Frexit będzie ?
Moderator: Misiek Bielsko
Frexit będzie ?
W temacie wyborów w Francji.
Jak tam w UK, umarli już wszyscy z głodu po wyjściu Wielkiej Brytanii z Unii Europejskiej ? Mieli umrzeć ...........
Jak tam w UK, umarli już wszyscy z głodu po wyjściu Wielkiej Brytanii z Unii Europejskiej ? Mieli umrzeć ...........
Re: Frexit będzie ?
Zapomniałeś dodać, że himilsbach i że angielski.
Opuszczasz się.
Popraw.

Opuszczasz się.
Popraw.

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

A to sygnał to Was nie dociera? w I turze jednak Macron i to z duża przewagą.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
5 % to nie jest duża przewaga. Wystarczy że teraz Le Pen zrobi ustawkę z Putinem ...........i pożyteczni łykną pijar.
Doprawdy, łaska Twa ponad naszą godnością.

Której szczepionki? W ostatnim czasie (powiedzmy 2 latach) przyjąłem chyba ze 3 różne

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

No moge Ci smialo powiedziec, ze ludziom w UK po brexicie nie zyje sie lepiej.
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
To wiem, że nie jest duzo ale ostatnie sondaże mówiły jedynie o 1% ( oczywiście jeden z sondazy bo reszta około 3-5%). Czekamy na drugą turę. Błędem Macrona było, ze jeżdził spotykac sie z Putinem - chciał przewazyć szalę zwyciestwa ewentualnym wycofaniem sie Putina a ośmi9eszył się i stracił wiele punktów. Takl czy inaczej - nie chciałbym aby Le Pen wygrała.
tel. 509700949
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Zobaczymy. Ja np nie oceniam tych prób Macrona jednoznacznie negatywnie. Jeszcze może tym zakręcić propagandowo i na tym wygrać.Zibi pisze: ↑pn kwie 11, 2022 7:32 amTo wiem, że nie jest duzo ale ostatnie sondaże mówiły jedynie o 1% ( oczywiście jeden z sondazy bo reszta około 3-5%). Czekamy na drugą turę. Błędem Macrona było, ze jeżdził spotykac sie z Putinem - chciał przewazyć szalę zwyciestwa ewentualnym wycofaniem sie Putina a ośmi9eszył się i stracił wiele punktów. Takl czy inaczej - nie chciałbym aby Le Pen wygrała.
Plus Francja zrobiła dużo w sensie wojskowym w trakcie inwazji na Ukrainę, dalej robi. Mocno postawili się nuklearnie np. Przy czym robią to wg mnie tak jak trzeba, czyli po cichu. I stąd mało z tego PRu. Być może to jest mało na razie.
Zobaczymy.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
- minizbowid
-
Obstawiam że wygra Macron ale Le Pen w wyborach do parlamentu może wprowadzić mocną reprezentację.........zapowiada się ciekawie w UE.Bratproroka pisze: ↑pn kwie 11, 2022 8:08 amZobaczymy. Ja np nie oceniam tych prób Macrona jednoznacznie negatywnie. Jeszcze może tym zakręcić propagandowo i na tym wygrać.Zibi pisze: ↑pn kwie 11, 2022 7:32 amTo wiem, że nie jest duzo ale ostatnie sondaże mówiły jedynie o 1% ( oczywiście jeden z sondazy bo reszta około 3-5%). Czekamy na drugą turę. Błędem Macrona było, ze jeżdził spotykac sie z Putinem - chciał przewazyć szalę zwyciestwa ewentualnym wycofaniem sie Putina a ośmi9eszył się i stracił wiele punktów. Takl czy inaczej - nie chciałbym aby Le Pen wygrała.
Plus Francja zrobiła dużo w sensie wojskowym w trakcie inwazji na Ukrainę, dalej robi. Mocno postawili się nuklearnie np. Przy czym robią to wg mnie tak jak trzeba, czyli po cichu. I stąd mało z tego PRu. Być może to jest mało na razie.
Zobaczymy.
- minizbowid
-
Co kochanie ode mnie chcesz?piotrck pisze: ↑ndz kwie 10, 2022 10:08 pmJa śmiało mogę Ci powiedzieć że po Brexicie w niemczech też się nie żyje lepiej mimo że nie ma to nic wspólnego z tym Brexitem.
DżejRadek do tablicy.
Brexit miał zerowy wpyw na życie w Niemczech.
Pandemia i wojna mają znaczący.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Zdefiniuj znaczący.jradek pisze: ↑wt kwie 12, 2022 2:01 pmCo kochanie ode mnie chcesz?
Brexit miał zerowy wpyw na życie w Niemczech.
Pandemia i wojna mają znaczący.
Lotniska we wschodniej Polsce sobie zobacz w tej chwili, jak dasz radę.
Chciałbym mieć taki znaczący wpływ na codzienność jak mają Niemcy. Oczywiście nie chcę i nie zamierzam tu wartościować wsparcia tych czy tamtych, ale obiektywnie patrząc, to wpływ na życie w DE jest znikomy w porównaniu z PL.
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Rozmawiał Lakończyk z Lakończykiem...
Możliwe.
Mnie dla odmiany nie chce sie tlumaczyc, ze COVID tylko dolozyl sie do problemow brexitowych. A problemy sa bardzo duze, ale nie mam teraz weny zeby sie rozwodzic nad tym. Telepie sie w konserwie.
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- minizbowid
-
Otworzyles puszke pandory, temat zejdzie na srovid

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

a kto ma te problemy ? chyba nie ci dla których granice stały otworem i dla tych nowych albo większych miliarderów, oraz wszelkiej maści szumowin rządowo politycznych, bez względu na kraj
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii