to nie szlajaj się po młodnikachBrowning pisze:Tak pomijając już ten zasięg to chciałbym zobaczyć terenówkę jeżdżącą po lesie z anteną 2m...Dwie anteny 1,5 już połamałem (dokładniej cewki) więc wiem co mówię...

Moderator: Albert_N
to nie szlajaj się po młodnikachBrowning pisze:Tak pomijając już ten zasięg to chciałbym zobaczyć terenówkę jeżdżącą po lesie z anteną 2m...Dwie anteny 1,5 już połamałem (dokładniej cewki) więc wiem co mówię...
Mam teraz President Gamma 90 i młodniki mi nie straszneklucz13 pisze:to nie szlajaj się po młodnikachBrowning pisze:Tak pomijając już ten zasięg to chciałbym zobaczyć terenówkę jeżdżącą po lesie z anteną 2m...Dwie anteny 1,5 już połamałem (dokładniej cewki) więc wiem co mówię...
chodzi o dlugość fali nie antenyBrowning pisze:Tak pomijając już ten zasięg to chciałbym zobaczyć terenówkę jeżdżącą po lesie z anteną 2m...Dwie anteny 1,5 już połamałem (dokładniej cewki) więc wiem co mówię...
ale z ciebie pesymistaJureq pisze:radość będzie trwała do chwili gdy cofając nie zaczepisz jakiejś gałązki ...i znowy trzeba będzie rwać sufit i zakładać inną bo Tajfun łamie się przy podstawie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości