Jestem zainteresowany Panie.Kabal pisze:Powtarzam się, ale Ladakh jest ogarnialny sensownie.Mroczny pisze:ehhh spłycaszczesław&jarząbek pisze:biur podróży które ci taką przygodę sprzedadzą za drobne jest zyliard. nie wymaga to udziału nadredaktora lecha. ba...wyjdzie znacząco taniej niż podstawowy zestaw frędzli do indiana
nie przygoda a esej skradł serce
pojechać może każdy.. ale mało kto tak pojedzie. Ja bym się ruszył. Tylko na początek moze bez tybetu
W dwa tygodnie już coś się zwiedzi+tydzień na logistykę tam i nazad. Ok tysiaka kaucji i 70-120 zł za dobę wg cenników z internetu(położę łapę pod topór za to, że z połowa do utargowania poza sezonem (sierpień) a i przygód będzie więcej, trzaby w Vashist i Manali albo i ciut niżej ze dwa dni na kasting wypożyczalni przeznaczyć). Do tego 100-200 dziennie na żarcie i nocleg na bogato albo ułamek tego budżetowo... Przy dobrych wiatrach poniżej dychy z przelotem i logistyką za 3 tygodnie przygody non stop.
"koncik" motocyklowy 2
Moderator: Misiek Bielsko
Re: "koncik" motocyklowy 2
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
- kulkagsx1200
Dzisiaj na Hallera pod ch borek jest spot klasyków
Jadę swoim złomem polukac na fajne sprzęty
Zaczyna się o 18stej
Może ktoś będzie?
Ja będę
Jadę swoim złomem polukac na fajne sprzęty
Zaczyna się o 18stej
Może ktoś będzie?

Ja będę

jeepniety 
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

- kulkagsx1200
I bylem
I było ok

I było ok
jeepniety 
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

Polatałem dzisiaj z moim młodym po polach na DRce,ma frajdę,uwielbia jeździć . Miałem też dziś przyjemność pojeździć od kumpla na GL 500 silwer wing.Fajny klasyk,przyjemny w prowadzeniu.Kupił go rok temu za 2tyś,stan naprawdę dobry.
Mitasubiszi Pajoro I 3D,2.5TDI, LSD,90r
Junak M07,Husqvarna WR250 YNO JAZDA

- kulkagsx1200

pogoda idealna

jeepniety 
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

- misialek
-
Właśnie, pogoda i ogólne warunki powinny przez kilka najbliższych miesięcy zachęcać, do tego by się nieco poruszać.
Dzisiaj zrobiłem pierwsze (skromne) 20km na świeżym nabytku:

Jutro ma przyjść K60 Scout do tyłu i zaczniemy trampczyć po szutrach.
Dzisiaj zrobiłem pierwsze (skromne) 20km na świeżym nabytku:

Jutro ma przyjść K60 Scout do tyłu i zaczniemy trampczyć po szutrach.
Ranger, XC70, XTZ660

Mitasubiszi Pajoro I 3D,2.5TDI, LSD,90r

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Fajne moto to jest.
Moj dobry kumpel "lodówą" jezdzi. Juz z 10 lat i nie mial zadnej powaznej awarii przez te kilkadziesiat tysiecy kilometrow.
Ma tu kto Gold Winga 1500?
Moj dobry kumpel "lodówą" jezdzi. Juz z 10 lat i nie mial zadnej powaznej awarii przez te kilkadziesiat tysiecy kilometrow.
Ma tu kto Gold Winga 1500?
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- Misiek Cypr
-
nie można aż tak się zestarzeć
Niewatpliwie.
KLR jest zajebisty, ale ma jedna wade. W 2 osoby nigdzie nim nie pojedziemy. A moja Zona jest dosc wygodna i jesli chodzi o optymalizacje pakowania na wjazdy to jest dosc slaba. Delikatnie mowiac.
Kumpel mi nadal temat o fajnym 1500 ze szwajcarii w normalnej kasie. Nasi jeszcze w nim nie byli. Jeden wlasciciel od nowosci. Telefonicznie rokujacy, bo do kolegi mam zaufanie.
Nie jestem do konca przekonany o tym czy mi ten motur siadzie. Ba! Jestem raczej przekonany ,ze nie, ale kosztuje takie drobne, ze az zal nie sprobowac.

KLR jest zajebisty, ale ma jedna wade. W 2 osoby nigdzie nim nie pojedziemy. A moja Zona jest dosc wygodna i jesli chodzi o optymalizacje pakowania na wjazdy to jest dosc slaba. Delikatnie mowiac.

Kumpel mi nadal temat o fajnym 1500 ze szwajcarii w normalnej kasie. Nasi jeszcze w nim nie byli. Jeden wlasciciel od nowosci. Telefonicznie rokujacy, bo do kolegi mam zaufanie.
Nie jestem do konca przekonany o tym czy mi ten motur siadzie. Ba! Jestem raczej przekonany ,ze nie, ale kosztuje takie drobne, ze az zal nie sprobowac.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
najdalej za miesiąc będzie wspomnieniem ale przynajmniej zarobisz
)

- Misiek Cypr
-
Ja nie mam prawka A, a to eliminuje jazde we dwojke na moto powyzej 5km. Jest na to sposob, zapodac zbokowoz I mam wszystko co potrzeba, ale wtedy V-max jakies 70km/h dla zaprzegu 125cc z koszem.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
a nie możesz sobie zwyczajnie zrobić A? Albo olać i jeździć jak ja przez 10 lat na B. Mandat 300pln i brak możliwości karania punktami - co dla wielu jest zaletą
- Misiek Cypr
-
Po zmianach w zeszlym roku to juz nie jest wykroczenie. A nie zrobie A bo: 1 Moto dla mnie jest tanim srodkiem transportu wokol smietnika 125 spelnia te kryterium, 2 Jestem zbyt wyrywny, zeby przezyc na czyms mocniejszym 

Ostatnio zmieniony pn kwie 11, 2016 9:42 am przez Misiek Cypr, łącznie zmieniany 1 raz.
513549044
513549044
Natomiast brak możliwości korzystania z OC dla wielu jest wadąMroczny pisze:a nie możesz sobie zwyczajnie zrobić A? Albo olać i jeździć jak ja przez 10 lat na B. Mandat 300pln i brak możliwości karania punktami - co dla wielu jest zaletą

-
-
Szybkie pytanko - kask CABERG TOURMAX - czyli szczękowy z daszkiem. Zeszłoroczny model - cena powiedzmy akceptowalna - więc się zastanawiam.
Jakieś opinie? W sensie - od tych - co używają?.
Jakieś opinie? W sensie - od tych - co używają?.
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
[cenzura],
mimo, że jeżdę na motocyklach(mam dwa aktualnie) 25lat, to tym nieśmiertelnym skurwielom na ścigaczach nie odpuszcze nigdy, gdy poproszą się o obrażenia w kontakcie z autem.
Uważaj na motocykle - są wszędzie, i często po prostu głupi nimi powożą
mimo, że jeżdę na motocyklach(mam dwa aktualnie) 25lat, to tym nieśmiertelnym skurwielom na ścigaczach nie odpuszcze nigdy, gdy poproszą się o obrażenia w kontakcie z autem.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie rób scen 
wszystko jest zgodnie z teorią ewolucji. kiepskie geny nie zostaną replikowane.

wszystko jest zgodnie z teorią ewolucji. kiepskie geny nie zostaną replikowane.
#noichuj
Co Ci zrobili, że masz takiego wkurwapilmar pisze:[cenzura],

Jezdza jak uje.
Ja sobie wczoraj bylem na Czestochowie. W ramach "projektu goldwing" pozyczylem sobie Victory Vision, zeby zobaczyc jak sie jezdzi kredensem po POlsce.
Plastikowcow posralo chyba wczoraj. Na trasie 130km (w jedna strone) minelo mnie w sumie kilkunastu, ktorzy na krajowkach zapinali spokojnie 200k/h.
A tak naprawde na trasie bylo wiecej motocykli jak samochodow w niektorych momentach. Czesc widac,ze niedoswiadczona mocno. Ale jedzie spokojnie 80-90km/h a tu jakis debil dziesiatka na grubosc lakieru 3 predkoscia kosmiczna. Przez wioske
W fotoradach wczoraj sie pamiec skonczyla chyba.
Ja sobie wczoraj bylem na Czestochowie. W ramach "projektu goldwing" pozyczylem sobie Victory Vision, zeby zobaczyc jak sie jezdzi kredensem po POlsce.
Plastikowcow posralo chyba wczoraj. Na trasie 130km (w jedna strone) minelo mnie w sumie kilkunastu, ktorzy na krajowkach zapinali spokojnie 200k/h.
A tak naprawde na trasie bylo wiecej motocykli jak samochodow w niektorych momentach. Czesc widac,ze niedoswiadczona mocno. Ale jedzie spokojnie 80-90km/h a tu jakis debil dziesiatka na grubosc lakieru 3 predkoscia kosmiczna. Przez wioske

W fotoradach wczoraj sie pamiec skonczyla chyba.

zbyt nisko przeleciał pewnie...
też wczoraj głowiłem się nad zagadnieniem. Koleś na jakimś plasticzanym wynalazku, bez tablic ale moto wyglądało na nowe. Za kolesiem dziewczę, figura cudna. Mijałem jak włączali się do ruchu. 500 metrów dalej wyprzedzali mnie mając prędkość 3x moja.. Na podkarpackich drogach w niedzielę nie ma miejsc bezpiecznych a już szczególnie na dziewiątce.. nie szkoda im życia?
też wczoraj głowiłem się nad zagadnieniem. Koleś na jakimś plasticzanym wynalazku, bez tablic ale moto wyglądało na nowe. Za kolesiem dziewczę, figura cudna. Mijałem jak włączali się do ruchu. 500 metrów dalej wyprzedzali mnie mając prędkość 3x moja.. Na podkarpackich drogach w niedzielę nie ma miejsc bezpiecznych a już szczególnie na dziewiątce.. nie szkoda im życia?
- Misiek Cypr
-
U nas szlifierek jakoś mało jeździ. Za to sporo drobnicy się pojawiło. Dzięki tej drobnicy, kierowcy puszek nieźle się przyzwyczajają do jednośladów. To trzeba zapisać na plus Chińczykom. Sam mam pojazd z państwa srodka I nie spotkałem sie ani z agresją kierowców, ani ze skrajną głupota jeszcze.
Jedyny grzech kierowców puszek, jaki mnie spienia, to że przy wyprzedzaniu na dwupasmówce, nie zmieni pasa, tylko omija mnie na żyletki.
Jedyny grzech kierowców puszek, jaki mnie spienia, to że przy wyprzedzaniu na dwupasmówce, nie zmieni pasa, tylko omija mnie na żyletki.
513549044
513549044
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie żebym ich bronił ale...Mroczny pisze:zbyt nisko przeleciał pewnie...
zapierdalałeś kiedyś mroczuś na nowoczesnym sprzęcie?
ale takim serio...liter z górnej półki nie starszy niż trzy lata?
i czy tak serio zapierdalałeś?
serio serio?
wiesz jak to robi?
mając doświadczenie, umiejętności i bardzo wysoki poziom koncentracji da się przetrwać na naszych drogach.
ale trzeba wykurwiście uważać.
tracisz koncentrację, wypadasz z rytmu...jeb.
#noichuj