Witam
Wiem że podobne tematy były ale słyszałem o awaryjności (urywające się kable czy coś) tego modelu (COBRA 76 XTR) i chciałem to potwierdzić!
Jednocześnie czy uważacie że taki zestaw z oryginalną anteną za 210zł fabrycznie nowy to dobry interes (licząc cenę względem możliwości bo tak to już sprawdziłem po ile około chodzi)
COBRA 76 XTR
Moderator: Albert_N
COBRA 76 XTR
Nigdy nie jest tak żle, że nie może być gorzej!
To co może pójść źle, to napewno pójdzie!
To co może pójść źle, to napewno pójdzie!
Re: COBRA 76 XTR
Miałem Ultra III wiec to jakaś kopia jakiejś Cobry, i kable faktycznie się urywają, tzn. wtyk od gruszki poprostu został a przewody sobie wyszły.
Jeśli chodzi o jakość, to z anteną Presidenta ściągało nawet fajnie, tylko że wiadomo brak w ultra RF Gain, ale za tą cenę jeśli jest jeszcze antena to, do terenu uważam że się opłaca.
Jeśli chodzi o jakość, to z anteną Presidenta ściągało nawet fajnie, tylko że wiadomo brak w ultra RF Gain, ale za tą cenę jeśli jest jeszcze antena to, do terenu uważam że się opłaca.
Galloper LWB - turysta
Re: COBRA 76 XTR
To normalne przewody jakie są przy normalnych gruchach w innych CB. Jeżeli jakość wykonania jest na średnim poziomie to nie ma o co się bać, w podróbach niewiadomego pochodzenia może być różnie.
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)