uniden 520 xl
Moderator: Albert_N
uniden 520 xl
Witam.
Zakupilem wreszcie to radio[Uniden 520 XL] i prosze o kilka porad jak z nim postepowac w miescie .Staram sie stroic rf geinem i sqelchem ale cos mi sie zdaje ze trzeba bedzie wyruszyc za miasto zeby zaznac luxusu czystego eteru.Podrzuccie cos koledzy bo narazie to mnie to troche wqrwia ze tak niewiele moge[umiem] z niego wykrzesac.
Pozdrawiam
Zakupilem wreszcie to radio[Uniden 520 XL] i prosze o kilka porad jak z nim postepowac w miescie .Staram sie stroic rf geinem i sqelchem ale cos mi sie zdaje ze trzeba bedzie wyruszyc za miasto zeby zaznac luxusu czystego eteru.Podrzuccie cos koledzy bo narazie to mnie to troche wqrwia ze tak niewiele moge[umiem] z niego wykrzesac.
Pozdrawiam
to radio chyba jest bez homologacji
strojenie- idz do goscia ktory sie tym zajmuje i po sprawie
szkoda nerwow...
a w miescie to SQ przekrecasz w prawo i tych slabych szumow nie odbierasz,
www.cbradio.pl
ciekawa strona
pzdr

strojenie- idz do goscia ktory sie tym zajmuje i po sprawie
szkoda nerwow...
a w miescie to SQ przekrecasz w prawo i tych slabych szumow nie odbierasz,
www.cbradio.pl
ciekawa strona
pzdr
a i jeszcze www.cb-radio.pl
Uniden 520 XL to calkiem fajne proste radio, ale nie spodziewaj sie cudow, jest dosc szeroki i sporo "zbiera" .
Poza tym niestety formalnie nie jest dopuszczony do użytkowania.
http://www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?new ... ace=Lead01
Pozdrawiam
Andrzej
Poza tym niestety formalnie nie jest dopuszczony do użytkowania.
http://www.uke.gov.pl/uke/index.jsp?new ... ace=Lead01
Pozdrawiam
Andrzej
Patrol Y60 V8 long 1990r.
wysil się choć trochę...puchaty pisze:No więc o to chodzi że chyba za dużo zbiera i to jest jego problem.Jak się nauczę obsługi sq i rg-geina to coś z niego wycisnę.
A może macie Koledzy jakieś sugestie co do regulacji cb żeby poprawić sobie jakość nasłuchui nadawania.
www.cb-radio.pl
wszystko masz napisane
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif