Bo takie pierdoły jak zejście KNF z pleców SKOK to przecież banał.
Srebrna
Nawet widziałem Gąsiorowski z Izraela wrócił

Moderator: Misiek Bielsko
Mroczny pisze:..................................
tu masz jeden z wielu przykładów jak się kradnie:
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 44067.html
spoko , przeciez wieszKabal pisze:No to jak z tym akwalungiem merc? Spoko, czy nie spoko
No. Dzięki.mercg280ge pisze:spoko , przeciez wieszKabal pisze:No to jak z tym akwalungiem merc? Spoko, czy nie spoko![]()
![]()
no widzisz jak malo trzeba do szczescia , wystarczy wpisac sie w tok myślenia interlokutoraKabal pisze:No. Dzięki.mercg280ge pisze:spoko , przeciez wieszKabal pisze:No to jak z tym akwalungiem merc? Spoko, czy nie spoko![]()
![]()
Zatem nie pozostaje Ci już nic innego tylko służyć piesku. A z peowskich lemingów się śmiali
masz niezaprzeczalny dar wyszukiwania sobie wrogów ( czy raczej - nieprzyjaciół )Kabal pisze:....................- zapitych beneficjentach 500+. Zwykłe bydło.
Tiaaa ... ty masz za to wielki dar zjednywania przyjaciółmercg280ge pisze: masz niezaprzeczalny dar wyszukiwania sobie wrogów ( czy raczej - nieprzyjaciół )
rokfor32 pisze:A mi się jakoś nie bardzo chce wierzyć, że opancerzone auto do wożenia vipów nie ma wzmocnionego przodu. No jakoś się mi to nie klei.
Że niby co - jak trzeba spierdalać, powiedzmy taranując inne auta (daj my na to jakaś strzelanina, zgarnia sie vipa i spiepsza byle szybciej), albo słupki pod marketem kosi - to te wypasione audiki za zylion wymiękają? bo się chłodnica rozdupi, i strefy zgniotu uaktywnią?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość