po nowym roku bez cb ???
Moderator: Albert_N
W moich stronach dzików nie ma, tylko sarny, zające i jakieś ptactwo... Jak do tej pory nic nam się pod Żurka nie napatoczyło... Jednak jeśli chodzi o plaskacze, to już jedną sarnę mam na sumieniu a zające to już pod dziesiątkę podchodzą (przy nich to już nawet nie hamuję).

Ostatnio zmieniony pt lis 26, 2004 11:20 am przez Silvestr, łącznie zmieniany 1 raz.
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Mówiłem o zwierzynie. Samochody to w kolejności: polonez, Ford Granada (zarysowanieBaron pisze:może po prostu nie zauważyłeś, że przejechałeś jakiegoś 126p?Silvestr pisze:Jak do tej pory nic nam się pod Żurka nie napatoczyło...
chrup, chrup, jak kamyczek pod kołem roweru i dalej jazda...

Silvestr
-
- Kontaktowanie:
patrol to pięknie czołówke zrobił
szkoda że po fakcie dopiero widziałem 
ale w obecnej postaci rzeczywiście lepiej się prezentuje

ale w obecnej postaci rzeczywiście lepiej się prezentuje

Ostatnio zmieniony pt lis 26, 2004 11:41 am przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
Gazy 69
Audi przejechało prawie po rowie podczas wyprzedzania, facet nim jadący nawet się nie zatrzymał... Chyżby się czegoś bałBaron pisze:wiesz, dla Żurka mały włos to może być jak cały dread...Silvestr pisze: i raz o mały włos Audi A8

Silvestr
-
wiklos pisze: Ten interes nie wypali - probowano z telefonami gsm i co ?
Zaraz zaraz jakbyś sobie podliczył ile zestawów głośnomówiących sprzedali zanim nie zaczęto używać słuchawek i olewać tego przepisu. Ta sama operacja =10% dla "kierownika". A swoi i tak nie płacą mandatów.
W kwestii tematu dyskusji - ktoś palnął bzdurę a reszta kasztani...
-
- Kontaktowanie:
eeeej... jestem nastawiony na kupno sprzętu i chciałem się dowiedzieć czy to kit czy prawdaboris.blank pisze:wiklos pisze: Ten interes nie wypali - probowano z telefonami gsm i co ?
Zaraz zaraz jakbyś sobie podliczył ile zestawów głośnomówiących sprzedali zanim nie zaczęto używać słuchawek i olewać tego przepisu. Ta sama operacja =10% dla "kierownika". A swoi i tak nie płacą mandatów.
W kwestii tematu dyskusji - ktoś palnął bzdurę a reszta kasztani...

-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
byłem w niedzielę na trialu i widziałem gościa, który się kręcił koło czerwonego plaskacza z nalepą, ale ja tez byłem płaskim i nie podchodziłem, bo co miałem powiedzieć: "Cześć też mam nalepę" - i szpadlem po ryju dostać to sobie dałem spokój
później wywnioskowałem z jakiegoś postu, że to chyba ty
dzięki raz jeszcze za nalepy

później wywnioskowałem z jakiegoś postu, że to chyba ty

dzięki raz jeszcze za nalepy

-
- Kontaktowanie:
Nie denerwuj się, bo ci ciśnienie skoczyGrinch pisze:Jasne - bo ja nic innego nie robie, tylko chodzę ze szpadlem i szukam leszczy, żeby im przywalićWojciechrr pisze:bo co miałem powiedzieć: "Cześć też mam nalepę" - i szpadlem po ryju dostać to sobie dałem spokój![]()

Nie podchodziłem bo była 8 rano, a wiara była jak by to powiedzieć: niewyspana

no w każdym bądź razie to byłeś ty