filmiki vol 6
Moderator: Misiek Bielsko
- brodafidela
-
Re: filmiki vol 6

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
A wiesz broda, ze to woz listonosza z usa ? 

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
- brodafidela
-
Jasne, że nie wiem...Adamek pisze:A wiesz broda, ze to woz listonosza z usa ?
Ale po co listonoszowi w USA, fura z budzikami po prawej ?

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
trza chyba jakąś gazrurkę zacząć wozić
jak się u nas bezmózgi się takich filmików naoglądają...
http://www.youtube.com/watch?v=yokm2o9YVf0

Nie o budziki chodzi a o to, zeby nie musial co chwile wysiadac jak pakuje listy do skrzynek. Tyle, zew ta fota jest przerobiona (lustrzane odbicie)brodafidela pisze:Jasne, że nie wiem...Adamek pisze:A wiesz broda, ze to woz listonosza z usa ?
bo zdjecie jest lustrzane kiera jest lewej przerobiona na anglika zaby nie tracic czasu na ciepanie reklan do skrzynekbrodafidela pisze:Jasne, że nie wiem...Adamek pisze:A wiesz broda, ze to woz listonosza z usa ?
To jakas cyganeria ?
Słyszałem kurfa i spierdżalaj.
Czyli jak chcą, to potrafią się asymilować
Czyli jak chcą, to potrafią się asymilować

Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
Niezłych masz sąsiadów.

W teorii nie ma różnicy między teorią a praktyką... Ale w praktyce jest.
Przejezdzales kolo nich 2 razy, pewnie nieswiadomie nawetadaśko pisze:Niezłych masz sąsiadów.

redzik pisze:Przejezdzales kolo nich 2 razy, pewnie nieswiadomie nawetadaśko pisze:Niezłych masz sąsiadów.
![]()

teraz zmienię trasę dojazdu

wojo02 pisze:trza chyba jakąś gazrurkę zacząć wozić![]()

truckers friend to się nazywa

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Zajebiaszcze
Zaraz kupujem
~150 zeta

Zaraz kupujem

~150 zeta
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
taka siekierka wystarczy; nawet mam- pod fotel wsadzę

Młotek lub duży klucz wystarczy do samoobrony a i łatwiej się tłumaczyć władzom w razie "W" 

z przyrządu/narzędzia ratowniczego jeszcze prościej, bo truckers friend to nic innego jak rescue tool
a jeśli już chodzi o zastosowanie tego narzędzie to na jutubie można sobie pooglądać co tym można zrobić, zakres pracy wykonywanej ogromny
wyjazdowo rewelacyjny przyrząd 

a jeśli już chodzi o zastosowanie tego narzędzie to na jutubie można sobie pooglądać co tym można zrobić, zakres pracy wykonywanej ogromny

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
leming pisze:bo zdjecie jest lustrzane kiera jest lewej przerobiona na anglika zaby nie tracic czasu na ciepanie reklan do skrzynekbrodafidela pisze:Jasne, że nie wiem...Adamek pisze:A wiesz broda, ze to woz listonosza z usa ?
Dupa nie lustrzane.
W US&ej sa wlasnie "angliki" i mase aut z kiera po prawej stronie. Poczta, kurierzy, smieciarki, zamiatarki, inkasencie parkingowi, nawet instalatorzy TV i roznej masci serwisancie tym jezdza. Glownie Grumman LVV czy jakos tak.
Cywilne ata jak ten XJ trafiaja sie rzadko i to zwykle w rejonach gdzie zwykle pocztowe pierdopedy by sobie poprostu nie poradzily.
Wiec to jest orginaly samochod RHD , kupiony pewnie na jakiejs aukcji i po redneck'owemu przerobiony na normalne.
Nawet jak nie wierzyc mojej historii to wystarczy spojrzec na galke zmeny biegow czy predkosciomierzi juz sie widzi ,ze nie jest to lustrzane odbicie.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- apede
-
- Kontaktowanie:
Dokładnie, widać po cyfrach prędkościomierza.
W Finlandii pocztowcy tak jeżdżą i skrzynki na wsiach są przy drodze (za to w wielu blokach są kieszenie w drzwiach mieszkań i listonosz musi dymać na 4. piętro
wot logika
)
Temu jak mnie kiedyś naszło na yarisa verso to rozchodziłem bo na 99% na nettiauto to były RHD.
W Finlandii pocztowcy tak jeżdżą i skrzynki na wsiach są przy drodze (za to w wielu blokach są kieszenie w drzwiach mieszkań i listonosz musi dymać na 4. piętro

Temu jak mnie kiedyś naszło na yarisa verso to rozchodziłem bo na 99% na nettiauto to były RHD.
loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
Ja Cię policja złapie z takim narzędziem to już winnego nie będzie szukać.lbl78 pisze:wojo02 pisze:trza chyba jakąś gazrurkę zacząć wozić![]()
truckers friend to się nazywa![]()
Kolega, policjant jak zobaczył że nóż w kieszeni drzwi wożę złapał się za głowę i ... śrubokręt Zbychu, śrubokręt ... łapę przebijesz, dziabniesz i nie narażasz się. Śrubokręt w samochodzie jak najbardziej na miejscu.
Siekiery, saperki skuteczne zapewne ale każdy sąd orzeknie Twą/mą winę jak się bronić zacznę nimi przed pięściami. Nawet jak napastnik trzy razy większy.
Nawet jak silny jesteś to nie wiesz na kogo trafisz. Na psychopatę na ten przykład ...
***** USA
Lepiej sobie juz dzis go "kliknij" zeby to w poniedzialek przyjdzie jak tym Arabom mieszkanie wynajmiesz.
Srubokretem sie przez drzwi nie przedzgasz

Srubokretem sie przez drzwi nie przedzgasz