Promocja Faktu -> Lark 50.1 w cenie 249zł
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Promocja Faktu -> Lark 50.1 w cenie 249zł
Co sądzicie o tej promocji -> http://www.lark.com.pl/promocja_fakt.htm
Przymierzam się do zakupu nawigacji i zastanawiam się, czy nie skusić się na udział w tej promocji. Kwestia kilku dni, zebrania kuponów.
Lark zbiera dobre opinie, zwłaszcza ten model.
Przymierzam się do zakupu nawigacji i zastanawiam się, czy nie skusić się na udział w tej promocji. Kwestia kilku dni, zebrania kuponów.
Re: Promocja Faktu -> Lark 50.1 w cenie 249zł
a na alledrogo kupisz o 30 pln droższego bez zbierania kuponów i wysyłania smsów
przy czym masz pewnośc że dostaniesz w tej cenie..a w tesco to bywa różnie

przy czym masz pewnośc że dostaniesz w tej cenie..a w tesco to bywa różnie

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
ogólnie navi super
wszystko na niej śmiga
tylko oziego jeszcze nie wgrywalem
duży wyświetlacz
dla mnie super
wszystko na niej śmiga
tylko oziego jeszcze nie wgrywalem
duży wyświetlacz
dla mnie super
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
My też Cię witamy serdecznie...Kierownica pisze:Co sądzicie...
W starych Larkach FreeBirdach (3.xx) sporo ludzi skarzyło sie na padające wyswietlacze. Ja swojego wytrzasam od 2 lat i jest OK. Wszystkiego dowiesz się tutaj: http://www.my-navia.pl/
Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
A to nie czasem rodzaj reklamy?Kierownica pisze:Co sądzicie o tej promocji -> http://www.lark.com.pl/promocja_fakt.htm

Uaz and GR Y61
Jesli tak, to czy gość jest z Larka, Tesco czy z Faktu? 

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
W ostatni długi weekend miałem okazję testować ten model wyposażony w Automapę. Ma zasadniczą wadę - bardzo długi czas szukania satelity. W centrum Pragi zajmowało mu to ponad 3 min
Jednak jak już odpalił to szybkość działania była przyzwoita. Wg mnie to całkiem przyzwoity sprzęt

Mój starszy Lark też potrafi kaprysić, ale nie jestem pewien czy to wina sprzętu czy raczej układu satelit w danym momencie. U mnie czasem łapie w kilka sekund, najczęściej ok. pół minuty, ale również 2-3 minuty się zdarzają. I to nie ma znaczenia - duże miasto czy interior. Tylko dwa razy się zbiesił - totalny zwis, jakby wszystkie satelity spadły. Co ciekawe w obu przypadkach było to przy terminalach pasażerskich na Okęciu.
W biedronce obecnie masz jakąś navi , ekran troszkę mniejszy:
http://www.biedronka.pl/img/ofespec/hol ... big/03.jpg
http://www.biedronka.pl/img/ofespec/hol ... big/03.jpg
"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
-
- jestem tu nowy...
Dżek pisze:Jesli tak, to czy gość jest z Larka, Tesco czy z Faktu?
Jeśli już to "Gościówa" o ile takie określenie funkcjonuje w naszym słowniku.
Co do Larka nie ,miałam wątpliwości, większość rekomendacji jest pozytywnych. Zastanawia mnie raczej ta promocja. Czy się opłaca. Poprzednie tego typu akcje organizowała gazeta wyborcza i dziennik chyba. Znajoma akurat kiedyś skorzystała i ma nawigację właśnie Larka- jakiś niższy model. Nie miała problemu z odbiorem urządzenia, ale nie powiem Wam gdzie to było: czy Tesco, czy gdzieś indziej.
Fakt tak, czy siak w biurze u nas jest, zatem kupon i kartę zachowam. Nie mam zaufania do zakupów na allegro, zatem chyba nie skorzystam, tym bardziej, że cena podejrzanie niższa...
Promocja jak promocja. Bez rewelacji. Za 300 z małym haczykiem masz z pocałowaniem ręki ze sklepu tego larka bez zbierania kuponów.
http://www.ceneo.pl/2655039?gclid=CIqsy ... zAodwAHfFw
Ja mam właśnie Larka z Wyborczej i Carrefoura - stara akcja. Bez najmniejszych problemów. Kupujesz normalny komplet z pełna gwarancją, tak jak w sklepie.
-
- jestem tu nowy...
Kuszman pisze:Promocja jak promocja. Bez rewelacji. Za 300 z małym haczykiem masz z pocałowaniem ręki ze sklepu tego larka bez zbierania kuponów.
To wciąż jest 50zł taniej w promocji. Dla wielu ludzi to znacząca kwota. Czy ktoś bierze udział w tej akcji?
Dżek, czy Ty wtedy też rezerwowałeś urządzenie smsowo?
Tak i to pierwszego dnia. Ci co zrobili to później musieli czekać i nie mogli odebrać gpsa w terminie. Zainteresowanie było większe niż się spodziewali. Jak odbierałem w sklepie to przede mną robiło to samo dwie osoby i za mną kolejne dwie. W ciągu niespełna 10 minut 5 chętnych, w tym 2 osoby odesłano z kwitkiem - wtedy właśnie się dowiedziałem, że warto było posłać tego smsa szybko.Kierownica pisze: Dżek, czy Ty wtedy też rezerwowałeś urządzenie smsowo?
Inna sprawa, że już po kilku dniach ten sam sprzęt pokazał się na Allegro niemal w identycznej cenie, więc szaleć też nie ma co. Za mnie kupony ktoś zbierał, a sklep mam 10 minut spacerkiem od domu, więc skorzystałem.
Może tutaj tkwi tajemnica taniowatości Larków
http://pdaclub.pl/index.php?option=com_ ... &Itemid=94
Sam mam taką 3,5" z oryginalnym softem i jest OK a przy tych większych słyszałem, że były już pozakładane blokady.

http://pdaclub.pl/index.php?option=com_ ... &Itemid=94
Sam mam taką 3,5" z oryginalnym softem i jest OK a przy tych większych słyszałem, że były już pozakładane blokady.
Doszło do tego, że dalej już nie może.
exEX
exEX
-
- jestem tu nowy...
Dżek, spoko, my też zarezerwowaliśmy od razu. Zobaczymy jak będzie z odbiorem. Sklep mamy pod oknem (niestety, stety).
Dam znać jak wyszło
Dam znać jak wyszło

A jak ma wyjść? Nakleisz kupony, pójdziesz do sklepu, zapłacisz i odbierzesz gpsa. O czym tu pisać? Ciekawe jest tylko czy i jak długo będzie działał
A poważnie to możesz napisać czy są jakieś blokady czy też sprzęt otwarty na nowości i zmiany

A poważnie to możesz napisać czy są jakieś blokady czy też sprzęt otwarty na nowości i zmiany

wyłączając fakt, że ta franca długo szuka satelity i program okrojony - wersja ubogaDżek pisze:Ja mam właśnie Larka z Wyborczej i Carrefoura - stara akcja. Bez najmniejszych problemów.
tak samo dałem sie zrobic w chuja z apratem fotograficznym - zdychajace baterie po zrobieniu kilku zdjęć
nigdy więcej gówien z takich akcjii bo nie masz komu to zwrócić
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

O oryginalnym sofcie zapominasz w dniu kupnasbb pisze: i program okrojony - wersja uboga
nigdy więcej gówien z takich akcjii bo nie masz komu to zwrócić

A na gwarancji oddajesz bezpośrednio do serwisu (szybciej) lub tam gdzie kupiłeś (dłużej).
to nie kwestia gwarancji tylko tak wolno odpala - taki urok a mapa oryginalnie w werscji uboższej jest ale o tym nie piszą już sukinkoty, jak chcesz pełna to 100 dodatkowoDżek pisze:O oryginalnym sofcie zapominasz w dniu kupnasbb pisze: i program okrojony - wersja uboga
nigdy więcej gówien z takich akcjii bo nie masz komu to zwrócić![]()
A na gwarancji oddajesz bezpośrednio do serwisu (szybciej) lub tam gdzie kupiłeś (dłużej).
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

Czytaj między wierszami
Toć napisałem, że o oryginalnym sofcie zapominasz w dniu zakupu. Larki złe nie są i akcja nie ma nic do rzeczy - to po prostu kolejna forma dystrybucji sprzętu i tyle.

Toć napisałem, że o oryginalnym sofcie zapominasz w dniu zakupu. Larki złe nie są i akcja nie ma nic do rzeczy - to po prostu kolejna forma dystrybucji sprzętu i tyle.
kupujesz kartę pamięci 1 - 16 gb, podaje się ścieżkę dostępu i ładuje przy restarcieDżek pisze:A jak ma wyjść? Nakleisz kupony, pójdziesz do sklepu, zapłacisz i odbierzesz gpsa. O czym tu pisać? Ciekawe jest tylko czy i jak długo będzie działał![]()
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Tak mam od dwóch lat na swoim. Dlatego pisałem sbb, że mało istotne z jakim softem kupuje. Chodzi mi o fiku-miku z pamięcią wbudowaną. A zresztą - nie ma takiej rury, której by nie mozna było odetkaćjpi pisze:kupujesz kartę pamięci 1 - 16 gb, podaje się ścieżkę dostępu i ładuje przy restarcieDżek pisze:A jak ma wyjść? Nakleisz kupony, pójdziesz do sklepu, zapłacisz i odbierzesz gpsa. O czym tu pisać? Ciekawe jest tylko czy i jak długo będzie działał![]()