Zbliza sie dlugi weekend i dali komputerowcowi jakies stare lyry, zeby wgrac mapy inne, bo przeciez robi stronki to na tym tez sie zna.

Pacjenci to lark freebird i goclever 5070
Moderator: Albert_N
dokładnie, a poza tym to proste to takie, dasz rade. Wystarczy Windowsa odblokować i jesteś w domu
Wojtek_W pisze: A ponad rok temu kupilem sobie garmina i myslalem,ze moje problemy z nawigacjami skonczyly sie raz na zawsze
AM na TomToma nie wrzucisz. Tylko te ichniejsze.Wojtek_W pisze:Ok, proste to takie nie bylo, ale faktycznie poradzilem.
Dzis trzeci przyniosl nawigacje.![]()
TomTom One.
Skąd ja to znam... "Wooojtek, coś mi komp muli, zrób coś", lub "Internet nie działa, ratuj"...Wojtek_W pisze:dokladnie tak jest.
nawigacje, niedzielajace karty graficzne, programy do faktur czy wymiana toneru w krukarce. Full etat.
Wojtek zdaje sie pytal, czy da sie mape nowsza wrzucic, a nie inna.Wowos pisze: AM na TomToma nie wrzucisz. Tylko te ichniejsze.
Do TomTom One 3rd wrzucałem nowe mapki, nie ma większej filozofii w tym modelu. Jak coś PW.Wojtek_W pisze:Dokladnie tak.
Tamto wszystko zwalczylem, ale nowych map do tom tom'a nie umim.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość