Złóż protest na piśmie.
Jak się wszystko kiedyś rozejdzie, to będziesz mógł zostać kombatantem i ucieśnianym bojownikiem.

Nie da się wymigać z powodów np religijnych?
Moderator: Misiek Bielsko
Złóż protest na piśmie.
Nie sprawdzaj
Weź się po prostu zaszczep.
Zablokowane w sądach. Administracja Bidena, w imieniu wszechpotężnego bożka sondaży próbowała wprowadzić to bokiem, poprzez jedną z agend federalnych - OSHA. Czyli ichni PIP w gruncie rzeczy. Jako wymóg BHP. Na razie zablokował to jakiś sędzia, ale w kolejce już są pozwy stawiające tezę, że administracja federalna nie ma konstytucyjnego mandatu na wprowadzanie takich ograniczeń.Laska pisze: ↑wt lis 23, 2021 2:27 pmJuż nawet usa chce albo wprowadziło na poziomie federalnym, że firmy zatrudniające powyżej 100 osób muszą zmusić wszystkich swoich pracowników do szczepienia.
Jestem ciekawa jak to tam przejdzie....![]()
Jak sama się zaszczepiłam, że swoich pobudek, tak taki przymus bardzo mnie się nie podoba. Bo jak napisał Zibi - to sprawa osobista pracownika. Dla mnie to dyskryminacja taka sama jak kolor skóry, płeć i inne....
do zobaczenia w kłantanamoBratproroka pisze: ↑wt lis 23, 2021 3:45 pmZablokowane w sądach. Administracja Bidena, w imieniu wszechpotężnego bożka sondaży próbowała wprowadzić to bokiem, poprzez jedną z agend federalnych - OSHA. Czyli ichni PIP w gruncie rzeczy. Jako wymóg BHP. Na razie zablokował to jakiś sędzia, ale w kolejce już są pozwy stawiające tezę, że administracja federalna nie ma konstytucyjnego mandatu na wprowadzanie takich ograniczeń.Laska pisze: ↑wt lis 23, 2021 2:27 pmJuż nawet usa chce albo wprowadziło na poziomie federalnym, że firmy zatrudniające powyżej 100 osób muszą zmusić wszystkich swoich pracowników do szczepienia.
Jak sama się zaszczepiłam, że swoich pobudek, tak taki przymus bardzo mnie się nie podoba. Bo jak napisał Zibi - to sprawa osobista pracownika. Dla mnie to dyskryminacja taka sama jak kolor skóry, płeć i inne....
Tak przy okazji:
Jeden z tych pozwów złożony został przez organizację (powiedzmy że wydawcę), którego regularnie wspieram osobistymi darowiznami. Duży pozew, to są poważni ludzie. Czyli jestem de facto jedną z osób finansujących pozew przeciwko rządowi USA![]()
Ślijcie paczki. Tylko ostrzegajcie, jak będzie pilnik w torcie.bert pisze: ↑wt lis 23, 2021 3:48 pmdo zobaczenia w kłantanamoBratproroka pisze: ↑wt lis 23, 2021 3:45 pmZablokowane w sądach. Administracja Bidena, w imieniu wszechpotężnego bożka sondaży próbowała wprowadzić to bokiem, poprzez jedną z agend federalnych - OSHA. Czyli ichni PIP w gruncie rzeczy. Jako wymóg BHP. Na razie zablokował to jakiś sędzia, ale w kolejce już są pozwy stawiające tezę, że administracja federalna nie ma konstytucyjnego mandatu na wprowadzanie takich ograniczeń.Laska pisze: ↑wt lis 23, 2021 2:27 pmJuż nawet usa chce albo wprowadziło na poziomie federalnym, że firmy zatrudniające powyżej 100 osób muszą zmusić wszystkich swoich pracowników do szczepienia.
Tak przy okazji:
Jeden z tych pozwów złożony został przez organizację (powiedzmy że wydawcę), którego regularnie wspieram osobistymi darowiznami. Duży pozew, to są poważni ludzie. Czyli jestem de facto jedną z osób finansujących pozew przeciwko rządowi USA![]()
![]()
tamtejszy miejscowy regulamin nie przewiduje paczekBratproroka pisze: ↑wt lis 23, 2021 3:52 pmŚlijcie paczki. Tylko ostrzegajcie, jak będzie pilnik w torcie.bert pisze: ↑wt lis 23, 2021 3:48 pmdo zobaczenia w kłantanamoBratproroka pisze: ↑wt lis 23, 2021 3:45 pm
Zablokowane w sądach. Administracja Bidena, w imieniu wszechpotężnego bożka sondaży próbowała wprowadzić to bokiem, poprzez jedną z agend federalnych - OSHA. Czyli ichni PIP w gruncie rzeczy. Jako wymóg BHP. Na razie zablokował to jakiś sędzia, ale w kolejce już są pozwy stawiające tezę, że administracja federalna nie ma konstytucyjnego mandatu na wprowadzanie takich ograniczeń.
Tak przy okazji:
![]()
Korpo się ponoć na to nastawiają i przygotowują. Tak przynajmniej zeznała koleżanka pracująca dla jednej z takowych. Natomiast mnie mocno zdziwiło, że tak bez echa i po cichu to przeszło..zwłaszcza w TexasieBratproroka pisze: ↑wt lis 23, 2021 3:45 pmZablokowane w sądach. Administracja Bidena, w imieniu wszechpotężnego bożka sondaży próbowała wprowadzić to bokiem, poprzez jedną z agend federalnych - OSHA. Czyli ichni PIP w gruncie rzeczy. Jako wymóg BHP. Na razie zablokował to jakiś sędzia, ale w kolejce już są pozwy stawiające tezę, że administracja federalna nie ma konstytucyjnego mandatu na wprowadzanie takich ograniczeń.Laska pisze: ↑wt lis 23, 2021 2:27 pmJuż nawet usa chce albo wprowadziło na poziomie federalnym, że firmy zatrudniające powyżej 100 osób muszą zmusić wszystkich swoich pracowników do szczepienia.
Tak przy okazji:
Jak Ty mało o mnie wiesz. Nie tylko nie rozmawiamy o pewnych sprawach w pracy ( polityka, covid itd) ale ja w pracy NIE PRZEBYWAM. Nie mam więc fizycznego kontaktu z pracownikami.
ufff mają szczęście, molestowanie odpada
Wszystkie znane mi przypadki (te z pierwszej ręki) miały ten sam scenariusz: kilka dni upierdliwej gorączki, wymiotów, sraczki, naparzania dyńki i osłabienia, które za cholerę nie chciało samo przejść (mowa o ludziach którzy, podobnie jak ja, takie tematy zazwyczaj załatwiają w nockę bez wspomagaczy). A po przyjęciu viregytu temat kończył się po prostu odczuwalnie, w ciągu kilku godzin. Po temacie test pozytywny na przeciwciała ...Zibi pisze: ↑wt lis 23, 2021 12:30 pmPlacebo. Pamiętaj, ze wiekszośc ludzi przechodzi covid łagodnie. Nawet jeśli ma objawy to organizm sam sobie z tym radzie. Niezależnie co mu podasz.
NIe ma co dyskutowac o amantadynie. Naukowo udowodniono jaka dawka i jak podana działą na wirusa. Nie jest osiagalna podczas takiego leczenia.
Zaprawdę powiadam, jest to niepodważalny argument i ostatczeny cios dla wszystkich foliarzy, płaskoziemców i wrogów narodowych, którzy teraz karnie podążą do punktów szczepień, później pokutnie doniosą na siebie , a niewytrzymawszy wyrzutów sumienia, popełnią masowe samobójstwo, by obecnością swą nie kalać nowego wspaniałego świata.
Coś za mocno weszło. Nie znęcaj się nad panem.poborcapodatkowy pisze: ↑wt lis 23, 2021 6:02 pmZaprawdę powiadam, jest to niepodważalny argument i ostatczeny cios dla wszystkich foliarzy, płaskoziemców i wrogów narodowych, którzy teraz karnie podążą do punktów szczepień, później pokutnie doniosą na siebie , a niewytrzymawszy wyrzutów sumienia, popełnią masowe samobójstwo, by obecnością swą nie kalać nowego wspaniałego świata.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości