A co niby ma smierdzieć?jradek pisze:Nie smierdzi Wam cos z Tym wypadkiem premierzycy?
Podejrzewani o debilizm okazują sie być naprawdę debilami...i tyle.
Moderator: Misiek Bielsko
A co niby ma smierdzieć?jradek pisze:Nie smierdzi Wam cos z Tym wypadkiem premierzycy?
twoj kombojski kapelusz wiecej wart ... uwagiZbychoS pisze:.........................
Czytam między wierszami................
Takayuki pisze:Dział dyskusja ogólna
nieforum lr
Ja tam Radka wysyłam, nie Kazachaand_y pisze: Proszę Cię...
Dlaczego chcesz nam to zrobić?
Zazdrościsz ? więcej tolerancjinie_mientki pisze:Wracając na Ziemię.
Misiewicza odsunęli. Zgadnijcie więc kto znów ma etat w MON?
Podpowiedź:
też młody chłopczyk
lesio jeep pisze: Zazdrościsz ?
Ty tak, ale Lesio jako stary wiarus najmita nienie_mientki pisze:lesio jeep pisze: Zazdrościsz ?
No właśnie jakoś bardziej jestem w stanie zrozumieć Rezolutnego Ryszarda okupującego (opukującego?) pokątnie posłankę Schmidt niż chłoptasiów Antosia.
Ale co kto lubi. Byle tylko dzieci na wychowanie nie brali
wróciłeś z urlopu ?bert pisze:beee bee bee
Takayuki pisze:Ja tam Radka wysyłam, nie Kazachaand_y pisze: Proszę Cię...
Za wolno....suka blać pisze:Takayuki pisze:Ja tam Radka wysyłam, nie Kazachaand_y pisze: Proszę Cię...
![]()
ps nie bywam na chujowych forach, jedynie to jest wyjatkiem, ale i stad uciekam powoli.
Ach jejsuka blać pisze:,,,,,,,,,,,,,,
ps nie bywam na chujowych forach, jedynie to jest wyjatkiem, ale i stad uciekam powoli.
Ale bełkot. Podobuje mnie się drugie zdanie - "Pemier Beata Szydło stała się wielkim dobrodziejem, bo nie tylko ikoną, a konkretną osobą, gdyż pierwszy raz od upadku socjalizmu znowu wprowadza socjalizm"Kabal pisze:Dobrze, że dzięki naszej premier ten koszmar się skończył. Także tak, na kolana psy:
http://telewizjarepublika.pl/hold-dla-p ... 44500.html
No
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości