CB- RADIO
Moderator: Albert_N
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
Uniden 520 ProXL. Cena do jakosci =
Uzywam na pewno wiecej jak 2 lata i wciaz to samo zadowolenie. Polecilem je juz siedmiu znajomym i tez sa zadowoleni. Bynajmniej nie jestem handlarzem CB... 
To radio ma wszystko to, co CB do auta miec powinno i nic ponad to. I tak wlasnie powinno byc. Przenioslem na chwile do auta Lincolna z bazówki i zdecydowanie na tego typu radiach nie da sie normalnie pracowac w samochodzie...
Zeby nie bylo @MaciekK, ze nie pomagam na Forum nowym...

To radio ma wszystko to, co CB do auta miec powinno i nic ponad to. I tak wlasnie powinno byc. Przenioslem na chwile do auta Lincolna z bazówki i zdecydowanie na tego typu radiach nie da sie normalnie pracowac w samochodzie...

Zeby nie bylo @MaciekK, ze nie pomagam na Forum nowym...

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
cb specem nie jestem, kiedyś też radio kupowałem a nie wiedziałem o temacie nic, więc czytałem, czytałem, czytałem...
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=49800
w tym temacie w poście na dole strony masz krótki przegląd sprzętu jaki kiedyś mi się chciało napisać a jaki macałem krócej lub dłużej
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=49800
w tym temacie w poście na dole strony masz krótki przegląd sprzętu jaki kiedyś mi się chciało napisać a jaki macałem krócej lub dłużej
cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
Zalezy ktore numery seryjne posiadasz. Trzeba to sprawdzic. Niemniej kontrola z pytaniem "jakie radio pan posiada w swoim aucie" jeszcze mi sie nie zdarzyla i biorac pod uwage rachunek prawdopodobienstwa wlozylbym ja miedzy legendy miejskie...reeb pisze:do czasu az Cie zlapia
niepopularny model wsrod naszych urzednikow od czestotliwosci sie zrobil ten uniden
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
w decyzji UKE nie ma slowa o numerach seryjnych...ernil pisze: Zalezy ktore numery seryjne posiadasz ...
a co do przypadkow, to ponoc juz mialy miejsce...
kupujac nowe radio warto miec to na uwadze... niezaleznie
od prawdopodobienstwa kontroli rzeczonego,
..."Najwyższym osiągnięciem jest pokonać wroga bez walki."
Sun Tzu
Sun Tzu