Przecież i tak nie ma opcji żeby rozmówca usłyszał co mówisz

Moderator: Misiek Bielsko
Ale ja NIE CHCĘ odbierać. NIEPOTRZEBNY mi interkom. Ja chcę tylko cienkie SŁUCHAWKI BT, żeby słuchać Yanosika, ew sporadycznie bardzo podpowiedzi nawigacji jak się gdzieś muszę teleportować i nie mam ochoty co 10 minut przystawać (bo w każdym innym wypadku, przystawanie jest całkiem ok, bo to i kawę, i ciasteczko, i szluga człowiek zapali
Staaary. Musiałbym sprzęgło wciskać za każdym razem jak chcę coś zobaczyć. Wystarczy, że już do lusterek muszę
Obawiam się, że akurat nie na moim motocykluBratproroka pisze: ↑wt wrz 07, 2021 12:17 pm
Da się rozmawiać do 70kmh spokojnie, na nakedzie w kasku Adv.
kurła, nie czytasz, alboś zdebilał na wyjeździe
Kablowy to raz.
Przerwy warto robić, mniej się człowiek męczy
Ta... Tylko nauka wszystkich funkcji, funkcyjek, ficzerów, etc - wieeelka gruba ksiązka z opisem zyliona kombinacji przycisków i pokrętłalbl78 pisze: ↑wt wrz 07, 2021 9:05 pmpodejrzewam że taki dynksy były by do zrobienia w końcu jest mikrofon żeby to zrobić, kwestia softu, pewnie cardo już coś nad tym grzebie i wcale bym się nie zdziwił gdyby następna generacja packtalka coś miała.... ale ponad 1500 za intercom to troche przesada, choć nie powiem jest mega fajny![]()
też mam prostego interphone tour, na moje potrzeby wystarcza, cudów i wodotrysków nie ma, łba nie urywa, gra przyzwoicie, ogólnie jakość bardzo mi się podoba, max sparować można 4 jednostki, do słuchania spotfy (czy tam innego muzykodawacza) i nawigacji bardzo fajny sprzęt, często latam w "terenie" po śladach nie patrząc na navi, a prowadzenie po gpxie ma swoje zalety ostrzega przed zmianą kierunku na skrzyżowaniachmisman pisze: ↑wt wrz 07, 2021 9:59 pmTa... Tylko nauka wszystkich funkcji, funkcyjek, ficzerów, etc - wieeelka gruba ksiązka z opisem zyliona kombinacji przycisków i pokrętła. Skapitulowałem - nie chcę się uczyć książki na pamięć
, Midland jest dużo prostszy i przyjemniejszy w obsłudze i użyciu. Tak, mniejsze możliwości - ale 50% ceny Scali, 20h słuchania na baterii (w kazdym razie długo, ładowanie wystarcza na cały dzień, realnie kilka dni - nie słucham non stop). Dla jazdy solo jest idealny. W paru kotlesi mamy przyzwoitą łączność w zakresie widoczności, przy godziwym zużyciu energii. Jak dla mnie spoko jest.
Skąd mi się tu Rokfor wziął nie mam pojęciaBratproroka pisze: ↑wt wrz 07, 2021 8:43 pmKablowy to raz.
Kabel krótki do telefonu to dwa.
Trzy niewygodna słuchawka, zresztą też na kablu.
Ja osobiście jak pisałem mam interkom i sobie chwalę, ale mam wrażenie że ze słuchawkami BT to rokfor się zatrzymał z 10 lat temu![]()
On jest wszędzie.
To nie odbieraj...?
Po co zatem mam płacić za niepotrzebne mi funkcjonalności? Chcę tylko słuchawek. Tylko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości