kraje nadbałtyckie na oziexplorer
Moderator: Albert_N
kraje nadbałtyckie na oziexplorer
ma ktos moze lub wie gdzie szukc jakis map zwyklych lub niezwyklych pod oziego?
lr-lr-lr-xtz-e350
Re: kraje nadbałtyckie na oziexplorer
Ja mnóstwo map pobierałem z mn. rapidshare.com, linki znajdziesz po wpisaniu w google np. " latva map oziexplorer "
Tego typu serwery są płatne ale są to groszowe opłaty, albo można się bawić w ściąganie za darmoszkę tylko trzeba się trochę z tym pobawić. Ja płaciłem przez PeyPal i byłem zadowolony (nie podajesz numeru karty kredytowej).
Tego typu serwery są płatne ale są to groszowe opłaty, albo można się bawić w ściąganie za darmoszkę tylko trzeba się trochę z tym pobawić. Ja płaciłem przez PeyPal i byłem zadowolony (nie podajesz numeru karty kredytowej).
Lepiej mieć spokój niż rację. 
Parchol Y61 LONG 2,8TDi

Parchol Y61 LONG 2,8TDi
GrzechoS pisze:Ja mnóstwo map pobierałem z mn. rapidshare.com, linki znajdziesz po wpisaniu w google np. " latva map oziexplorer "
no, tez juz tam zagladalem - szalu nei ma z ilosciami ale moze czegos sie jeszcze doszukam.
dzieki.
lr-lr-lr-xtz-e350
Mały kraj - mało map 

Lepiej mieć spokój niż rację. 
Parchol Y61 LONG 2,8TDi

Parchol Y61 LONG 2,8TDi