mobilny internet
Moderator: Albert_N
mobilny internet
Może nie bardzo dobrym miejscu to pisze ,ale trudno.
Mam do pozbycia tak zwaną "licencje GPRS" ,jest to abonament na "stałe łącze" przez GPRS .Płacisz 49 netto i nie masz żadnych ograniczeń co do ilości przesyłanych danych. Normalnie żeby kupić taki abonament trza nabyć w vobisie laptopa za 5000 albo palma . Mam też karte pcimcie z wejściem na sim , wkładasz ją do laptopa i masz internet bez żadnych kabli .Szybkość taka jak na zwykłym modemie tpsa.
Mam nadzieje że ktoś coś zrozumie z tego co napisałem ,bo chyba namieszałem troszke.
A , i jeszcze jedno : abonament taki można przepisać tylko na firme.
Mam do pozbycia tak zwaną "licencje GPRS" ,jest to abonament na "stałe łącze" przez GPRS .Płacisz 49 netto i nie masz żadnych ograniczeń co do ilości przesyłanych danych. Normalnie żeby kupić taki abonament trza nabyć w vobisie laptopa za 5000 albo palma . Mam też karte pcimcie z wejściem na sim , wkładasz ją do laptopa i masz internet bez żadnych kabli .Szybkość taka jak na zwykłym modemie tpsa.
Mam nadzieje że ktoś coś zrozumie z tego co napisałem ,bo chyba namieszałem troszke.
A , i jeszcze jedno : abonament taki można przepisać tylko na firme.
SZANUJ LAS!...bo i ty mozesz zostac kiedys partyzantem!
- LSD
-
- Kontaktowanie:
Odezwij się do mnie na maila e-lsd@wp.pl PW coś kiepsko działa, już 4 raz dostają od Ciebie tą samą wiadomość.
Safari "Gucio" 4,2D
Patrol "Żuber" 4,2TDI SGX
Patrol L60 "Dziadek" 4,0
Patrol "Żuber" 4,2TDI SGX
Patrol L60 "Dziadek" 4,0
- Discotheque
-
-
-