Zresztą to mnie nie dotyczy - ja mam Mavericka, żona ma Terrano

Jaką antenkę do tego masz?
Moderator: Albert_N
Eee, z tymi opiniami to delikatnie proszę.Misiek Cypr pisze: Duze, w Terrano nawet nie ma gdzie tego zasadzic.
czyli w sam do zapytania o drogęfonnes pisze:A model ze zdjęcia to akurat topowe radio na obecnym rynku.
Służy do czego innego niż pitolenie na CB Ch19Sygma pisze:czyli w sam do zapytania o drogę
Wiem, ale chcialem namieszac.fonnes pisze:Yaesu, to akurat czysty japoniec a nie koreaniec.
A model ze zdjęcia to akurat topowe radio na obecnym rynku.
Trochu w tym siedzę
No fajny, byłem tam rok temuMisiek Cypr pisze: Yoesu, to fajny port w Korei Pd
Kupiłeśredzik pisze:ok badziew [cenzura] i tyle, koniec tematu, do wykasowania, Albert_N wykasuj, szkoda pisac.
tak samo jak każde inneDżem pisze:O masz, uniósł się. Teraz to Ty lepiej napisz jak działa, jak z zasięgiem, jakiś teścik zrób w 2 radia.
Kupilem przed zalozeniem tematu, na szydery sie nie obrazilem ale wkurwilemwojtek_kom pisze:Kupiłeśredzik pisze:ok badziew [cenzura] i tyle, koniec tematu, do wykasowania, Albert_N wykasuj, szkoda pisac.
W tym radiu denerwuje mnie subharmoniczna, widoczna podczas nadawania, sprawdzone na trzech sztukach.
Użytkownik o tym nie wie... więc olej to
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość