'im wyżej skoczysz tym bliżej dna.... 1,2,1,2,12....."czesław&jarząbek pisze:[
spakojno...
nie takie gwiazdy to wschodziły...i spadały...

Moderator: Misiek Bielsko
Do kogo mogę zwrócić się z prośbą o upoważnienie do używania językazbig pisze:...język jakim się posługują w rozmowach jest dość hermetyczny i nie upoważnia każdego do jego używania
Nie da rady bo powodów brak. Gospodarz jest baardzo gościnny i nie wybiera - ten tak, a tamten nie. Może najwyżej w trakcie imprezy zweryfikować i wyprosićJA'JACEK pisze:Ja bym zaczął od opierdolenia gospodarza że pajaca zaprosił.
kpeugeot pisze:bo z tego co zrozumiałem to koleś przyszedł siadł a wyście go traktowali jak powietrze...
...jak ktoś jest nowy to trzeba go wciągnąc w towarzystwo a nie olać
Jedyny odważnybilans pisze:trzeba mu było powiedzieć że ma spier... bo jak nie to dostanie kopa w du.pe i z głodu umrze w locie ......
- dla nie uczestniczących w "imprezie" wyjaśniam, że pancziki wprowadzał nowe namiary na nowego - tj. odnośnie czołgupancziki pisze:Twardy gość ten "nowy"
Kolejna cecha którą wyróżniają się niektórzy na forum. Wszystkie rozumy pozjadali a inni to głąby do potęgiKasprol pisze:nie zatrybi a jezeli to prowokacja to chyba uderz w stól... było na miejscu![]()
myle sie
Od pierwszej chwili, tj od momentu kiedy Zbig wprowadził Topica na forum.Big-Unimog pisze:Hella daj spokój napewno zatrybiłHella_ pisze:Zamilcz Zaniemogu bo zabawę zepsujeszBig-Unimog pisze:Ja widziałem gościa ale troszku go dym zasłaniałco nie Kasprol
![]()
![]()
w kontekście:...kiełbasa dobra była
Myślałem, że jak ktoś ma do kogoś indywidualny problem to do jego wyjaśnienia służy PW. Niestety - tutaj też się pomyliłem.Hella_ pisze:Te... Mateush malutkie pytanko. Czemuś zapi....rdolił i sprofanował logo którego pomysłodawca jest GrinchPrzeginasz ciut za bardzo
Proszę nie utożsamiać mnie z fruzią. To naprawdę zupełnie ktoś innywrx pisze: fruzia - frustruzia![]()
...permanentna prowokacja
e, no, co Ty, Czesiu.... ja tam bym się tak wprost mówić bał......... ze strachu drżał... po nocach nie spał... bo przyjdzie i skrzyczy mnie potem...czesław&jarząbek pisze:"schowaj synku swój brudny, srodkowy palec, bo zaraz sobie nim zamieszam kawe"
misiul...to haarp czy prozac?Misiek Bielsko pisze:@ Mateush
@ Fruzia
Przyjedzcie na zlot strony, pojezdzimy razem, wypije sie browara, pogada w realu - to zupelnie zmienia postac rzeczy.![]()
Specyfika netu jest , jaka jest. Najlatwiej sie spienic i komus nawtykac, szczegolnie, ze sie tej osoby nie zna, nie kuma jej humoru, czy ma sie poczucie braku odpowiedzalnosci za swoje slowo, bo przeciez jestem anonimowy.
Bede wiedzial wieczorem - Daniel dzis z nim trasy objezdza, wiec wiadomosci beda z pierwszej reki niejako. Mam blisko, wiec jadeczesław&jarząbek pisze:taa...naprawde...
haarp mi podpowiada ze może by warto jakiś wir rozkrecić u bierwy?
co on tam robi, znowu ta stara dziura pod ziadem?
yyy... steruja mna....yyy... ratuj.... rotuj znaczyczesław&jarząbek pisze:misiul...to haarp czy prozac?Misiek Bielsko pisze:@ Mateush
@ Fruzia
Przyjedzcie na zlot strony, pojezdzimy razem, wypije sie browara, pogada w realu - to zupelnie zmienia postac rzeczy.![]()
Specyfika netu jest , jaka jest. Najlatwiej sie spienic i komus nawtykac, szczegolnie, ze sie tej osoby nie zna, nie kuma jej humoru, czy ma sie poczucie braku odpowiedzalnosci za swoje slowo, bo przeciez jestem anonimowy.
bierwa sie mnie boi...to pewnie zaprosi tylko jarząbka...juz kiedyś robił takie podejsciaMisiek Bielsko pisze:Bede wiedzial wieczorem - Daniel dzis z nim trasy objezdza, wiec wiadomosci beda z pierwszej reki niejako. Mam blisko, wiec jadeczesław&jarząbek pisze:taa...naprawde...
haarp mi podpowiada ze może by warto jakiś wir rozkrecić u bierwy?
co on tam robi, znowu ta stara dziura pod ziadem?
Ponoc ma byc "czolowka polskiego o-r", wiec pewnie mozesz czuc sie zaproszony
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość