temu i uważam że to był the best. Dwa tygodnie bateria trzymała tego rekordu to już nikt nie pobije. Chyba, że energie jądrową zaprzęgną do zasilania telefonów.pezet pisze:Dlatego po przetestowaniu kilku wypasionych zajebiściewszystkomających telefonów na S oraz S oraz S-E oraz N, korzystam z Nokii 6310ioblesnik pisze:Ostatnio kolega kupił sobie wypasiony telefon jednej firmy na "S".
Mam motkę F3... 3-3.5 tygodnia w stanie czuwania... jak dużo rozmawiam (a rozmawiam...oblesnik pisze:Miałem ją przez dwa lata, cztery lata temu i uważam że to był the best. Dwa tygodnie bateria trzymała tego rekordu to już nikt nie pobije. Chyba, że energie jądrową zaprzęgną do zasilania telefonów.pezet pisze:Dlatego po przetestowaniu kilku wypasionych zajebiściewszystkomających telefonów na S oraz S oraz S-E oraz N, korzystam z Nokii 6310ioblesnik pisze:Ostatnio kolega kupił sobie wypasiony telefon jednej firmy na "S".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość