i tylko tak na prawdę nie ma gdzie spier... w razie "W"
to jak będzie

Moderator: Misiek Bielsko
niestety ja znam odpowiedź i mam nadzieję że się mylę..
całe szczęście żyjemy w kraju głupców ..
Stronomczarny bielsko pisze: ↑pn paź 09, 2023 2:49 pmjebnie i to bez dwóch zdań. Pytanie tylko ile jeszcze mamy czasu? Ale wydaje mi się, że niewiele. A co będzie potem? Wielka rozpierducha. C-19 nas nie wyciął to teraz trzeba zaplanować geszefty tak żeby przemysł zbrojeniowy grzał pełną parą a potem się sprzeda wszystkim zwaśnionym stroną i tylko my będziemy mieć przejebane jak zwykle bo przyjdzie nam walczyć za czyjeś posrane idee.
Racja... dziękisuziXL pisze: ↑pn paź 09, 2023 3:42 pmStronomczarny bielsko pisze: ↑pn paź 09, 2023 2:49 pmjebnie i to bez dwóch zdań. Pytanie tylko ile jeszcze mamy czasu? Ale wydaje mi się, że niewiele. A co będzie potem? Wielka rozpierducha. C-19 nas nie wyciął to teraz trzeba zaplanować geszefty tak żeby przemysł zbrojeniowy grzał pełną parą a potem się sprzeda wszystkim zwaśnionym stroną i tylko my będziemy mieć przejebane jak zwykle bo przyjdzie nam walczyć za czyjeś posrane idee.
Kiedyś wykazałem, że nie kalkuluje się przeżyć - atom wymiecie oliwki, chmiel i te takie, co to mleko na ser dają. Czyli do picia i jedzenia niewiele zostaje. "Przeżyją" prepersy, ale nie znam ładnych dziewczyn o takich zamiłowaniach, więc i reprodukcja pójdzie słabo...Krees pisze: ↑pn paź 09, 2023 2:57 pmZima idzie.
Siedzicie po domach i się zagryzacie.
Skoro wszyscy zgodnie twierdzą, że
a) jebnie
b) bez naszego wpływu
c) nie wiadomo co dalej
To po co się teraz zamartwiać? Spędzicie życie na budowie w piwnicy bunkra przeciwatomowego, a koniec świata przyjdzie z powodzią...![]()
Jak w miastach zapanuje głód, wyszabrują wszystkie sklepy i magazyny i pozyskane grabieżą żarcie się skończy - ruszy motłoch na przedmieścia i wieś. Za Twoje przetwory i flaszki z wdzięcznością poderżną Ci gardło...
dlatego nie ma co przesadnie się obciążać zapasami żarcia - trzeba mieć zapasy amunicji i bimbru
Źle - łatwiej i lepiej będzie z tłumem atakowaćMroczny pisze: ↑śr paź 11, 2023 8:31 amdlatego nie ma co przesadnie się obciążać zapasami żarcia - trzeba mieć zapasy amunicji i bimbru
![]()
I tylko taka wersja wchodzi w grę. Pojedynczych rozrabiaków eliminować w miarę możliwości - reszta, to bajki.Bratproroka pisze: ↑śr paź 11, 2023 9:56 amTo są mrzonki moi drodzy.
...
Totalnego rozpierniczu nie wytrzyma nikt tutaj. Nie ma sensu tego nawet rozważać. Pogonić możesz pojedynczych rozrabiaków. Dwa auta chłopa i pozamiatane.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości