KAWAŁ II

czyli wszystko o wszystkim...

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
andrzej300

Re: KAWAŁ II

Post autor: andrzej300 » pn sty 05, 2009 11:14 pm

a wracając do kawałów....

akcja dzieje się we Włoszech. Tirówka wysiada z polskiego TIRa , ten zaczyna juz odjeżdżać, ale kierowca odkręca jeszcze szybę, wychyla się przez okno i pokazując na pieniadze które dał dziewczynie woła:
-Dolaro falsificato!!!!
a ona do niego :
-Sifilise originale!!!

:)
już ... już.... prawie jest...

Awatar użytkownika
whisky_snake

Post autor: whisky_snake » pn sty 05, 2009 11:57 pm

jak dobrze nie miec zony .. :) choc szyderczy cytat to taki realny w wielu mi znanych mnie przypadkach
Nigdy nie rozumiałem, dlaczego potrzeby seksualne
mężczyzn tak bardzo odbiegają od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te
gadki o Marsie i Wenus... Nigdy również nie rozumiałem, dlaczego
tylko mężczyźni są w stanie myśleć racjonalnie...
W zeszłym tygodniu poszedłem z moją żoną do łóżka.
Zaczęliśmy się pod kołdrą głaskać i dotykać.Byłem już gorący jak cholera i
myślałem, że ona również, ponieważ to, o robiliśmy miało jednoznaczne podłoże seksualne.
Lecz właśnie w tym momencie rzekła do mnie: Posłuchaj, nie mam teraz ochoty sie kochać, chcę tylko, żebyś wziął mnie w ramiona, dobrze? Odpowiedziałem: Co? W odpowiedzi usłyszałem, no jak sądzicie, co? To przecież jasne:
- Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet!
W końcu zrezygnowałem i skapitulowałem. Nie miałem tej nocy seksu i tak zasnąłem...
Następnego dnia poszedłem z żoną do Centrum Handlowego na zakupy.
Patrzyłem na Nią, gdy przymierzała trzy piękne, ale bardzo drogie sukienki.
Ponieważ nie mogła się zdecydować, powiedziałem Jej, żeby wzięła wszystkie trzy. Nie wierzyła własnym uszom i zmotywowana przez moje pełne wyrozumiałości słowa, stwierdziła, że do nowych
sukienek potrzebuje przecież nowe buty, zresztą te, które na wystawie oznaczone były ceną 600 zł. Na to rzekłem, że, oczywiście, ma rację. Następnie przechodziliśmy obok stoiska z biżuterią.
Żona podeszła do wystawy i wróciła z diamentową kolią.
Gdybyście mogli Ją widzieć! Była wniebowzięta!
Prawdopodobnie myślała, że nagle zwariowałem, ale to było Jej w gruncie rzeczy obojętne. Sądzę, że
zniszczyłem wszelkie schematy myślenia filozoficznego na których się do tej pory opierała, gdy po raz kolejny powiedziałem "tak" i dodałem "piękna kolia"...
Teraz była wręcz seksualnie podniecona. Ludzie! Jej twarz wyrażała tyle uczuć, musielibyście to widzieć! W tym momencie powiedziała ze swoim najpiękniejszym uśmiechem:
- Chodź, pójdziemy do kasy zapłacić. Trudno mi było nie wybuchnąć śmiechem, gdy Jej odpowiedziałem:
- Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupować...
Jej twarz zbladła jak ściana, a jeszcze bardziej, gdy dodałem:
- Mam tylko ochotę na to, żebyś mnie wzięła w ramiona.
Gdy z wściekłości i nienawiści już prawie pękała, wbiłem ostatni gwóźdź:
-Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwości mężczyzn.
Sądzę, że nie będę miał seksu do roku 2013...

Awatar użytkownika
seba4x4

Kontaktowanie:

Post autor: seba4x4 » wt sty 06, 2009 10:35 am

Szczyt optymizmu: Gdy 13-letna uczennica gimnazjum w szóstym miesiacu ciąży wciera sobie w skórę brzucha krem na odchudzanie.

Facet wpada do domu, a tam żona z kochankiem w łóżku. Wzburzył się i wrzeszczy, wskazując na faceta:
- A co on tu robi?!
A żona z zachwytem:
- Cuda, cuda!

- Cześć... Mateusz?
- Cześć, no Mateusz, a kto pyta?
- Twoja dziewczyna to Anka, tak?
- No tak, a co?
- Ty jej kupujesz tabletki antykoncepcyjne?
- No tak, ale o co chodzi i kim jesteś?
- Nieważne.. ja tak tylko... podziękować ci chciałem.
http://www.seba4x4.pl/
Escape 4WD '06
Santa Fe 4WD '04
GAZ 69 '70
Thunderbird 5,0 '84
CZ 350 '83

Awatar użytkownika
Bogdan 4x4

Post autor: Bogdan 4x4 » wt sty 06, 2009 8:03 pm

Poranek. Mąż budzi się skacowany. Żona mówi:
- Ja cię nie będę pytać, gdzie byłeś...
- Jesteś cudowna...
- ...i nie będę cię pytać, z kim byłeś...
- Moja ty złociutka...
- ...ale jedno pytanie muszę zadać:
- ???
- Czy od tej pory pieniądze na dom będziesz ZAWSZE mi wsadzać za gumkę od majtek?!
:lol:
Wsio można szto nie można, tolko z wolna i astarożna

Awatar użytkownika
Bogdan 4x4

Post autor: Bogdan 4x4 » wt sty 06, 2009 8:05 pm

Mąż z żoną jadą na urlop, wsiedli do pociągu. Mąż wyciąga litrową butelkę wódki, odkręca i wywala nakrętkę za okno.
Żona pyta:
- Co ty wyprawiasz?
- Palę za sobą mosty. Teraz, jak się urlop zaczął, to będę pić i pić!
Żona pomyślała chwilę, po czym wywaliła za okno majtki.
:lol:
Wsio można szto nie można, tolko z wolna i astarożna

gwozdziu325
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: gwozdziu325 » sob sty 10, 2009 8:29 pm

Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...
- Tutaj?! Jesteś nienormalny.
- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...
- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...
- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...
- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...
- No dawaj nie bądź taka...
- Powiedziałam Ci że nie i koniec!
- No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia.
- Nie!
W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:
- Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest k***a 3 rano!

Awatar użytkownika
jarekstryszawa

Kontaktowanie:

Post autor: jarekstryszawa » pn sty 12, 2009 7:40 am

Jaś ma problem z przecinkami. Zupełnie nie wie, gdzie je stawiać. Po
powrocie ze szkoły chłopak oznajmia mamie:
- Znowu pała z dyktanda...
- Niemożliwe! - mówi kobieta.
- Pokaż zeszyt!

Mama czyta, co napisał syn: "Do chaty wszedł myśliwy na głowie, miał
czapkę na nogach, nowe buty, z cholewami w zębach, papieros w oczach,
świeciła mu radość."
Jak mawiają bracia Rosjanie- go hard or go home!

https://www.facebook.com/jarekstryszawa

Awatar użytkownika
borkows

Post autor: borkows » śr sty 14, 2009 9:47 am

Przepustowość łącza w naturze - kilka faktów

1.Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych

2. Dlatego jeden plemnik 37,5 MB

3. W jednym ml spermy jest 100 milionów plemników

4. Przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy

5. Z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę

6. W wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie!

7. Jedna wada... Ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy.
Disco TD5 '01 +lift [jego]
SALLAAA [jej]

wieprzowina

Post autor: wieprzowina » śr sty 14, 2009 11:17 am

Zasłyszane wczoraj w kolejce do wyciągu narciarskiego.
- Kobieta z swoją koleżanką uczącą się dopiero jeździć, do kolesia podającego orczyki:
"niech pan jej to wsadzi między nogi - pan to tak dobrze robi"
-koleś pod nosem:
"wszystkie mi to mówią"...

gambal

Post autor: gambal » czw sty 15, 2009 5:11 am

Jadę autobusem, nie jest za luźno, ale miejsce siedzące mam. Trzeba podać bilet do skasowania. Obok stoi mężczyzna. Jak się do niego zwrócić - "Ty", czy "Pan"? Autobus jest ekspresowy. Jeśli mężczyzna nie wysiadł na poprzednim przystanku znaczy, że jedzie do mojej dzielnicy. Jedzie z kwiatami - znaczy do kobiety. Kwiaty wiezie piękne, znaczy to, że i kobieta jest piękna. W naszej dzielnicy są dwie piękne kobiety - moja żona i moja kochanka. Do mojej kochanki facet jechać nie może, bo ja do niej jadę. Znaczy, że jedzie do mojej żony. Moja żona ma dwóch kochanków - Waldemara i Piotra. Waldemar jest teraz w delegacji...
- Panie Piotrze, mógłby mi pan skasować bilet?

Awatar użytkownika
Ajwen

Post autor: Ajwen » czw sty 15, 2009 8:37 am

Idaa ulica dwie babcie klozetowe (tzw pisuardessy).
Z przeciwka idzie elegancki pan, z teczka, w plaszczu, kapeluszu...
Klania sie jednej z nich:
- dzien dobry Pani...
- dzien dobry - odpowiada owa "babcia"
Druga pyta:
- zna go pani
- taaak..., srywa u mnie...

Awatar użytkownika
Zochna
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Zochna » czw sty 15, 2009 1:24 pm

Pacjent ustala szczegóły dotyczące operacji:
– A ile będzie kosztować narkoza? – pyta.
– 1200 złotych – odpowiada anestezjolog.
– 1200 złotych za to, żeby mi się film urwał? Trochę za drogo, nie sądzi pan?
– Nie. Urwany film dostaje pan gratis. Opłata jest za to, żeby znowu zaczął się wyświetlać...

Pacjent przychodzi do psychoterapeuty:
- Mam ostatnimi czasy, panie doktorze, problemy z postrzeganiem świata.
Doktor wyciąga z szuflady reprodukcję obrazu "Trzej bohaterowie" i pyta:
- Co Pan tu widzi?
- Widzę trzech pedałów.
- Dlaczego?
- No jak to dlaczego? Stoi trzech mężczyzn, żadnej kobiety, nie może być
inaczej - to pedały.
Z drugiej szuflady doktor wyciąga obraz lecącego klucza żurawi.
- A co teraz Pan widzi? - pyta.
- Klucz lecących pedałów.
- Dlaczego?
- No jak to dlaczego? Lecą a każdy każdemu w d*pę zagląda...
Doktor zafrasowany chowa obrazki i pyta:
- A jak mnie Pan postrzega?
- Według mnie, Pan też pedał!
- Dlaczego?
- No jak to dlaczego? Siedzi sobie Pan tutaj, obrazki pedałów ogląda...

Przychodzi pijany chłop do domu. Zamknął drzwi i na całe gardło z progu krzyczy:
- Przyszedłeeeeeemm!!
Ostrym ruchem nogi, zrzuca lewego buta, ten ulatuje w koniec korytarza, potem, zrzuca prawego, który zostawiwszy na suficie ślad podeszwy, pada na podłogę. Silnie klnąc pod nosem, i czepiając się rękoma ścian, przechodzi do kuchni,gdzie wywraca stół, taborety i rozbija naczynia.
- Kuurrwaaaaa!! Przyszedłemmmm!!
Następnie, przechodzi do pokoju, zrzuca z półek wszystkie książki, wywraca telewizor, bije kryształową wazę. I znowu na całe gardło:
- W domuu jestemmm!!
Przechodzi do sypialni, zrywa z łóżka prześcieradło, rzuca je na podłogę i depcze nogami.
- Przyszedłeeemm... W domuuu jeestemmm!!
Nareszcie opadłszy z sił, pada plecami na łóżko i wzdycha:
- Jak zajebiście być kawalerem...
gg 2833795

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » czw sty 15, 2009 10:33 pm

Trzy wzburzone żony spotykają się 3 tygodnie po tym, jak ich mężowie zapisali się do Bowling Clubu.
- Tak dalej być nie może! - zaczyna pierwsza. – Oni tam grają i chleją piwsko! Mój wczoraj po treningu nie był w stanie dojść do mieszkania i zasnął na wycieraczce!
- To się musi skończyć! - nawija druga. – Mój doszedł wprawdzie do domu, ale bąkał tylko coś niewyraźnie i w końcu położył się spać w wannie!
- Koniec, raz na zawsze! – wrzeszczy najbardziej wkurzona trzecia żona. - Mój doszedł wprawdzie o własnych siłach do mieszkania, położył się nawet do łóżka i zasnął. Po chwili przebudził się jednak i zaczął się do mnie dobierać. Wsadził mi dwa palce do ci.ki, trzeci do d..y i po chwili zaczął się drzeć:
„Józek, daj inna kulę, bo ta mi się coś, ku..a, ślizga
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » czw sty 15, 2009 10:35 pm

O czwartej nad ranem u profesora dzwoni telefon.
Profesor odbiera i slyszy:
- Śpisz?
- Śpie, odpowiada zaspany profesor.
- A my sie kur.a jeszcze uczymy!

Przychodzi kobieta do ginekologa. Ten rozpoczyna badanie i pyta:
- Ilu pani miała partnerów?
- Pięciu. No, może sześciu...
- To nie tak znów wielu...
- Cóż - słaby weekend...

Awatar użytkownika
czaya
Kontaktowanie:

Post autor: czaya » pt sty 16, 2009 9:29 am

Zastanawialiście sie kiedykolwiek jak by to było, gdyby intymnych porad w kolorowych pismach dla kobiet udzielał mężczyzna?

Oto kilka przykładów:

Droga Kasiu:

Pytanie: Mój mąż chce spróbować w łóżku trójkąta z moja najlepsza przyjaciółką i mną. Co robić?

Odpowiedz: Jest dla mnie oczywiste, ze Twój mąż nigdy nie ma Cie dość! Wiedząc, ze jesteś tylko jedna, sięga po Twoja najlepsza przyjaciółkę,

która jest do Ciebie bardzo podobna. Wspólny seks może Was bardzo zbliżyć. Dlaczego nie zaprosić także współlokatorek ze studiów?

Jeżeli nie jesteś pewna, może powinnaś pozwolić mu na razie robić to ze swoimi przyjaciółkami bez Ciebie?

A jeżeli ciągle brak Ci przekonania, kochaj go oralnie i przygotuj mu smaczny posiłek myśląc o tym.

Droga Kasiu:

Pytanie: Mój mąż bez przerwy chce bym brala do buzi. Co robić?

Odpowiedz: Rób to. Sperma pomoże Ci schudnąć i jest świetna na cerę. Co ciekawe, mężczyźni wiedza o tym.

Propozycja Twojego męża jest wiec całkowicie bezinteresowna. Pokazuje ona, jak bardzo Cie kocha.

Najlepsza rzeczą, jaka możesz zrobić to zaspokajać go w ten sposób dwa razy dziennie, a potem ugotować mu jego ulubiony posiłek.

Droga Kasiu:

Pytanie: Mój mąż spędza mnóstwo czasu z kolegami. Co robić?

Odpowiedz: To naturalne I zdrowe zachowanie. Mężczyzna jest myśliwym, musi ciągle udowadniać swa wartość i porównywać sie z innymi mężczyznami.

Noc spędzona na uganianiu sie za młodymi i samotnymi dziewczynami jest świetnym sposobem na odreagowanie stresu.

Pamiętaj, ze nic tak nie cementuje związku, jak mężczyzna poza domem przez dzień czy dwa (to także świetna okazja na posprzątanie domu!).

Zobacz jak szczęśliwy jest Twój mąż, gdy wraca do domowego zacisza. To najlepsza chwila na oralne zaspokojenie go i przygotowanie smacznego posiłku.

Awatar użytkownika
Adamek

Post autor: Adamek » pt sty 16, 2009 12:53 pm

Dlaczego jestesmy najbardziej zajebistym narodem na swiecie?

1. Jeden z mieszkancow Katowic chcial w lombardzie zastawic swojego syna.

2. Jako pierwsza nacja na swiecie, opracowalismy sposob na picie denaturatu, plynu borygo, kwasu siarkowego i wody kolonskiej.

3. Janusz Chomontek w tym roku podbil pilke glowa 30 tysiecy razy. Ustanowienie rekordu swiata zajelo mu 2 godziny i 22 minuty.

4. Grabarz z Krakowa mial we Krwi 9,5 promila alkoholu i przezyl. Mieszkaniec Wroclawia w 1995 r. osiagnal absolutny medyczny rekord swiata - 14,8 promila. Nasz bohaterski rodak przekroczyl trzykrotnie smiertelna dawke.

5. W zachodniej Europie pojawiaja sie alkohole z ostrzegawczym napisem: "Dawka smiertelna 3,5 promila. Nie dotyczy Polakow'".

6. Szesnastoletni Tomasz K. z Kietrza w marcu 1998 r. odbyl w kaplicy stosunek seksualny ze zwlokami 70-letniej kobiety.

7. Powszechnie znany i masowo lubiany polski polityk przeszedl do najnowszej historii Europy jako czlowiek, w obecnosci ktorego jego podwladny gestami zarezerwowanymi dla hierarchow koscielnych poblogoslawil zebranych oraz ucalowal ziemie.

8. Marta Rudzka, absolwentka Wydzialu Architektury Politechniki Warszawskiej, jest autorka projektu najwyzszego budynku swiata. Trump World Tower bedzie mial 90 pieter wysokosci i powstanie na Manhattanie w Nowym Jorku.

9. Anonimowy profesor UJ w Krakowie wymyslil przed wojna reklame prezerwatywy, ktora jest wykorzystywana do dzis na calym swiecie. Haslo brzmi: "Predzej ci serce peknie'".

10. 25-letni satanista z Rumii zabil i zjadl wnetrznosci kota. Nie wiadomo, czy chcial w ten sposob potraktowac swa matke, ktora zaatakowal mlotkiem.

11. Tadeusz Kosciuszko tak sie spil pod Maciejowicami (1794), ze zapomnial wziac mapy i nie mogl dowodzic bitwa. Dlatego Polacy poniesli kleske w starciu z rosyjskimi wojskami.

12. Biolodzy z Centrum Medycyny Doswiadczalnej i Klinicznej w Warszawie jako pierwsi na swiecie wyhodowali komorki mozgowe czlowieka z komorek macierzystych.

13. Zbigniew Z. z Kowar 44 razy zdawal na prawo jazdy. Pierwszy egzamin mial w 1980 r. Ostatni oblal w sierpniu 2000r.

14. Waldemar K. z Gdanska strzelal z ostrej broni do halasujacych na podworzu dzieci. Mezczyzna tlumaczyl sie, ze krzyk dzieciakow przeszkadzal mu w ogladaniu 'Miodowych lat'.

15. 27 czerwca 1978 r. major Ludowego Wojska Polskiego Miroslaw Hermaszewski publicznie i - jak sie okazuje z perspektyw lat symbolicznie obsikal kola sowieckiego autobusu, ktory mial go zawiesc na plac startowy statku kosmicznego "Sojuz 30". Wszyscy kosmonauci robia to od 1961 roku, kiedy to po raz pierwszy oddal mocz na szczescie Jurij Gagarin.

16. Tylko Polacy zrywaja azbest z dachow w Nowym Jorku. Zajecie to jest uwazane za prace najbardziej niebezpieczna dla zdrowia.

17. Andrzej K. z Warszawy jest rekordzista swiata w szybkosci picia piwa. Pol litra piwa wypija w 3 sekundy.

18. Polacy, ustanowili nowy rekord Guinessa, rozgrywajac spotkanie pilki noznej halowej trwajace 50 godzin. 800 zawodnikow rozegralo 66 meczy, w ktorych "granatowi" zwyciezyli "czerwonych" w stosunku 973:941.

19. Ignacy Jan Paderewski (1860-1941) byl najwyzej oplacanym pianista koncertowym. Na koncertach zarobil ok. 5 mln dolarow, z czego 0,5 mln "zielonych" otrzymal w jednym sezonie 1922-23.

20. Polska kupuje piasek oraz zwir w Republice Poludniowej Afryki.

21. Katarzyna Domanska z Chojnowa ustanowila nowy rekord Polski w szybkim czytaniu - 6960 slow na minute.

22. Marszalek Jozef Pilsudski zmarl 12 maja 1935 r. o godzinie 20.45. Jego mozg wlozono do formaliny. Do dzis trwaja poszukiwania sloja z mozgiem Dziadka!

23. Anna Czerwinska zostala wiosna br. najstarsza kobieta, ktora stanela na Mount Everest (8848 m). Alpinistka miala wtedy 51 lat.

24. W Kolobrzegu powstal pierwszy na swiecie fanklub pomidorowej. Czlonkowie klubu skladaja przysiege, ze beda jesc zupe o kazdej porze dnia i nocy. Przyrzekaja, ze pomidorowka beda czestowac nawet wrogow. Aby wstapic do elitarnego klubu, trzeba zjesc lyzke koncentratu pomidorowego.

25. Maria Sklodowska-Curie, dwukrotna laureatka Nagrody Nobla w dziedzinie chemii, do historii przeszla takze jako zlodziejka mezow!

26. Osmy Final Wielkiej Orkiestry swiatecznej Pomocy Jurka Owsiaka przyniosl rekordowy dochod: 20 403 569 zlotych!

27. Pewien mieszkaniec Warszawy w izbie wytrzeswien przebywal 335 razy, za kazdym razem przynajmniej 8 godzin. Jak wyliczyl, jego przymusowy areszt trwal minimum 2680 godzin (prawie 112 dni).

28. W centrum Wroclawia na przejsciu dla pieszych kierujacy samochodem prokurator pogryzl kobiete. Mezczyzna zdenerwowal sie, kiedy kobieta zwrocila mu uwage , ze powinien sie zatrzymac.

29. Andrzej Filipowski (Andrew Filip) to najbogatszy na swiecie czlowiek polskiego pochodzenia. W branzy komputerowej dorobil sie 1 mld dolarow.

30. Jeden z droznikow stacji Krakow Biezanow jest najwiekszym szczesciarzem w Polsce - znalazl w rowie przy torach paczke zawierajaca 100 tysiecy dolarow. Pieniadze wyrzucono z przejezdzajacego pociagu.

31. Pewien reprezentant Polski w kulturystyce 500 razy przekroczyl medyczna norme testosteronu w organizmie zdrowego mezczyzny.

32. Koszykarka Malgorzata Dydek, rocznik 1975, karmiona przez rodzicow produktami kupowanymi na kartki, osiagnela 213 centymetrow wzrostu.

33. W czasach Boleslawa Chrobrego mezczyzne, ktoremu udowodniono cudzolostwo, przybijano za moszne do slupa. Skazaniec mogl sobie wybrac: smierc przez poderzniecie gardla lub samokastracja. Nasi praszczurowie - w obronie meskiej godnosci czesciej wybierali smierc.

34. W 1993 r. w Krynicy Morskiej zlikwidowano gang, ktory wyekspediowal w swiat okolo 400 mln falszywych marek! Banknoty posiadaly nawet platynowa nitke wtopiona w papier.

35. W czasie wyprawy wojennej na Rus Kijowska zony rycerzy, wykorzystujac nieobecnosc mezow, zadawaly sie z poddanymi chlopami. Po powrocie rozgniewany, ale prawy krol Boleslaw smialy wydal wyroki smierci na cudzoloznice, kazac je wczesniej pohanbic. Jako "niewierne suki" musialy wlasna piersia karmic psie szczenieta. Natomiast ich bekarty byly karmione mlekiem suk.

36. Co szosty Polak pracuje efektywnie zaledwie 15 minut dziennie. Co wiec robi przez 7 godzin i 45 minuts Spozywa posilki, swietuje imieniny i urodziny, czyta gazety, zajmuje sie kosmetyka ciala, gra w gry komputerowe, pali papierosy i przebywa w toalecie.

37. Sprawcy wypadku, doktorowi z Glogowa, pobrano krew. Analiza wykazala, ze kierowca byl trzeswy jak noworodek. Badanie wykazalo jednak, ze krew nalezy do. kobiety! Prawdopodobienstwo, ze mezczyzna moze miec "zenska" krew wynosi 1:100,000,000,000!

38. Posel Gabriel Janowski, w Sejmie, przed telewizyjnymi kamerami i fotograficznymi obiektywami, oddal 10 skokow w miejscu i calowal mezczyzn po rekach. Posel nadal jest postem Sejmu Rzeczpospolitej Polskiej.

39. Doktor filozofii Tomasz Jacek Filek, naukowiec z Uniwersytetu Jagiellonskiego, wymyslil szachy dla trzech osob. Polak w ten sposob rozwiazal problem nurtujacy tegie glowy na calym swiecie od XVIII wieku. W 1992 r. krakowianin zglosil swoje odkrycie do Urzedu Patentowego.

40. Wladyslaw Reymont, autor "Chlopow", nie pojechal w 1924 r. do Sztokholmu po odbior Nagrody Nobla, gdyz nie mogl wytrzeswiec. Pisarz zmarl rok posniej z powodu alkoholizmu.

41. W swidnicy w miejscach publicznych nie wolno przeklinac. Najnizszy mandat za uzywanie nieprzyzwoitych stow wynosi 5 zl, a najwyzszy 500 zl. Grzywny i kary wplywaja do budzetu miasta.

42. Polski pralat pracujacy w Watykanie pomagal wloskiej firmie Oto Melara w handlu bronia, Polski duchowny specjalizowal sie w sprzedazy czolgow do krajow Trzeciego swiata.

43. W czasie jednej nocy w Wojskowym Osrodku Szkolno-Wypoczynkowym w Orzyszu pewien general rzucil szklanka w kelnerke. Drugi o polnocy zazadal czekolady z rodzynkami, po ktora adiutant jechal 100 km. Trzeciemu generalowi trzeba bylo w nocy upolowac jelenia. Polscy generalowie potrafia sie bawic.

44. Polacy chorzy na raka krtani wymyslili sposob palenia papierosow przez rurke w tchawicy.

45. Niezapomniany "IXI", najslynniejszy proszek do prania w PRL-u, nie byl polskim wynalazkiem. Technologie wykradli w USA agenci polskiego wywiadu.

46. Zona premiera Francji Lionela Jospena jest Polka. Sylwia Agacinski jest z wyksztalcenia profesorem filozofii.

47. Matylda d'Udekem d'Acoz, 26-letnia Polka, zostala zona nastepcy tronu Belgii - ksiecia Filipa. Matka przyszlej krolowej Belgii urodzila sie w Bialogardzie

48. Najstarszym w Polsce maturzysta jest 80-letni Andrzej Masztalerz, ktory w maju 2000 r. zdal egzamin dojrzalosci w Zespole Szkol Rolniczych w Kijanach kolo Lublina.

49. Polski himalaista Ryszard Pawlowski jest jedynym Europejczykiem, ktory 3 razy stanal na Mount Everest (8848 m n.p.m.).

50. W 1998 roku powstal magazyn CKM, ktory - jak wynika z wiarygodnych badan wyjatkowo wiarygodnej firmy SMG/KRC, przeprowadzonych w lipcu br. - zdobyl blisko 1 000 000 (slownie jeden milion) czytelnikow. W swojej swiatlej sluzbie innym magazyn kieruje sie dewiza "Nie ten zly, kto swoje gniazdo kala, lecz ten, co mowic o tym nie pozwala", wysnutej z mysli niejakiego C.K. Norwida.

51. Mieszkaniec jednej z wiosek kolo Wschowej przez 4 lata zaspokajal swoj poped seksualny ze zwierzetami. Najczesciej odbywal stosunki seksualne z klaczami.

52. Jedna na sto Polek przyznaje sie, ze uderzyla meza, I to wielokrotnie!

53. Na jednym z cmentarzy w Slupcy podczas ceremonii pogrzebowej rozlegl sie sygnal telefonu komorkowego. Dswiek dobiegal z grobu, gdzie dzien wczesniej dokonano pochowku. Okazalo sie, ze taka byla ostatnia wola zmarlego.

54. Kazimierz Wielki byl najbardziej lubieznym polskim krolem. Mial co najmniej 4 zony i wiele naloznic. Krol dokonal rowniez kilkudziesieciu gwaltow.

55. Ojciec Jan Grande-Majewski, bonifrat, po zapoznaniu sie z 500-letnimi tajemnicami zakonnymi, sporzadzil diete. Osoby stosujace sie do rad zakonnika powinny zyc 120 lat!

56. Obywatele III Rzeczpospolitej wymyslili najdluzszy weekend nowoczesnej Europy. Co roku swietujemy go (przynajmniej raz) na przelomie kwietnia i maja.

57. W marcu 2000 r. na ulicach Warszawy podczas polowania na tygrysa, ktory uciekl z cyrku, zastrzelono weterynarza.

58. Wsrod honorowych obywateli Wroclawia wciaz figuruja: Adolf Hitler, Joseph Goebbels i Hermann Göring.

59. Papiez Jan Pawel II - wedlug skrupulatnych obliczen - w ciagu miesiaca sciska dlonie 4 tysiecy osob. Od pasdziernika 1978 r. do pazdziernika 2000 r. minelo 265 miesiecy pontyfikatu. Z tego wynika, ze polski papiez uscisnal dlonie miliona osob!

60. Mlody kolejarz z Wroclawia przeczytal, ze hipopotamy sa roslinozerne. Dlatego zalozyl sie z kolegami, ze wykapie sie z trzytonowym hipopotamem. Mezczyzna cudem uniknal smierci. Dzis kolejarz juz wie, ze hipopotam broni sie, przyciskajac napastnika do dna.

61. Od XVIII wieku konsekwentnie przegrywalismy prawie wszystkie wojny i powstania narodowe. Dopiero w 1968 r. dokonalismy udanej inwazji na Czechoslowacje, a w 1981 r. gen. Jaruzelski wygral wojne z wlasnym narodem.

62. Dla zachowania legendy przez 60 lat ukrywano prawde, ze major Henryk Sucharski usilowal poddac Westerplatte juz 2 wrzesnia 1939 r.

63. Krol Stanislaw August przyznawal Ordery Orla Bialego kochankom Katarzyny II. Kandydatow proponowala osobiscie caryca.

64. Mieszkaniec Nowego Miasta Lubawskiego dwa razy uciekal z prosektorium. Mezczyzna, bedac w stanie kompletnego upojenia alkoholowego, nie dawal zadnych oznak zycia. Lekarze, nie mogac wyczuc pulsu, stwierdzali zgon.

65. Ryszard K., odsiadujacy 7-letni wyrok, podczas pobytu na przepustce upozorowal wlasna smierc. Mezczyzna sfalszowal wszystkie potrzebne dokumenty. Nie urzadzil sobie tylko pogrzebu, chociaz zonie skladano kondolencje. Ryszard K. wpadl podczas kradziezy, a uwage policjantow zwrocil falszywy akt zgonu. "Nieboszczyk" dostal od sadu dodatkowe 3 lata wiezienia.

66. Janusz Pawlowski, lekarz z Wielkiego Rychnowa, wymyslil "pneumatyczna prezerwatywe". Specjalisci sa zachwyceni pomyslem podwojnego, pneumatycznego kondoma. Polskim wynalazkiem zainteresowali sie Japonczycy.

67. Najmniejszy telefon swiata ma wymiary: dlugosc - 3,97 cm, szerokosc - 3,30 cm, grubosc -1,50 cm. Aby zadzwonic, numer nalezy wykrecic szpilka. Sluchawka na kabelku umieszczona jest bezposrednio w uchu. Mowic nalezy w strone miniaturowego mikrofonu umieszczonego w obudowie. Telefon skonstruowal Zbigniew Rozanek z Pleszewa.

68. Art-B to kryptonim najwiekszej afery finansowej w Polsce. Boguslaw Bagsik i Andrzej Gasiorowski z Izraela na grunt polski przeniesli pomysl na "oscylator". Wykorzystujac podwojne oprocentowanie, wydrenowali z polskiego systemu bankowego 4,2 biliony starych zlotych.

69. Wojciech Pietranik polski plastyk mieszkajacy od 15 lat w Australii, zaprojektowal olimpijskie medale, ktorymi byli dekorowani najlepsi sportowcy igrzysk w Sydney.

70. Mikolaj Kopernik zostal umieszczony na 19. miejscu na swiatowej liscie 100 postaci, ktore mialy najwiekszy wplyw na dzieje ludzkosci.

71. Jozef Stepa ze wsi Jablonowo kolo Zagania po smierci zony samotnie wychowuje jedenascioro dzieci.

72. Przed wybuchem II wojny swiatowej w Warszawie utworzono "batalion smierci". Szukano ochotnikow na tzw. zywe torpedy. Do batalionu stracencow zglosilo sie 4700 kandydatow. Kazdy podpisal zobowiazanie, ze wyraza zgode na dobrowolna smierc.

73. Andrzej Pastwa, kryminalista z 15-letnim stazem wieziennym, zostal w 1995 r. (na chwile) przewodniczacym Ogolnopolskiego Komitetu Wyborczego Lecha Walesy.

74. Kobiecie ze Stalowej Woli, podobno z zawodu milosnego, peklo serce. W literaturze fachowej odnotowano dotychczas trzy przypadki pekniecia serca. Przezyta tylko Polka.

75. Arkadiusz Pawetek byl drugim czlowiekiem na swiecie, ktory przeplynal Atlantyk na pontonie. Samotny rejs trwal 40 dni i liczyl 5,5 tys. kilometrow.

76. Polak mieszkajacy w Chicago wykupil prenumerate "Poslanca Serca Jezusowego" wydawanego przez jezuitow. Prenumerata byla przeznaczona dla Leonida Brezniewa, I sekretarza KC PZPR. Wydawnictwo wysylalo periodyk do Moskwy na adres: Leonid Brezniew, President, Moscow, USSR. Towarzysz Brezniew otrzymywal "poslanca Serca Jezusowego" w latach 1975-1980.

77. W 1985 r. Krzysztof i Adam (11 i 16 lat) Zielinscy dokonali najslynniejszej ucieczki z kraju. Chlopcy ukryci pod nadwoziem TIR-a do Szwecji.

78. Anna K. z Piotrkowa Trybunalskiego zostala skazana na 3 lata wiezienia. Przez 10 lat unikala kary, zachodzac w kolejne ciaze.

79. W 1998 r. we Wroclawiu wykryto wytwornie falszywych studolarowek. Amerykanscy specjalisci z Secret Service ocenili, ze sa to najlepiej podrobione pieniadze na swiecie. Zdaniem Amerykanow falszywe "zielone" wykonane zostaly staranniej niz. autentyczne banknoty!

80. sciaganie to plaga polskich szkol. W zachodniej Europie proceder ow prawie nie istnieje, bo nie jest akceptowany spolecznie. Polacy sa uwazani za najlepszych zlodziei dobrych stopni na swiecie.

81. Urszula W. ze wsi Pustkow kolo Debicy jest pierwsza kobieta w Polsce, ktora po przeszczepie serca urodzila dziecko.

82. Edward Stecko wazyl 196 kg. Teraz wazy 92 kg. W ciagu roku zrzucil 104 kg i jest polskim Krolem Odchudzania.

83. Anonimowy filatelista z Katowic kupil na aukcji znaczek za 46 tysiecy zlotych. Znaczek zostal wydany przez poczte polska w 1916 r. Zadnego z polskich muzeow nie bylo stac na taki wydatek.

84. Zimowe wejscia himalaistow na osmiotysieczniki to polska specjalnosc. Z 14 szczytow osmiotysiecznych dotychczas 7 zostalo zdobytych zima, wszystkie pierwsze zimowe wejscia zostaly dokonane przez Polakow.

85. Joanna Gajewska, dziewczynka z Sosnowca, w latach 80. byla najsilniejszym medium, ktore pojawilo sie w Europie po wojnie. Joasia posiadala tajemnicza moc, dzieki ktorej sila wzroku wyginala widelce, tlukla szklane przedmioty, przesuwala meble. Kiedy skonczyla 20 lat, tajemnicza moc nagle odeszla.

86. Polscy kieszonkowcy uwazani sa za najlepszych specjalistow na swiecie.

87. Polskiemu zlodziejowi na ukradzenie renaulta potrzeba 8 sekund, mazdy 6 sekund, a toyoty 5 sekund.

88. Zaneta Cz., 22-letnia mieszkanka Szczecina, w ciagu miesiaca ukradla 17 samochodow, lupem kobiety padlo 13 maluchow i 4 volkswageny golfy.

89. Lech Kleszczynski, olsztynski mors, w 1998 r. wszedl do Morza Barentsa w poblizu norweskiej miejscowosci Kirkanes. Termometr wskazywal minus 43 stopnie Celsjusza. Nikt na swiecie nie kapal sie w takiej temperaturze. "Aby woda nie zamarzla, musialy ja poruszac specjalne turbiny" - powiedzial Lech Kleszczynski.

90. Polacy rozpoczynaja zycie seksualne majac 17,6 roku. Dopoki nie sa w stalym zwiazku, kochaja sie rocznie 109 razy, potem srednia podnosi sie do 153 razy. Przecietny stosunek seksualny Polakow lacznie z gra wstepna trwa 11,7 minuty.

91. Zygmunt Arendt, emigrant z Polski, podarowal nedzarzom San Francisco 4,5 min dolarow. Nie wiadomo, w jaki sposob Polak dorobil sie tak ogromnej fortuny. Zygmunt Arendt zmarl przed rokiem w wieku 92 lat. Zgodnie z jego wola pieniadze zostaly przekazane biedakom.

92. Jerzy Kalibabka, slynny polski Casanova, jest ojcem 28 dzieci.

93. W 1945 r. dwaj zolnierze z polskiej Brygady WOP w Szczecinie powiekszyli terytorium Polski o kilka kilometrow kwadratowych. W tym czasie granica w okolicach swinoujscia zaznaczona byla snopkami siana. Zolnierze narzekali, ze do najblizszej meliny musza chodzic po bagnach. W porozumieniu z radzieckimi towarzyszami od kieliszka przestawili snopki i przesuneli granice o kilkaset metrow w kierunku zachodnim.

94. Pierwsza polska czarownice spalono na stosie w 1511 r. w Waliszewie kolo Poznania Kare smierci za czary zniesiono w naszym kraju dopiero w 1776 r.

95. Polacy sa aktualnymi, druzynowymi mistrzami swiata w plukaniu zlota.

96. Dwaj dziennikarze Polskiego Radia Wroclaw ustanowili nowy rekord Guinnessa w prowadzeniu programu na zywo. Marek Obszarny i Dariusz Litera prowadzili audycje 93 godziny i 10 minut. Dalszemu nadawaniu sprzeciwil sie lekarz.

97. Przez 6 lat sprzedalismy za Odre prawie 70 milionow ogrodowych krasnali. Oznacza to, ze na statystycznego Niemca przypada jeden polski krasnal.

98. Najbardziej aktywna morderczynia byla Elzbieta Batory, praktykujaca wampiryzm na dziewczetach i mlodych kobietach. Stwierdza sie, ze zabila ponad 600 dziewic, aby pic ich krew i kapac sie w niej dla zachowania mlodosci. Elzbieta byla bratanica krola Stefana Batorego (1533-1586).

99. Andrzej Malkowski z Namyslowa byl najmlodszym kierowca swiata. Prawo jazdy otrzymal w wieku 14 lat i 235 dni.

JELEŃ

Post autor: JELEŃ » pt sty 16, 2009 2:03 pm

Młoda góralka przychodzi do matki i pyta się:
> - Matula kochana, kiej tu chopa chycić i jaki on mo być?
> A matka odpowiada:
> - Pszede syćkim to musi łoscendny, letko psygłupi i nierusany.
> - Matuchna, jak to nie rusany? Jesce psyglupi to sie trofi, ale
> nierusany? Ni mo takich.
> - Sukoj to znondzies.
> Mija kilka dni. Do matki do kuchni wpada córka i mówi:
> - Matula kochana! Chopa znalozłam! Idealny, mój ci on bydzie.
> - To łopowiadoj kiej go chyciła.
> - W knojpie.
> - Jak to w knojpie?
> - A normalnie - psysiod sie do stolika, postawił gorzołke i
> Zaprosił do hotelu.
> - To łopowiadoj, bo ciekawie godos.
> A młoda góralka bez żadnego skrępowania mówi:
> - Jak weśliśmy do pokoju, to godoł coby dwa łóżka razem zsunoć
> coby drugiej pościeli nie zuzywać.
> - To łoscendny, ale cy psygłupi?
> - Psygłupi, psygłupi, matula, poduche zamiast pod głowe, to mi
> pod pupe podsunoł.
> - A nierusany?
> - Matulcia, cołkiem nierusany. Jesce mioł folijke na siusioku.

guziec
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: guziec » pt sty 16, 2009 9:09 pm

Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi:
- Jasiek, kupisz chleb, margarynę i kawałek sera. Reszta kasy trafia na stół.
Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się misiek za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to:
- Jasiu coś ty zrobił! Natychmiast idź i sprzedaj tego misia.
Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce.
Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta:
Jasiu: - Kup pan misia.
Facet : - Spadaj chłopcze.
Jasiu: - Bo będę krzyczał.
Facet: - Masz pięćdziesiąt złotych i siedź cicho.
Jasiu: - Oddaj misia.
Facet: - Nie oddam.
Jasiu: - Oddaj, bo będę krzyczał.

Sytuacja powtórzyła się paręnaście razy, Jasiu zarobił kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze przytargał). Matka do Jasia:
- Jasiek chyba Bank obrabowałeś!? Natychmiast idź do księdza i się wyspowiadaj!
Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi:
- Ja w sprawie Misia...
- Spier..... już nie mam kasy!
Jeep Grand cherokee ZJ 5.2

aluluk

Post autor: aluluk » pt sty 16, 2009 10:58 pm

i nr. 100 do poprzedniej listy
100. Stanisław P. z podrzeszowskiej wsi odkrył technologię pozyskiwania z kory brzozowej betuliny. Substancja ta jest przydatna w leczeniu AIDS.

:( no to mój błąd miałem inną listę , zmieniona kolejność, przepraszam :oops:
Ostatnio zmieniony pt sty 16, 2009 11:11 pm przez aluluk, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
poreb

Kontaktowanie:

Post autor: poreb » pt sty 16, 2009 10:59 pm

aluluk pisze:i nr. 100 do poprzedniej listy
100. W 1998 r. we Wrocławiu wykryto wytwórnię fałszywych studolarówek. Amerykańscy specjaliści z Secret Service ocenili, że są to najlepiej podrobione pieniądze na świecie. Zdaniem Amerykanów fałszywe zielone wykonane zostały staranniej niż autentyczne banknoty.

juz jest na 79 pozycji :wink:

79. W 1998 r. we Wroclawiu wykryto wytwornie falszywych studolarowek. Amerykanscy specjalisci z Secret Service ocenili, ze sa to najlepiej podrobione pieniadze na swiecie. Zdaniem Amerykanow falszywe "zielone" wykonane zostaly staranniej niz. autentyczne banknoty!
biedny inżynier :)21
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » pt sty 16, 2009 11:00 pm

60 rad jak za kierownicą zostać prawdziwym burakiem:

Czekając przed zamkniętym szlabanem wyjdź na papierosa.
Dłub w nosie w oczekiwaniu na zielone światło.
Gdy na parkingu potrącisz inny samochód, uciekaj czym prędzej.
Gdy usłyszysz za sobą sygnał karetki pogotowia, pozwól na to, żeby wyła bezpośrednio za tobą.
Gdy zamówisz hamburgera w McDrive, jedz go zawsze na parkingu w samochodzie.
Hamuj z piskiem opon zatrzymując się na stacjach benzynowych albo koło przydrożnych barów.
Jadąc na trasie, zatrzymuj się wielokrotnie i wyprzedzaj potem te same samochody.
Jadąc w dłuższa trasę miej zawsze wyładowaną komórkę.
Jadąc w nocy wyłączaj długie dopiero wtedy, gdy masz całkowitą pewność, ze oślepiłeś już nadjeżdżającego.
Jedź w taki sposób, żeby wszyscy pasażerowie byli przez cala drogę zaabsorbowani tylko Twoją jazda.
Jedź z łokciem wystawionym za szybę.
Jeśli myjnia sterowana jest z zewnątrz, spróbuj czy po wrzuceniu karty uda Ci się dobiec i wsiąść do samochodu.
Jeździj w czapce, berecie lub kapeluszu.
Kup samochód o dużej pojemności silnika i narzekaj, że dużo pali.
Kup samochód o malej pojemności silnika i narzekaj, że nie ma przyspieszenia.
Myj samochód raz na miesiąc, albo i rzadziej.
Na stacji benzynowej, stawaj z niewłaściwej strony dystrybutora i ciągnij wąż dookoła samochodu.
Naklej na samochód kilka kolorowych kleksów.
Nie daj się wyprzedzić innym - to przecież hańba i dyshonor.
Nie pozwól włączyć się do ruchu innym.
Nie zdejmuj folii z siedzeń po kupieniu samochodu.
Nigdy nie ostrzegaj innych przed grożącym im radarem.
Nigdy nie tankuj do pełna.
Nigdy nie zapinaj pasów.
Ochlap pieszego.
Pamiętaj, że najlepszy kierowca to najszybszy kierowca.
Parkuj tak, żeby inni nie mogli wyjechać.
Podświetl sobie podwozie i tablice kolorowym neonem.
Pokazuj innym obraźliwe gesty przez szybę.
Powieś CD na lusterku.
Powieś na lusterku kartonowy zapaszek.
Przy kolejce na CPN po zatankowaniu paliwa połaź jeszcze trochę po sklepie.
Przyspieszaj w czasie gdy ktoś Cię wyprzedza.
Rozmawiaj przez komórkę w mieście kiedy i gdzie się tylko da.
Ruszaj z piskiem opon.
Ruszaj zanim jeszcze wszyscy piesi opuszczą przejście.
Ruszaj ze świateł dopiero wtedy, gdy zielone świeci się już kilka sekund.
Słuchaj muzyki na maxa przy otwartych szybach.
Szanuj żarówki - włączaj kierunkowskaz dopiero gdy skręcasz.
Traktuj jazdę na trasie jako "Need for Speed" na żywo.
Udowodnij ze twój samochód potrafi zabrać więcej niż 5 osób.
Uprawiaj slalom po wszystkich pasach.
W czasie jazdy wyrzucaj niedopałki przez uchylona szybę.
Wjedź na skrzyżowanie w taki sposób, żeby po zmianie świateł zatkać inny kierunek ruchu.
Wjeżdżaj samochodem w najgłębsze zakamarki lasu.
Wsiadając do cudzego, dobrego samochodu wołaj innych kumpli na przejażdżkę.
Wyprzedzaj pod górę
Wyprzedzając rowerzystę nie włączaj kierunkowskazu.
Zadbaj o to, żeby bez przerwy włączał Ci się alarm. Zwłaszcza wtedy, gdy nie będziesz mógł go usłyszeć.
Zadbaj o to, żeby w Twoim samochodzie był maksymalny syf.
Zainstaluj sobie klakson - melodyjkę.
Zajmij komuś przed nosem miejsce na parkingu.
Zajmuj lewy pas na 3 km przed skrętem w lewo.
Załóż pokrowiec z misia na kierownice.
Załóż sportowe alufelgi w limuzynie.
Zamontuj dodatkowe głośniki pod maską - będzie Cię lepiej słychać.
Zamontuj melodyjkę Lambada kiedy jedziesz na wstecznym.
Zapamiętaj, że wszystkiemu winne są głupie przepisy, fatalne drogi, zbyt duża liczba samochodów i korki. Ty sam jesteś zawsze bez winy.
Zatrzaśnij kluczyki w samochodzie. Najlepiej gdzieś na trasie
Zawsze mrugaj długimi lub używaj klaksonu wobec kierowców których chcesz wyprzedzić.
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
jarekstryszawa

Kontaktowanie:

Post autor: jarekstryszawa » sob sty 17, 2009 6:40 pm

Z pamiętnika dojrzałej mężatki

Dzień 1.
Dzisiaj była 10 rocznica naszego ślubu.
Świętowania to tam za dużo nie było.
Kiedy nadszedł czas, by powtórzyć naszą noc poślubną, Zdzisław zamknął się w łazience i płakał.

Dzień 2.
Zdzisław wyznał mi swój największy sekret.
Powiedział, że jest impotentem.
Też mi odkrycie!
Czy on naprawdę myślał, że tego nie zauważyłam już pięć lat temu?
Dodatkowo przyznał się, że od paru miesięcy bierze Prozac.

Dzień 3.
Chyba mamy małżeński kryzys.
Przecież kobieta też ma swoje potrzeby!!!
Co mam robić?

Dzień 4.
Podmieniłam Prozac na Viagrę, nie zauważył... połknął... czekam
niecierpliwie.....

Dzień 5.
BŁOGOŚĆ!
Absolutna błogość!

Dzień 6.
Czyż życie nie jest cudowne?
Trochę trudno mi pisać, gdyż ciągle to robimy.

Dzień 7.
Wszystko mu się kojarzy z jednym!
Ale muszę przyznać, że to jest bardzo zabawne - wydaje mi się, że nigdy
przedtem nie byłam taka szczęśliwa.

Dzień 8.
Chyba wziął zbyt dużo pastylek przez weekend.
Jestem cała obolała.

Dzień 9.
Nie miałam kiedy napisać

Dzień 10.
Zaczynam się przed nim ukrywać.
Najgorsze jest to, że popija Viagrę whisky!
Czuje się kompletnie załamana...
Żyję z kimś kto jest mieszanką Murzyna z wiertarką udarową..

Dzień 11.
Żałuję, że nie jest homoseksualistą!!!!
Nie robię makijażu, przestałam myć zęby, ba - nawet już się nie myję.
Na nic!! Nie czuję się bezpieczna nawet kiedy ziewam... Zdzisław atakuje
podstępnie! Jeśli znów wyskoczy z tym swoim "Oops, przepraszam", chyba
zabiję drania.

Dzień 12.
Myślę, że będę musiała go zabić.
Zaczynam trzymać się wszystkiego, na czym usiądę
Koty i psy omijają go z daleka, a nasi przyjaciele przestali nas odwiedzać.

Dzień 13.
Podmieniłam Viagrę na Prozac, ale nie zauważyłam specjalnej różnicy...
Matko!!! Znów tu idzie!!!!!!!!!!!

Dzień 14.
Prozac skutkuje!!!!
Przez cały dzień siedzi przed telewizorem z pilotem w ręce, zauważa mnie
tylko kiedy podaje jedzenie lub piwo..... BŁOGOŚĆ!! Absolutna błogość
Jak mawiają bracia Rosjanie- go hard or go home!

https://www.facebook.com/jarekstryszawa

Awatar użytkownika
ffrt

Post autor: ffrt » sob sty 17, 2009 9:57 pm

Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając
swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło:
- No i k... gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pier... wiosna do k..
nędzy? Co za kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie
skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to
k... wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba
napier... jakby ich tam w górze poje... Niby ponoć wiosna już jest, k...
- łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, k ...
A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...

Facet w cyrku wychodzi na arenę z krokodylem. Staje na środku i kopie krokodyla w dupę. Krokodyl rozdziawił paszczę, a facet rozpina rozporek, wyciąga fiuta i kładzie krokodylowi na zęby. Potem bierze deskę i napierdala krokodyla po głowie. Krokodyl nic, tylko mu oczy z bólu łzawią. Po pięciu minutach napierdalanki wyciąga fiuta, krokodyl zamyka paszczę, a facet podchodzi do publiki i pyta:
- Proszę państwa, kto z Państwa chce spróbować tego samego; gwarantuję pełnię
bezpieczeństwa; bez obaw - nic nikomu się ni stanie!
W cyrku cisza, przez dłuższy czas nikt się nie zgłasza, po chwili z trzeciego rzędu podnosi się stara babcia i mówi:
- Ja tam może bym spróbowała, tylko żeby pan mnie tą deską po głowie tak nie walił...

I taki trochę forumowy:

Siedzi trzech gości w łódce na środku jeziora. Połowy nocne, wędki w wodzie, spokój, sielanka, powoli zaczyna się rozwidniać. Jeden z wędkarzy zagaja:
- Słońce wschodzi.
Drugi mówi:
- Faktycznie, dawno nie widziałem takiego wschodu.
Nagle trzeci wędkarz szybkimi ruchami ramion wypycha dwóch pozostałych z łódki. Ci, przerażeni, machając gorączkowo rękoma wołają do pozostałego w łódce:
- Odbiło ci!? Za co?
Ten mówi:
- Pierwszego za offtopic, a drugiego za flooda.
Na to wściekli wędkarze w wodzie:
- A ty to co, cwaniaczku jeden!!
Ten w odpowiedzi chwyta za wiosło i wpychając końcem dwóch pozostałych pod wodę mówi:
- A za niepotrzebne dyskusje BAN !!!

Awatar użytkownika
Ryżak

Post autor: Ryżak » ndz sty 18, 2009 3:11 pm

Hodowla Mężczyzny

Pierwszy dzień w domu

Nowy mężczyzna w domu to radość dla kobiety, ale i nowe obowiązki. Nie można zapominać o tym, że często nie znamy rodowodu, ani nawet poprzedniej właścicielki naszego nowego pupila. Nie wiemy, jak był traktowany i jakie ma nawyki. Na wszelki wypadek nie należy wykonywać zbyt gwałtownych ruchów, lepiej też unikać podnoszenia głosu, bo może się skulić, schować za szafę i trzeba będzie włączyć odkurzacz żeby go wypłoszyć. Dlatego już od progu przemawiamy do niego łagodnym, acz stanowczym głosem. Układamy na kanapie, głaszczemy po głowie (ostrożnie, bo może nieprzyzwyczajony) i pozwalamy mu zatrzymać paletko, by czuł zapach z poprzedniego domu. Pierwsza noc jest zazwyczaj najtrudniejsza, ponieważ może pochlipywać i piszczeć, ale musimy wykazać się konsekwencją i nie brać go od razu do swojego łóżka, żeby się nie przyzwyczaił.

Złe nawyki

Już po kilku dniach pobytu nowego mężczyzny w domu orientujemy się pobieżnie, jakie ma nawyki. Najczęściej przywiązuje się do miejsca, na którym spędził pierwszą noc, czyli kanapy i tam zalega w pozycji horyzontalnej. Często z pilotem od telewizora w dłoni. Czasem z gazetą, sporadycznie z książką. Ponieważ mało mówi, mogłoby się wydawać, że myśli, ale najczęściej okazuje się, że to tylko złudzenie. Gdy czuje głód, opuszcza legowisko i buszuje po kuchni. Wtedy najlepiej być w domu i szybko zrobić mu coś do jedzenia. W przeciwnym razie w kuchni zastaniemy wypiętrzone grzbiety brudnych naczyń, pod stopami lepkie substancje, a wszystko posypane zgrzytającym cukrem i okruszkami chleba, w lodówce natomiast puste kartony po mleku. W żadnym wypadku nie wolno wtedy bić mężczyzny. Bo ucieknie.

Karmienie

Karmienie mężczyzny zwykle nie jest zbyt skomplikowane i nawet średnio zdolna kulinarnie kobieta udźwignie ten ciężar, w niektórych przypadkach również i związane z tym koszty. Nie należy się też stresować opinią mężczyzny na temat smaku podawanych dań, bo i tak żadna z nas nie potrafi gotować tak, jak jego mamusia. Podajemy zatem cokolwiek, byle było ciepłe, ponieważ on i tak nie oderwie oczu od gazety lub telewizora. Podobno znane są przypadki że udało się nauczyć mężczyznę, żeby kanapki jadł nad talerzem i nie w łóżku oraz nie podjadał z rondla, ani też nie gryzł całego pęta kiełbasy jak barbarzyńca, ale informacje te nie zostały potwierdzone naukowo. Jedno jest pewne - mężczyzna lubi dostawać jeść regularnie i szybciej się wtedy oswaja.

Pielęgnacja - ubieranie

Pielęgnacja mężczyzny wymaga wielu starań i nieustannego nadzoru. Nikt, kto jeszcze nie hodował w domu mężczyzny, nie zdaje sobie sprawy, jaki obowiązek bierze na swoje barki zarówno w dni robocze jak i w święta. Pierwszorzędną sprawą jest skompletowanie nowej garderoby. W przeciwnym wypadku mężczyzna nie porzuci rozciągniętego podkoszulka i wypchanego na kolanach dresu. No chyba, że się na nim rozpadną ze starości. Potem już tylko trzeba podsuwać mu rano gotowy zestaw do ubrania, prać, czyścić, prasować, przyszywać guziki, zestawiać kolory i chwalić, że świetnie wygląda. I bywa, że jedynym znakiem uznania za pielęgnacją mężczyzny jest odcisk obcej szminki na jego kołnierzyku.

Pielęgnacja - higiena

Są mężczyźni, którzy boją się wody jak ognia, ale takich na szczęście można wyczuć na odległość. Pozostali uwielbiają się chlapać w łazience godzinami. Co za tym idzie, musisz zaakceptować (bo jeszcze nikt nie wymyślił na to sposobu) permanentnie podniesioną deskę, brudną wannę, zachlapania w promieniu 5 metrów, nie zakręconą pastę, wodę w mydelniczce i zdeptany na podłodze, twój osobisty biały ręczniczek. W skrajnych przypadkach, dzięki wieloletnim wysiłkom, można przyuczyć mężczyznę do obcinania paznokci u nóg. Co prawda zrobi to na podłogę, ale twoje łydki po spędzonej wspólnie nocy nie będą wyglądały jak po walce z bengalskim tygrysem.

Pielęgnacja - kosmetyki

Zazwyczaj mężczyźni niechętnie używają kosmetyków, ale piankę do golenia i dezodorant podbierają z twojej półki, a do tego bezczelnie pyskują, że ma za bardzo kwiatowy zapach. Często idą dalej i podłączają się również do szamponu i odżywki, pasty i płynu do płukania ust. To jest irytujące, ale jeszcze nie naganne. Niepokoić się trzeba, kiedy ubywa brokatowego pudru, szminki, a zwłaszcza kiedy zauważasz, że ktoś chodził w twojej koronkowej bieliźnie...

Zdrowie

W przypadku mężczyzny nawet najlżejsze przeziębienie lub katar mogą być niebezpieczne i brzemienne w skutki. Nie dla niego oczywiście, tylko dla nas. Wystarczy stan podgorączkowy albo lekkie skaleczenie i mamy w domu rozhisteryzowaną, konającą ofiarę, która wymaga od nas wysoko wyspecjalizowanej opieki medycznej i psychoterapii, oraz zapewnień, że na pewno nie umrze. Nadludzkim wysiłkiem woli i cierpliwości musimy jakoś przeżyć te erupcje hipochondrii i wyzbyć się jakichkolwiek złudzeń, że gdy my będziemy umierać w malignie na zapalenie płuc, ktoś poda nam szklankę wody. W sytuacji naszej choroby on przyjdzie i zapyta "a co dzisiaj mamy na obiad?".

Ruch

Oprócz wąskiej grupy fascynatów czynnego wypoczynku, mężczyzna, tak jak kot, potrafi przyjemnie przeżyć życie, nie opuszczając zamkniętych pomieszczeń. Nie licząc krótkiego dystansu "do" i "z" samochodu. Będzie się wił jak diabeł pod kropidłem, gdy spróbujemy namówić go na spacer. Gotów jest wtedy nawet wziąć się za jakąś pracę domową i lepiej nie stawać mu w tym na przeszkodzie. Ostatnią deską ratunku, żeby utrzymać jego i siebie w kondycji, jest sprowokowanie aktywności seksualnej. To nam rozwiąże kwestie jogi, aerobiku, gimnastyki artystycznej, hiperwentylacji i drenażu limfatycznego. Sposób domowy - tani i zdrowy.

Mnożenie

Ukoronowaniem wzorowej hodowli jest uzyskanie zdrowego potomstwa. Tu nie można popełnić częstego błędu czekając, aż mężczyzna sam się rozmnoży, ani też żywić nadziei, że wzbogacenie hodowli o drugiego mężczyznę rozwiąże tę palącą kwestię. Otóż nie rozwiąże, najwyżej się pozagryzają. A zatem pamiętajmy, że w rozmnażaniu mężczyzny musimy mu pomóc i odegrać w tym kluczową rolę. Jedyne, co mężczyzna powinien samodzielnie mnożyć, to środki na wychowanie potomstwa.

Kontrola

Kiedy nacieszymy się już naszym mężczyzną, a on oswoi się z nami i zacznie ufnie jeść z ręki, możemy zacząć delikatnie wypuszczać go z domu. Najpierw tylko do pracy, potem do mamusi na obiad, a za dobre sprawowanie nawet na piwo z kolegami. Ale trzeba być czujnym. Wprawdzie nie można go przykuć do kaloryfera, ani wszędzie mu towarzyszyć, ale od czego mamy komórki. Jak ma czyste sumienie i kocha, to sam się melduje średnio co godzinę, przynajmniej SMS-em. Martwić się należy, gdy za długo "abonent jest czasowo niedostępny". Wtedy trzeba przykrócić smycz, bo byłoby wielkim marnotrawstwem, gdyby naszego wypielęgnowanego ulubieńca używała jakaś flądra. I to za nasze pieniądze.

Tresura

Prędzej wielbłąda przeprowadzisz przez ucho igielne, niż nauczysz czegoś mężczyznę. Tresura powinna odbywać się w wieku szczenięcym i jeśli została zaniedbana w rodzinnym gnieździe, to nie mamy żadnych szans, żeby to zmienić. W wypadku braku elementarnych zasad dobrego wychowania, najlepiej po prostu zmienić egzemplarz na inny. Nie usypiać!!! Można przecież oddać w dobre ręce irytującej nas od dawna koleżanki, zostawić w schronisku wysokogórskim, bądź porzucić w lesie na parkingu.

Czas wolny

Mężczyznę nabywamy w przekonaniu, że wypełni nam przyjemnościami nasz czas wolny. I tu następuje duże rozczarowanie, gdyż okazuje się, że w związku z posiadaniem mężczyzny nie mamy już czasu wolnego. Raczej pozostaje nam zorganizować jego czas wolny, żeby nie zgnuśniał do reszty. Niektóre optymistki odnajdują się, oglądając transmisje sportowe, lepiąc samolociki, albo przekopując ogródek jego rodziców. Pesymistki biorą drugi etat, prace zlecone i robią błyskotliwe kariery.

Posłuszeństwo

Mężczyźni nigdy nie słuchają tego, co się do nich mówi. Mają co prawda dwoje uszu, ale jedno z nich służy do wpuszczania naszych słów, drugie natomiast do natychmiastowego ich wypuszczania. Jeśli czasem wydaje się nam, że słuchają naszych wywodów w skupieniu na twarzy, to niechybnie boli ich brzuch, albo muszą niezwłocznie udać się do toalety. Dlatego próby obarczenia ich nawet pozornie prostymi obowiązkami, takimi jak zrobienie podstawowych zakupów, wyrzucenie śmieci lub podlanie kwiatka podczas naszej nieobecności, nie mają najmniejszego sensu i powodują w nas samych niepotrzebną irytację.

Sztuczki

Jeżeli trafił nam się mężczyzna o wesołym i skorym do zabawy usposobieniu, mamy szansę nauczyć go paru sztuczek, które ułatwią nam nieco życie. Na przykład wracanie do domu na telefoniczne zawołanie, celność przy korzystaniu z toalety, umiejętność wrzucania brudnej bielizny do wnętrza pralki, aportowanie dóbr materialnych, oraz używanie ze zrozumieniem słów - "proszę", "przepraszam" i "dziękuję". Ot, taka edukacyjna zabawa. Na efekty trzeba długo czekać, ale nie zaszkodzi spróbować.

Własny kąt

Bardzo ważne, żeby mężczyzna miał w domu swoje miejsce, gdzie mógłby się schować i nie plątać się nam pod nogami. Najlepiej własny pokój z biurkiem pełnym nietykalnych świętości, ryczącym telewizorem nietykalnych legowiskiem, gdzie mógłby drzemać, udając, że ciężko pracuje. Pamiętajmy, że nie wolno nam tam wchodzić bez potrzeby i bez pukania. Zresztą byłby to duży szok dla naszego poczucia estetyki i porządku. Wkraczamy tam tylko w ostateczności, kiedy zaczyna brzydko pachnieć w mieszkaniu. Najlepiej w skafandrze do utylizacji radioaktywnych odpadów.

Mężczyzna w łóżku

Nieuniknione, że raczej prędzej niż później mężczyzna będzie się wpychał do naszego łóżka. Wślizgnie się od ściany, odepchnie łapami i zrzuci nas w nocy na podłogę, a wcześniej ściągnie z nas kołdrę. Jeśli jakimś cudem nie damy się zrzucić, uczepi się nas jak ośmiornica, przygniecie całym ciężarem i będzie chrapał prosto do ucha. Właściwie nie ma na to sposobu, ale pewnym pocieszeniem jest fakt, że mężczyzna wydziela bardzo dużo ciepła i można zaoszczędzić na ogrzewaniu w okresie jesienno - zimowym.

Zabawki

Mężczyzna najbardziej lubi bawić się "w doktora". Niestety, jak we wszystkim, nie zna umiaru, a my nie zawsze mamy ochotę mu w tym towarzyszyć, bo mamy swoją pracę i potrzebę przespania choćby sześciu godzin na dobę. Dlatego też, żeby się nie nudził, albo nie szukał innego towarzystwa, trzeba mu pozwolić bawić się jego ulubionymi zabawkami. Nowym samochodem, motorem, kinem domowym, albo monumentalnym sprzętem grającym, w najlepszym wypadku najnowszą komórką z internetem i wodotryskiem. Ważne, żeby się czymś zajął, a my w tym czasie bawimy się w naprawiacza kranów, elektryka, stolarza, kucharkę, zaopatrzeniowca... itd. itp.

Sam w domu

Zdarza się tak, że musimy pilnie wyjechać na parę dni i zostawić mężczyznę samego w domu. Wtedy zabezpieczamy, co tylko się da. Kwiatki wynosimy do sąsiadów, papugi do przyjaciółki, a oszczędności do banku. Zostawiamy pełną lodówkę i ogarnięte mieszkanie, żeby mu było przyjemnie. Wracając zastajemy kosmiczny bałagan i pustą lodówkę. Oddychamy z ulgą, bo jeśli byłoby posprzątane, to znak, że albo wcale nie spał w domu, albo ktoś mu pomógł zacierać ślady wiarołomstwa.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.

Awatar użytkownika
Ryżak

Post autor: Ryżak » ndz sty 18, 2009 10:59 pm

Z pamiętnika talibów

Poniedziałek 7:00

Allah Akbar Cały świat się o nas dowie. Dziś zamach na okupantów z Polski. Tym razem na ich ziemi. Cel - Okęcie. Tradycyjnie porwiemy samoloty - cztery. Jeden spadnie od razu, trzy sparaliżyją pozostałe porty lotnicze. Zwycięstwo jest nasze!!!

Poniedziałek 17:00

Cały czas nie możemy znaleźć bagaży. Nici z ataku, na dodatek możemy już stąd nie wyjechać... To nic - jutro atak na Balice - tam musi się udać!

Wtorek 7:00

Dziś bracia wyjechali do Balic. Nie mamy bagaży, ale sterroryzujemy obsługę plastikowymi nożami i widelcami. Będzie dobrze.

Wtorek 18:00

Bracia talibowie wrócili - śmierdząca sprawa: kazano im zapłacić za autostradę, a jak byli przy lotnisku (15 minut później) kazali im zapłacić znowu. Wycofaliśmy się żeby nie budzić podejrzeń. Zresztą podobno i tak w polskich samolotach nie dają sztućców, bo je się tylko kanapki.
PS: Jutro atakujemy siedzibę polskiego rządu.

Środa 8:00

Dziś atak na polski parlament - mamy już dwa autobusy z przyczepami załadowane karbidem. Trotyl ukradli nam w poniedziałek na lotnisku, nic innego nie dało się skombinować. Autobusy wyjeżdzają o 8:30 - godziny wyjazdu przyczep jeszcze nie znamy - tajemnica. Plan jest prosty - przejeżdzamy przez warszawę i pierdut. Allach jest wielki!!!

Środa 17:30

Znów coś poszło nie tak. Bez problemów dotarliśmy do celu, ale droga była zablokowana przez samochody. Na wszystkich biało-czerwone wstążki. W każdym jeden kierowca-samobójca . Chyba przewidzieli nasz atak i wystawili swoich żołnierzy (prawie sami faceci, żadnych starców i dzieci - elita).
PS Te dziury po drodze to chyba też nie przypadek - czyżby planowali zaminować drogę? Jutro zmiana planów - cel: Pałac kultury. Tymczasem wycofamy się pod Warszawę...

Czwartek 7:00

Wstaliśmy rano bo plan wymaga szybkich posunięć, poza tym zadekowaliśmy się pod Warszawą. Wyjazd o 7:10, prejazd przez Janki, Raszyn, wysadzamy Pałac Kultury Nauki i (na) Sztuki, po czym pryskamy do Klewek, gdzie bracia talibowie podstawią helikoptery. BUŁKA Z MASŁEM.

Czwartek 17:30

Oddam życie za bułkę z masłem. Stoimy od rana w Raszynie. Jakieś pacany w biało-czerwonych krawatach w kółko chodzą po pasach. Nie da sie przejechać - próbowaliśmy ich staranować, na szczęście Ahmed zauważył leżące po drugiej stronie odwrócone brony. Dobrze że nie szarżowaliśmy - nie byłoby jak wrócić do Janek do McDonalda... PS Tym razem rzucili przeciwko nam starców i baby - widocznie nas lekceważą. Ale my mamy plan - wrócimy w nocy

Piątek 6:30

Wreszcie przechytrzyliśmy wroga - przyjechaliśmy w nocy. Siedzimy przed stadionem Legii (X-ciolecia był większy, ale jakieś męty się kręciły).

Piątek 7:30

Super wiadomość - namówiliśmy na akcję jakąś wycieczkę - przyjechała autokarami i od razu zgodziła się na akcję. Mają nawet własne siekiery, materiały wybuchowe i transparenty. Idzie nam jak z płatka. Allach nam sprzyja.

Piątek 16:30

Nie, noooo. Co za ludzie - nie dość, że sami dostali pałami, to jeszcze pobili naszych braci talibów. LUDZIE JAK KTOŚ MA BRODĘ TO JESZCZE NIE ZNACZY ŻE JEST ŻYDEM. Żydzi mają PEJSY!!!!! Patrzcie trochę uważniej...

Mam tego dość. Kit z Polską. Jutro atakujemy SALWADOR!

Sobota 1:30

Jak podaje rzecznik Straży Granicznej, niedaleko przejścia granicznego w Kołbaskowie zatrzymano grupę wychudzonych, obdartych i głodnych starców. Umyto ich i ubrano. Na migi prosili, żeby nie strzyc bród. Niestety - nawet tłumaczom z ośrodka dla zbiegłych rumunów nie dało się ze starcami dogadać. Tyle tylko wiadomo, że chcieli jechać do Ameryki z jakąś "pracą". Zapewne to kolejna grupa Pakistańczyków z jakiejś ubogiej wioski. Odsyłamy ich dziś LOT-em. Wyglądają na wzruszonych.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Towarzyskie”