garmin a sztabówki?
Moderator: Albert_N
- egonnowicz
-
garmin a sztabówki?
witam czy mógłby ktoś rozwiązać ten odwieczny problem i napisać czy da rade wrzucić oziego lub jakieś inne sztabówki na garmina ? mam nuvi 200 jak coś.Bo mnie to już irytuje bo jedni piszą że da się inni że nie da rady ,jaka jest prawda? proszę o konkretną odpowiedź .
fuck i love mud
wyspa wolin
suzuki samuraj klatka spoa +2 cale +simex 235/70 plus 100 koni pod maską
wyspa wolin
Re: garmin a sztabówki?
nie wiem jak NUVI ale 62-ka czy 78-ka czyta sztabówki,
Nissan Patrol
Toyota Hilux
Toyota Hilux
- decc
- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
A ja sprzedałem Nuvi i kupiłem 6-calowego NavRoada z Automapą i jestem zajebiście zadowolony. Windę ma odblokowaną, więc da się wrzucić OZIego i sztabówki, co też na dniach będę robił.
Garmin był fajny z GPMapą. CityNavigator ma zrypane algorytmy wyszukiwania trasy, niedostosowane do polskich realiów drogowych. Sprzedaj to badziewie póki się da, dołóż i kup coś z Automapą i możliwością instalacji OZIego.
Garmin był fajny z GPMapą. CityNavigator ma zrypane algorytmy wyszukiwania trasy, niedostosowane do polskich realiów drogowych. Sprzedaj to badziewie póki się da, dołóż i kup coś z Automapą i możliwością instalacji OZIego.
"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
Amen 

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Garmin to jest fajny, ale nie z serii Nuvi.decc pisze:Garmin był fajny z GPMapą. CityNavigator ma zrypane algorytmy wyszukiwania trasy, niedostosowane do polskich realiów drogowych. Sprzedaj to badziewie póki się da, dołóż i kup coś z Automapą i możliwością instalacji OZIego.
Mapy rastrowe obsługuje kilka serii garminów: colorado, oregon, montana, 62, 620
Mega zaleta to możliwość pracy na kilku różnych mapach na raz. Czyli możemy mieć zapiętą np. na mapę rastrową, wektorową Topo, klasyczną drogową i jeszcze do kompletu obrazowanie satelitarne.
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- tkocy20
a co ma taką możliwość? i kto umie to zmontować do kupy?
z wiekiem rośnie ilość osób mogących jedynie pocałować mnie w ....
W 620 nie stanowi to wielkiego problemu, zaznaczasz tylko w urządzeniu "ptaszkiem" które mapy chcesz widzieć.tkocy20 pisze:a co ma taką możliwość? i kto umie to zmontować do kupy?
Co do AutoMapy w plaskaczu to uważam, że to super rozwiązanie, w offroadzie to chyba jakieś nieporozumienie - przy jeździe po duktach i w teranie tylko mapy topo, rastry i zdjęcia satelitarne.
Lepiej mieć spokój niż rację. 
Parchol Y61 LONG 2,8TDi

Parchol Y61 LONG 2,8TDi
- egonnowicz
-
no to więc tak garmina zostawię sobie a oziego wgram na androida na smartfona bo da rade bez problemu 

fuck i love mud
wyspa wolin
wyspa wolin