Moderator: Misiek Bielsko
A na takich paradach ubrania są obowiązkowe
Srogie piguły milordzie.jradek pisze: ↑śr maja 29, 2024 11:06 amMam taki jeszcze jeden delikatny problem. Żona zapisała mnie na paradę miłości, czy tam równości. Ponieważ nigdy nie byłem to sobie włączyłem filmik z parady z poprzedniego roku. No i powiem wam, że nie za bardzo mam co na siebie włożyć. Jak się ubiorę tak jak chodzę na co dzień to będę się wyróżniał, a tego nie chcę.
Co polecacie do mojej sylwetki latex czy tęczę?
No i mam wymyślić hasło, które mam napisać na tablicy i nieść.
Ciekawy eksperyment socjologiczny… jak bardzo można faceta upodlić w zamian za zabawki, które mu się kupuje.jradek pisze: ↑śr maja 29, 2024 11:06 amMam taki jeszcze jeden delikatny problem. Żona zapisała mnie na paradę miłości, czy tam równości. Ponieważ nigdy nie byłem to sobie włączyłem filmik z parady z poprzedniego roku. No i powiem wam, że nie za bardzo mam co na siebie włożyć. Jak się ubiorę tak jak chodzę na co dzień to będę się wyróżniał, a tego nie chcę.
I cóż ze szwedzkiego stołu, jak masz np alergię i nie trawisz większości propozycji? Czy tam sposobu podania?
No cóż, to w takim razie lipa, w tym przypadku potrawę może uratować tylko oliwa, duuuużo oliwy
Czapka kapitańska, piórko w dupe i rękawiczki bez palców. Przynajmniej google tak podpowiada.jradek pisze: ↑śr maja 29, 2024 11:06 amMam taki jeszcze jeden delikatny problem. Żona zapisała mnie na paradę miłości, czy tam równości. Ponieważ nigdy nie byłem to sobie włączyłem filmik z parady z poprzedniego roku. No i powiem wam, że nie za bardzo mam co na siebie włożyć. Jak się ubiorę tak jak chodzę na co dzień to będę się wyróżniał, a tego nie chcę.
"Gdyby jajko miało inny kształt, życie kury byłoby piekłem "
A na sklep zlomnika z autami do 5k patrzyłeś?jradek pisze: ↑ndz maja 19, 2024 6:13 pmCoś mnie naszło (nasilenie choroby) i postanowiłem sobie dokupić jangtajmera.
1 Grat pierwszy - Golf 3
W ogłoszeniu właściciel nie podał jaki auto ma silnik, jaką moc itd. No to grzecznie zapytuję
motor? getribe?
odpowiedź
Jaa
2 Grat drugi Corsa B
Piszę do gościa pytanie gdzie i kiedy mogę zobaczyć to cudo.
Odpisuje mi, że ma tylu chętnych, że nie będzie się z każdym umawiał. Podał mi adres i mam se obejrzeć. Cieszę się, że nie powiedział spie..j.
3 Grat trzeci golf 3
Piszę do gościa, że mogę wpaść między 14sta a 18stą.
Gość pyta, która godzina mi pasuje.
No to odpisuję, że każda
No to pisze, że 13sta i robi to o 13,12.
Daleko nie mam, nudzi mi się, więc jadę.
Umawiam się, że będę o 14stej.
Gość się zgadza.
Jadę, staję pod drzwiami o 13,57. Piszę do gościa, że jestem. Nr telefonu nie mam, nie mam jak zadzwonić. Nie wychodzi. Czekam. No sprawdzam jak się nazywa. Konto jest na Tammy, gość podpisuje się Klein. Sprawdzam na spisie lokatorów. Nie ma ani Tammy, ani Klein. Wracam do domu.
Na jutro umawiam się na mercedesa. Na razie mój mail nie dochodzi.
jradek pisze: ↑sob cze 08, 2024 2:04 pmhttps://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... 6-216-9190
jest
-tania
-blisko (powinna dojechać)
-bezkolizyjny rozrząd
-fajny lakier
-ma klimę
jradek pisze: ↑sob cze 08, 2024 2:04 pmhttps://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... 6-216-9190
jest
-tania
-blisko (powinna dojechać)
-bezkolizyjny rozrząd
-fajny lakier
-ma klimę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości