Moderator: Misiek Bielsko
lekarzy się nie obawiam, ale z konowałami to wolę nie mieć do czynienia
A czy tu liczba poj czy mnoga ma aż, takie znaczenie dla dyskusji?klucz13 pisze: ↑wt kwie 06, 2021 10:16 pmi kto ma problem ze zrozumieniem ? napisałem DOKUMENTgrzes pisze: ↑wt kwie 06, 2021 9:55 pmUczę się każdego dnia...![]()
Traktuje je stricte rozrywkowo...
O jakich dokumentach piszesz ?klucz13 pisze: ↑wt kwie 06, 2021 7:16 pmteż chyba nie rozumiesz co czytasz, to masz też problem z wysłuchaniem pacjenta a wtedy wychodzą różne kwiatki, przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem może pomoże a pisałem że jest to tylko skrót, oczywiście według twojego przekonania zniszczenie dokumentu medycznego który powinien wylądować w mojej historii choroby to standard postępowania w twojej praktyce, to współczuję pacjentom
bo chyba coś mi umknęło
dziękuję Ci bardzo za postawienie mi diagnozy, od razu mi lepiej, że są tacy co się znają i czuwają... no i nie boją się pogrozić palcem...
normalnie kamień z serca...!!!!! a nie dokumenty
bez odbioru, nie chce mi się dalej
Pewny jesteś ?
Taki gdy wszyscy są TAM a Ty kawałek dalej
powiedz tak pielęgniarce to dopiero zobaczysz czego się można bać
Obawiam się, że zdjęcie wyczerpuje temat.
Przesadzasz. Getta zrobią. ...........w "Demokracji " takie rzeczy
Ci sami ludzie narzekają na KK a sami byli ochrzczeni, bierzmowani..............i itepe. Ciekawe dlaczego ? Człowiek rozumny zawsze zadaje pytania. O foliarzach nie wspominam.Videlec pisze: ↑śr kwie 07, 2021 8:19 amciekawe, że ci sami ludzie potrafią bez problemu wciągać garściami suplementy diety, które to nie są lekami, więc kontrola nad nimi jest "umowna" a mają problem ze szczepionką, akurat tą jedną bo wcześniej w swoim życiu przyjęli kilka i mają się dobrze, ale ta jedna jest z pewnością be bo jest be a suplementy bez kontroli są okey.
To jest spisek![]()
Natomiast korzystanie z Windowsa, zostawianie po sobie wszelkiego śladu w ciasteczkach, płatnościach internetowych, pozycjach GPS, i monitoringu na chodnikach o reszcie nie wspominając to jest spoko, nie przeszkadza, ale w szczepionkach z pewnością są czipy, które nas ubezwłasnowolnią, nas wolnych do granic możliwości ludzi, którzy za konto na fejsbuku oddali całą swoją prywatność razem z godnością.
![]()
Videlec pisze: ↑śr kwie 07, 2021 8:19 amciekawe, że ci sami ludzie potrafią bez problemu wciągać garściami suplementy diety, które to nie są lekami, więc kontrola nad nimi jest "umowna" a mają problem ze szczepionką, akurat tą jedną bo wcześniej w swoim życiu przyjęli kilka i mają się dobrze, ale ta jedna jest z pewnością be bo jest be a suplementy bez kontroli są okey.
To jest spisek![]()
Natomiast korzystanie z Windowsa, zostawianie po sobie wszelkiego śladu w ciasteczkach, płatnościach internetowych, pozycjach GPS, i monitoringu na chodnikach o reszcie nie wspominając to jest spoko, nie przeszkadza, ale w szczepionkach z pewnością są czipy, które nas ubezwłasnowolnią, nas wolnych do granic możliwości ludzi, którzy za konto na fejsbuku oddali całą swoją prywatność razem z godnością.
![]()
Chętnie bym wyszedł z pozycji swojego okopu i "zdjął foliowy hełm".
... pomnożona przez forumową...
Są tacy, co nie wciągają, niektórzy też potrafią jakoś funkcjonować znacznie ograniczając tracking. Tak, całkowite wyjście z tego jest mało możliwe, ale nie oznacza to, że należy ochoczo nadstawiać rectum do wglądu. I da się to znacznie ukrócić. Ale po co, skoro większości się nie chce podrążyć tematu, i przecież "nic złego nie robią, i nie mają nic do ukrycia"Videlec pisze: ↑śr kwie 07, 2021 8:19 amciekawe, że ci sami ludzie potrafią bez problemu wciągać garściami suplementy diety, które to nie są lekami, więc kontrola nad nimi jest "umowna" a mają problem ze szczepionką, akurat tą jedną bo wcześniej w swoim życiu przyjęli kilka i mają się dobrze, ale ta jedna jest z pewnością be bo jest be a suplementy bez kontroli są okey.
To jest spisek![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości