cze,
czy znacie jakies sprawdzone systemy nawigacyjne do ciezarowki ?
co mozecie polecic ?
i pytanie bo akurat moja nawi spakowalem do naprawy i nie mam mozliwosci sprawdzic czy jest jakas opcja w automapie zeby ciezarowke ustawic ?
nawigacja do ciezarowki
Moderator: Albert_N
Re: nawigacja do ciezarowki
TomTom w wersji Truck. Dokaldnej czy elnej nazwy nie pomne.
Robi robote. Mozna zainstalwac na wszystkim prawie. Pyta o tonaz, szerokosc, wysokosc ADRy na poczatku itd...
Mam w rodzinie kilku kierowcow i na tym jezdza. Garmina tez chwala.
EDYTA: To zdaje sie:
http://sklep.tomtomwork.pl/index.php?p6 ... -srodkowej
Robi robote. Mozna zainstalwac na wszystkim prawie. Pyta o tonaz, szerokosc, wysokosc ADRy na poczatku itd...
Mam w rodzinie kilku kierowcow i na tym jezdza. Garmina tez chwala.
EDYTA: To zdaje sie:
http://sklep.tomtomwork.pl/index.php?p6 ... -srodkowej
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- milczacy12
AutoMapa też ma fabryczny profil "ciężarówka".
Ma też "samochód terenowy"
Ma też "samochód terenowy"

-
Hilux has me...
Hilux has me...
zalezy gdzie jeździsz - do jakich krajów...
w tej chwili bezkonkrencyjne jest Igo 8 albo Igo primo - ogarnia wszystkie kody pocztowe oraz np. w Hiszpani Zony i Poligony Indstriale a tego wiekszośc nawigacji nie potrafi... jest tez Igo Trcker ale to troche przerost formy nad treścią...
Garmin, AM, TomTom wysiada przy Igo...
tez sie dziwiłem
w tej chwili bezkonkrencyjne jest Igo 8 albo Igo primo - ogarnia wszystkie kody pocztowe oraz np. w Hiszpani Zony i Poligony Indstriale a tego wiekszośc nawigacji nie potrafi... jest tez Igo Trcker ale to troche przerost formy nad treścią...
Garmin, AM, TomTom wysiada przy Igo...
tez sie dziwiłem