Czas by był, by te wypasione terenówki pozostawały w garażach ...Damian pisze:rób sobie co tam chcesz, ale chwalenie się publiczne - przemyśl.

Moderator: Misiek Bielsko
Czas by był, by te wypasione terenówki pozostawały w garażach ...Damian pisze:rób sobie co tam chcesz, ale chwalenie się publiczne - przemyśl.
Pizdzikiem , ale zdziwilbys sie, nie 50 a 90. I wyprzedzilem dzis na trasie z 30 puszek.Blues_M07 pisze:Piździkiem 50km/h
Dwa dni temu odbierałem moto po serwisie i mało fajnie się jedzie jak tak pizgaredzik pisze:Jak tam ? ja dzis 30 km natluklem w temp -4 st C. Sezon sie nei konczy.
Kwestia ubrania sie odpowiednio, mi bylo w miare cieplo, jedynie pod kaskiem w szczeke pizdzilo. Ale broda izoluje dobrze.Adamo pisze:Dwa dni temu odbierałem moto po serwisie i mało fajnie się jedzie jak tak pizgaredzik pisze:Jak tam ? ja dzis 30 km natluklem w temp -4 st C. Sezon sie nei konczy.
Każdy odbiera to inaczej.Mroczny pisze:komfort termiczny to jedno ale weźcie pod uwagę, ze w takich temperaturach opony nie kleją, kierowcy nie kontaktują, ze motury jeszcze w ruchu, na jezdni syfu masa bo deszczy nie ma..
Jazda ma dawać frajdę. przy takiej aurze to nie ma opcji
W terenie jest zajebiscieMroczny pisze: Jazda ma dawać frajdę. przy takiej aurze to nie ma opcji
kulkagsx1200 pisze:moje moto po ostatniej przejazdzce
![]()
Podłogę byś zamiótłkulkagsx1200 pisze:moje moto po ostatniej przejazdzce
![]()
Czy to Ciebie z dwoma kumplami też na DR spotkałem gdzies miesiąc temu w tych ładnych okolicznościach przyrody.My bylismy na Drz i Ktm ach.Wczoraj wylatałem 2 motogodziny.
Na podstawie doswiadczeń empirycznych doszedłem do wniosku, że jazda na moto poniżej +10 nie jest fajnaBlues_M07 pisze:Mamy na plusie,odpalajta swe motÓryNa niedziele mam już plan
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość