Dragon CB-94
Moderator: Albert_N
- Hagis
- jestem tu nowy...
Dragon CB-94
Witam ponownie
Mam nastepne radyjko z pracy ale komletnie nic o nim nie wiem i nie znalazlem zadnych materialow.
Mam na nim naklejke z nr homologacji ale nie wiem czy to wystarczy niebieskim.
Bardzo prosze o jakies parametry tego radia (moc wyjsciowa np - bo gdzies na allegro znalazlem opis ze ma 1/4 w na AM/FM - czy to znaczy ze na AM ma tylko 1W?
Czy nie warto sobie nim glowy zawracac i zostawic sobie onwe turbo?
Pozdrawiam
Hagis
Mam nastepne radyjko z pracy ale komletnie nic o nim nie wiem i nie znalazlem zadnych materialow.
Mam na nim naklejke z nr homologacji ale nie wiem czy to wystarczy niebieskim.
Bardzo prosze o jakies parametry tego radia (moc wyjsciowa np - bo gdzies na allegro znalazlem opis ze ma 1/4 w na AM/FM - czy to znaczy ze na AM ma tylko 1W?
Czy nie warto sobie nim glowy zawracac i zostawic sobie onwe turbo?
Pozdrawiam
Hagis
PAJERO GLS '95 2800 Turbo Intercooler
...bo moj podpis byl za dlugi...
- Hagis
- jestem tu nowy...
Znalazlem w koncu jakis opis i okazuje sie ze w zaleznosci od wersji mialo ono cytuje "ver. 1: 4/4W AM/FM; ver. 2: 10/10W AM/FM"
Domyslam sie ze mam raczej ver1.
Tylko jescze mnie nurtuje problem tej homologacji - no ale nic nei wymysle bo nigdzie jej nie ma
Dzieki za odpowiedzi
Domyslam sie ze mam raczej ver1.
Tylko jescze mnie nurtuje problem tej homologacji - no ale nic nei wymysle bo nigdzie jej nie ma
Dzieki za odpowiedzi
- Hagis
- jestem tu nowy...
Radyjko na pewno nie jeste z niemiec bo bylo kupowane w sklepie, w roku ok 94,95, z homologacja, papirami itd.
Niestety papiery przy przenosinach biur apolecialy na smietnik. Sprzet zostal. Oprocz naklejki z nr homologacji nic nie mam.
Pozdrawiam
Hagis
Niestety papiery przy przenosinach biur apolecialy na smietnik. Sprzet zostal. Oprocz naklejki z nr homologacji nic nie mam.
Pozdrawiam
Hagis