Moderator: Misiek Bielsko
To, to sobie sam wykoncypowałem. Raczej dumam jak ją przymocować bezsensownie
te dwie osoby w tym namiocie to mocno dyskusyjne som...no chyba, że dwa Adusie chudzielce...
to wrzuć kaczke Konradowi do xaryKabal pisze: ↑pt cze 07, 2019 10:55 amTo, to sobie sam wykoncypowałem. Raczej dumam jak ją przymocować bezsensownieDobrze, że Konrad jedzie, bo jeszcze nie wie, że ma małą rzecz dla Mecenasa do zabrania. Właśnie - Konrad, jak byś przypadkiem był na Opatowicach, to daj znać, to Romuś albo Alban Ci pokażą co wrzucić do bagażnika. Bardzo mi zależy, żeby to zabrać, a nie chciałbym pobijać wietnamczyków w zdolności pakowania się na jednoślad
![]()
ato zawsze trzeba spać obok siebie?
Ale Konrad wraca w niedzielę, a ja w poniedziałek to raz. A dwa już mu wrzucam fant dla Mecenasa, nie chcę przesadzać.lbl78 pisze: ↑pt cze 07, 2019 1:41 pmto wrzuć kaczke Konradowi do xaryKabal pisze: ↑pt cze 07, 2019 10:55 amTo, to sobie sam wykoncypowałem. Raczej dumam jak ją przymocować bezsensownieDobrze, że Konrad jedzie, bo jeszcze nie wie, że ma małą rzecz dla Mecenasa do zabrania. Właśnie - Konrad, jak byś przypadkiem był na Opatowicach, to daj znać, to Romuś albo Alban Ci pokażą co wrzucić do bagażnika. Bardzo mi zależy, żeby to zabrać, a nie chciałbym pobijać wietnamczyków w zdolności pakowania się na jednoślad
![]()
![]()
![]()
Czekaj, czekaj. Jakiś Romanian stajl ogarnę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości