Czołem Koleżanki i Koledzy.
Przymierzam się do zakupu radyjka i pomyślałem, że taki ręczny model (IMTEK), który można ze sobą w las zabrać + zewnętrzna antena i grucha do autka to dobry pomysł.
Czy macie jakieś doświadczenia z tym modelem i tą marką?
Za 600 pln mam szanskę kupić radio z adapterem + antena na magnesie (120 cm) + grucha - dobra cenka?
A co myślicie o SUNKERach? Jakie doświadczenia?
Pozdrawiam i będę wdzięczny za rady,
Wojtek
IMTEK H-520 PLUS, SUNKER - prośba o opinie
Moderator: Albert_N
- kosa20
- Kontaktowanie:
Re: IMTEK H-520 PLUS, SUNKER - prośba o opinie
a jak zabierzesz w las, to z kim masz zamiar w tym lesie rozmawiać? bo jak z własnym samochodem, to potrzebne Ci i tak radio samochodowerudy102 pisze:Czołem Koleżanki i Koledzy.
Przymierzam się do zakupu radyjka i pomyślałem, że taki ręczny model (IMTEK), który można ze sobą w las zabrać + zewnętrzna antena i grucha do autka to dobry pomysł.
Czy macie jakieś doświadczenia z tym modelem i tą marką?
Za 600 pln mam szanskę kupić radio z adapterem + antena na magnesie (120 cm) + grucha - dobra cenka?
A co myślicie o SUNKERach? Jakie doświadczenia?
Pozdrawiam i będę wdzięczny za rady,
Wojtek

za 600 złotych możesz kupić naprawdę DOBRE radio do samochodu i DOBRĄ antenę do samochodu...
a jak potrzebujesz łączności z autem, to kup sobie w MM lub EURO pmr-ki za 139 złotych
pozdrawiam
kosa
no to może się nieprecyzyjnie wyraziłem. spodobała mi się po prostu idea posiadania radyjka, które w razie potrzeby mogę wypiąć z auta, podpąć krótką antenkę, włożyć paluchy i pójść - dla przykładu - w las, pozostając w stałym kontakcie z resztą ekipy, która ma radia w samochodach.kosa20 pisze:
a jak zabierzesz w las, to z kim masz zamiar w tym lesie rozmawiać? bo jak z własnym samochodem, to potrzebne Ci i tak radio samochodowe
za 600 złotych możesz kupić naprawdę DOBRE radio do samochodu i DOBRĄ antenę do samochodu...
a jak potrzebujesz łączności z autem, to kup sobie w MM lub EURO pmr-ki za 139 złotych
pozdrawiam
kosa
póki co nie zależy mi na byciu w kontakcie z własnym samochodem, ale być może to po prostu kwestia czasu.
proszę, jeśli siedzisz w temacie - podpowiedz, jaki sprzęt Ty byś polecał za te 600 pln i czy IMTEK nie wchodzi w grę po prostu bo nie, czy masz z tym modelem/marką jakieś doświadczenia.
Wojtek
LR Disco '95
- kosa20
- Kontaktowanie:
[quote="rudy102
proszę, jeśli siedzisz w temacie - podpowiedz, jaki sprzęt Ty byś polecał za te 600 pln i czy IMTEK nie wchodzi w grę po prostu bo nie, czy masz z tym modelem/marką jakieś doświadczenia.
Wojtek[/quote]
przykro mi, ale nie mam żadnych doświadczeń, jeśli chodzi o "ręczniaki"
mogę co najwyżej pisać o typowo samochodowych zestawach, bo ich troszkę juz mialem
pozdrawiam
kosa
Wojtek[/quote]
przykro mi, ale nie mam żadnych doświadczeń, jeśli chodzi o "ręczniaki"

mogę co najwyżej pisać o typowo samochodowych zestawach, bo ich troszkę juz mialem

pozdrawiam
kosa