inne pierdu pierdu
Moderator: Misiek Bielsko
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Re: aktywiszcza
tylko na początku interesujesz się książkami a dopiero potem wchodzisz w życiorys i koneksje autora i dopiero o takich rzeczach się dowiadujesz. W drugą stronę to raczej nie działa
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- lesio jeep
-
tylko ze traktat o swobodnym przemieszczaniu kapitału i szaraczków ma niewiele wspólnego z UE pajacu to ze polska podpisala dwa traktaty jednocześnie o niczym nie świadczy pacz Szwajcaria nie jest w hujni a jest w schengen a UK było w hujni a granice były
obecnie nad kanałem codziennie 7000 kuntakinte ryzykuje życiem żeby się z hujni wydostać do tej upadłej UK

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
można to tak nazwać

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Tak, nawet wiem że UE nie = się traktatowi z Schengen. Ale widzisz, niektórzy tu nie znają zdań wielokrotnie złożonych - to używam skrótów myślowych. Nie chce mi się dwóch wersji pisać...lesio jeep pisze: ↑ndz lis 19, 2023 10:33 pmtylko ze traktat o swobodnym przemieszczaniu kapitału i szaraczków ma niewiele wspólnego z UE pajacu
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:33 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Z durnej przeglądarkowej gry komputerowej gdzie chłopaki założyli gildię 'infected muschrooms', a założyciel grał pod nickiem Adouls Huxley... i człowiek poguglał i powiązał z 1984 itp.
Dzisiejsza młodzież nie gugla tylko streamy ogląda, zginą

123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:33 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja obstawiam, że lud kupi płaczka. Obejrzałem kilka filmików z cyrku i daję chłopu spore szanse na wybory prezydenckie, jeśli tego nie zjebie. Jakkolwiek głupie by to nie było. Ma wszystko czego mu trzeba - obycie medialne, stanowisko i zupełnie nie przygotowanych na walkę na jego boisku konkurentów. Kilka szybkich ruchów - likwidacja barierek, wpuszczenie dziennikarzy nazad do sejmu i konto na tiktokumazeniak pisze: ↑ndz lis 19, 2023 10:49 pmno to wio do ogladania strimu tu
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=5&t=110073
i styknie na dzis

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
musisz kiedyś na ten zachód pojechaćmazeniak pisze: ↑ndz lis 19, 2023 8:30 pmmacie gadanie na zasadzie a u was bija mudzynow
a to wszedzie kurvva bija mudzynow
nota bene w zachodniej kacapi nawet mudzyn nie mozna powiedziec
bo do pierdla
grzesiu
bo u nas w pl sa pozostalosci po sowiecji
na zachod od odry to nawet na pobocze nie zjedziesz
tyle naszego
a sa tacy co chcieliby nas jeszxcze bardziej w zaodrzanska kacapie wpedzic
sprobuj tam ognisko zapalic
no chyba ze to bedzie plonace auto na paryskiej ulicy
hehe
zobaczysz, że można sezonować polędwicę u powały i handlować śmierdzący ser czy 70% bimber bez sanepidu, paragonu i takich tam. Możesz zobaczyć, że umowę o pracę można zawrzeć ustnie a koleś odśnieżający podjazd nie musi mieć działalności tylko łopatę. Zobaczysz że polować można z nieletnimi i nie trzeba do tego piętrowych egzaminów w milicji.
Zobaczysz że żeby wozić turystów po morzu trzeba mieć łódkę i kapoki a nie agencję turystyczną.
Masz obraz zachodu zbudowany w oparciu memy konfederacji i wrzuty Lesia co w pomarańczowe kamizelce paraliżuje kraj bezkarnie. Niech spróbuje wyjść u nas na marsz w obronie praw kobiet albo.. i to ekstremalne - niech złozy do ZE kwit o przyłącz prądu
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
widziałem i jak tylko przeczytam to co mi leży na stoliku to kupuje

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
123
oni są samowystarczalni
odwrócone allinclusive
odwrócone allinclusive
123
- lesio jeep
-
o święty leperze i Lechu kaczy zbaw te lemingowskie plemię
Aldous jak już co i nie 1984 a nowy niezbyt wspaniały swiat
1984 to przedwojenny Georges Orwell i jego kwiat aspidistry lektura szkolna w PRLu
a szwabik to nasz największy partner amen

to taki skrót myślowy jak dyskutuje z tępakami
Wow, z dys-czymśtam wyłapujesz literówki? Czyli jak trzeba się dowalić to można?lesio jeep pisze: ↑pn lis 20, 2023 8:08 pmAldous jak już co i nie 1984 a nowy niezbyt wspaniały swiat

Porównanie do 1984 jako do książek pokazujących nie wiem, inne spojrzenie/wytłumaczenie świata

Następny, co mu trzeba pełnymi zdaniami bez skrótów wszystko rozrysowywać... a jak nie zrozumie to zaraz rozmówca tępak

- lesio jeep
-
nie to nie skróty to obnażenie twoich braków w dziedzinie podstawowej edukacji nie mieć opanowanych klasyków jak Orwell i Huxley to jednak bardzo niski poziomTakayuki pisze: ↑wt lis 21, 2023 2:06 amWow, z dys-czymśtam wyłapujesz literówki? Czyli jak trzeba się dowalić to można?lesio jeep pisze: ↑pn lis 20, 2023 8:08 pmAldous jak już co i nie 1984 a nowy niezbyt wspaniały swiat![]()
![]()
Porównanie do 1984 jako do książek pokazujących nie wiem, inne spojrzenie/wytłumaczenie świata![]()
Następny, co mu trzeba pełnymi zdaniami bez skrótów wszystko rozrysowywać... a jak nie zrozumie to zaraz rozmówca tępak![]()
rzekłbym pokolenie spunch boba i kasi tusk

- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Dalej punktujemy sobie nawzajem literówki czy to tylko jednorazowa akcja była?lesio jeep pisze: ↑wt lis 21, 2023 10:39 pmnie to nie skróty to obnażenie twoich braków w dziedzinie podstawowej edukacji nie mieć opanowanych klasyków jak Orwell i Huxley to jednak bardzo niski poziomTakayuki pisze: ↑wt lis 21, 2023 2:06 amWow, z dys-czymśtam wyłapujesz literówki? Czyli jak trzeba się dowalić to można?lesio jeep pisze: ↑pn lis 20, 2023 8:08 pmAldous jak już co i nie 1984 a nowy niezbyt wspaniały swiat![]()
![]()
Porównanie do 1984 jako do książek pokazujących nie wiem, inne spojrzenie/wytłumaczenie świata![]()
Następny, co mu trzeba pełnymi zdaniami bez skrótów wszystko rozrysowywać... a jak nie zrozumie to zaraz rozmówca tępak![]()
rzekłbym pokolenie spunch boba i kasi tusk![]()
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Serio chce Ci się jeszcze schodzić do tego poziomu, czy chwilowa słabość? Nie, że mnie nie łapie, ale zaczyna to być smutne. Wpada dwóch kretynów do Twojej ulubionej, robi rozpierdol, a Ty masz dwie opcje - zmień knajpę, albo zakumpluj się z kretynami. Taki słaby ten wybór. I tu się pojawia przestrzeń dla barmana...Bratproroka pisze: ↑wt lis 21, 2023 11:19 pmDalej punktujemy sobie nawzajem literówki czy to tylko jednorazowa akcja była?lesio jeep pisze: ↑wt lis 21, 2023 10:39 pmnie to nie skróty to obnażenie twoich braków w dziedzinie podstawowej edukacji nie mieć opanowanych klasyków jak Orwell i Huxley to jednak bardzo niski poziomTakayuki pisze: ↑wt lis 21, 2023 2:06 am
Wow, z dys-czymśtam wyłapujesz literówki? Czyli jak trzeba się dowalić to można?![]()
![]()
rzekłbym pokolenie spunch boba i kasi tusk![]()
tel. 504126172
tel. 504126172
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Właśnie nie chce mi się zupełnie. Od jakiegoś czasu tych dwóch gentlemanów nie komentuję.
Ale jest coś ironicznego w dowaleniu się do literówki by następnie samemu wywalić się w identyczny sposób w następnym poście.
Coś z drzazgą i belką w oku.
Ale jest coś ironicznego w dowaleniu się do literówki by następnie samemu wywalić się w identyczny sposób w następnym poście.
Coś z drzazgą i belką w oku.
Beware The Rage Of A Berserker
To frustracja z niespełnienia.
Zbowid

ćwiczymy nasze zalety i umiejętności. Cierpliwość, powagę, dyplomację, upór, znowu cierpliwość, tolerancyjność, umiejętność przetrwania w ciężkim środowisku...
to też ważne
to też ważne
Ładnie opisałeś życie w Polsce.
tel. 504126172
tel. 504126172
i ani słowa o pogodzie