a prezes najjaśniejszej...
Moderator: Misiek Bielsko
Re: a prezes najjaśniejszej...
Se wygodnie siądziecie z tyłu się napić, a ja polecę. Jak wyjdziemy na balistyczną to mi nalejecie i nadgonię...
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
- lesio jeep
-
od 1992 bylem 3 razy w Polsce i starczy to co zastałem to Borat i Monty Python w wydaniu Barei a było to za czasów PelO i innychKabal pisze: ↑pt maja 08, 2020 7:04 amJak na razie tylko szwedzi zdają egzamin. Choć pomału osrani. Stary, przyjedź, posiedź tutaj, zetknij się z obecną polską i zapraszam na wódkę.lesio jeep pisze: ↑pt maja 08, 2020 5:51 amwiesz co wstydził byś się zobacz co na zachodzie odwalają Adrian przy nich to demokrata plenom gębom
tylko wiejski dupek da się jeszcze nabrać na zachodnia demokracje![]()
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
To przyjeżdżaj znowu. Jest zdecydowanie ciekawiej. Bareja by tego nie wymyślił. Przekaz medialny, ani nasze relacje nie oddają nawet połowy tego cyrku.lesio jeep pisze: ↑pt maja 08, 2020 9:55 pmod 1992 bylem 3 razy w Polsce i starczy to co zastałem to Borat i Monty Python w wydaniu Barei a było to za czasów PelO i innychKabal pisze: ↑pt maja 08, 2020 7:04 amJak na razie tylko szwedzi zdają egzamin. Choć pomału osrani. Stary, przyjedź, posiedź tutaj, zetknij się z obecną polską i zapraszam na wódkę.lesio jeep pisze: ↑pt maja 08, 2020 5:51 am
wiesz co wstydził byś się zobacz co na zachodzie odwalają Adrian przy nich to demokrata plenom gębom
tylko wiejski dupek da się jeszcze nabrać na zachodnia demokracje![]()
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- lesio jeep
-
bez sensu dalej zapatrzeni w zachód
kiedy ostatni raz wysłano transportery opancerzone na manifestantow ?
no i kogo obraziłem nadaremnie
każdy obszczany sobie na to zapracował 
kiedy ostatni raz wysłano transportery opancerzone na manifestantow ?
no i kogo obraziłem nadaremnie

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Czekaj, podobno zamówiliśmy nowoczesne armatki wodne. Tu wszyscy tak zajebanj kredytami, że nie ma komu wyjść na ulice...
tel. 504126172
tel. 504126172
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
erpe_roman
Stary Lecz SięMroczny pisze: ↑pt maja 08, 2020 6:29 amuniosłem piotrowicza to uniosę wszystko
poza tym - jestem na emigracji wewnętrznej i mam w dupie jak bardzo ten kraj upadnie. Mam nadzieję że nastąpi to na tyle szybko, że zniszczenia będą mniejsze. A rola kościoła.. cóz.. Od zawsze trzymali z okupantem bo sami nim są. Nie ma dobrych stron tej instytucji - to pasmo wyzysku, oszustw i skrajnych zwyrodnialstw. Im szybciej szczeźnie - tym lepiej. A nastąpi to już wkrótce.
to że jesteśmy w dupie, to jasne
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
-
-
Ty bez KK nie wiesz, co masz na śniadanie kupić. Ale reszta - bez tego pasożyta sobie zupełnie dobrze poradzi.
Ludzie jeszcze długo będą potrzebowali w coś wierzyć, taka nasza psychika - ale im szybciej nauczymy się sami sterować własnym krajem - tym lepiej. Najlepiej w oparciu o solidne, racjonalne podstawy.
Paradoks wiary w naszym kraju jest bardzo jaskrawy. Starczy nawet odrobina dystansu, i szczypta podstaw psychologii, żeby temat był oczywisty: KK wytresował swoich wyznawców, żeby wierzyli nie w "coś" - a wierzyli "komuś". Czyli funkconariuszom tej instytucji - a raczej mafii - bo spełnia wszystkie przesłanki do tego miana.
Czyli, w naszym wydaniu - mamy nie wiarę w jakiś wyższy byt, jako imperatyw (czyli otoczka mało istotna, przedmiot kultu sam w sobie wystarcza do wszystkiego, religia to jedynie taki ułatwiacz - może być, ale nie musi) - a wiarę w KK, jako substytut. Gdzie absolut, czyli sedno tej religii - jest już w zasadzie zbiorem wyklepanych formułek, bez głębszego zastanawiania się. Istotna jest już sama w sobie wiara w funkcjonariuszy.
A ponieważ pis utożsamiany jest z KK - to ten mechanizm też się przeniósł - wytresowani do wierzenia LUDZIOM (byle spod prawidłowego szyldu) nie zadają pytań - wiara przecież wyklucza taką opcję
Mam na powyższe dosyć przykładów we własnej familii - to nie są "zwolennicy" - to są już wyznawcy partii rządzącej (a głównie jej liderów). Bez cudzysłowia.
Ludzie jeszcze długo będą potrzebowali w coś wierzyć, taka nasza psychika - ale im szybciej nauczymy się sami sterować własnym krajem - tym lepiej. Najlepiej w oparciu o solidne, racjonalne podstawy.
Paradoks wiary w naszym kraju jest bardzo jaskrawy. Starczy nawet odrobina dystansu, i szczypta podstaw psychologii, żeby temat był oczywisty: KK wytresował swoich wyznawców, żeby wierzyli nie w "coś" - a wierzyli "komuś". Czyli funkconariuszom tej instytucji - a raczej mafii - bo spełnia wszystkie przesłanki do tego miana.
Czyli, w naszym wydaniu - mamy nie wiarę w jakiś wyższy byt, jako imperatyw (czyli otoczka mało istotna, przedmiot kultu sam w sobie wystarcza do wszystkiego, religia to jedynie taki ułatwiacz - może być, ale nie musi) - a wiarę w KK, jako substytut. Gdzie absolut, czyli sedno tej religii - jest już w zasadzie zbiorem wyklepanych formułek, bez głębszego zastanawiania się. Istotna jest już sama w sobie wiara w funkcjonariuszy.
A ponieważ pis utożsamiany jest z KK - to ten mechanizm też się przeniósł - wytresowani do wierzenia LUDZIOM (byle spod prawidłowego szyldu) nie zadają pytań - wiara przecież wyklucza taką opcję

Mam na powyższe dosyć przykładów we własnej familii - to nie są "zwolennicy" - to są już wyznawcy partii rządzącej (a głównie jej liderów). Bez cudzysłowia.
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
wiesz, że serio rozważam?Nikitol pisze: ↑pn maja 11, 2020 7:35 pmStary Lecz SięMroczny pisze: ↑pt maja 08, 2020 6:29 amuniosłem piotrowicza to uniosę wszystko
poza tym - jestem na emigracji wewnętrznej i mam w dupie jak bardzo ten kraj upadnie. Mam nadzieję że nastąpi to na tyle szybko, że zniszczenia będą mniejsze. A rola kościoła.. cóz.. Od zawsze trzymali z okupantem bo sami nim są. Nie ma dobrych stron tej instytucji - to pasmo wyzysku, oszustw i skrajnych zwyrodnialstw. Im szybciej szczeźnie - tym lepiej. A nastąpi to już wkrótce.
teraz wszyscy chodzą na terapie
nie wypada nie mieć terapeuty
a ja kompletnie nie odczuwam potrzeby - czyli musi być coś nie tak ze mną

A po chooj chcesz to diagnozować?
Niech się męczą ci, co uważają inaczej.

Niech się męczą ci, co uważają inaczej.

Wujek Dobra Rada 

przecież jaja sobie robię
terapeuty potrzebuję jak stylisty - czyli NA PEWNO potrzebuję ale mam to gdzieś

terapeuty potrzebuję jak stylisty - czyli NA PEWNO potrzebuję ale mam to gdzieś

Moge Cie cytowac?rokfor32 pisze: ↑pn maja 11, 2020 8:18 pmTy bez KK nie wiesz, co masz na śniadanie kupić. Ale reszta - bez tego pasożyta sobie zupełnie dobrze poradzi.
A ponieważ pis utożsamiany jest z KK - to ten mechanizm też się przeniósł - wytresowani do wierzenia LUDZIOM (byle spod prawidłowego szyldu) nie zadają pytań - wiara przecież wyklucza taką opcję![]()
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
co tu tak cicho?
szumowski z bratem kiwnęli nas na maseczkach i nic?
szumowski z bratem kiwnęli nas na maseczkach i nic?
i cały ten szumowski
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... er/y72vj1x
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... er/y72vj1x
no i fajna akcja z górnikami
zaraz podzielą los nauczycieli, przedsiębiorców i lekarzy przejmując pałeczkę w wyścigu do najbardziej zohydzonych zawodów przez telewizor
zaraz podzielą los nauczycieli, przedsiębiorców i lekarzy przejmując pałeczkę w wyścigu do najbardziej zohydzonych zawodów przez telewizor
co do Twojego wywodu : Zajebiście Pis to rozgrywa, zajedzie górników ..................i kto im podskoczy w Wawie z płonącymi oponami pod KPRM ?
Ano nikt, to jest ostatnia grupa zawodowa w Polszy co może jeszcze pojechać i awantury narobić. Reszta tak ujjebana kredytami że nigdzie dupy nie ruszy. Społeczeństwo wkurzone na górników palcem nie kiwnie jak ich zaorają. Aha, będzie też podprogówka ile to można by kasy z nierentownych kopalń przeznaczyć na 14-tki dla emerytów i 800+ na bombelki.
Jaro ma kiepełę nie od parady, coś czuję że i wytyczne od mocniejszych graczy też dostaje.
Mroku, rafaello to nie Nikitol. Odpuści sobie dzień, góra dwa i przejdzie do porządku dziennego.
tel. 504126172
tel. 504126172
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Jak już pisałem - masz papiery instruktora narciarstwa, możesz wszystko! Filmy o tym będą robić jeszcze
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka ... za/5k68700
Nie liczę na komentarz ambasadora suwerena na forum
Nie liczę na komentarz ambasadora suwerena na forum

tel. 504126172
tel. 504126172
Pisał gdzieś wyżej, na pewno ich rozliczą 
Przecież mają praktykę z mafią vatowską i resztą tałatajstwa z PO, toć wszyscy siedzą po sprawnych procesach jak obiecali
Dlaczego by nie wierzyć, no weź

Przecież mają praktykę z mafią vatowską i resztą tałatajstwa z PO, toć wszyscy siedzą po sprawnych procesach jak obiecali

Dlaczego by nie wierzyć, no weź