W tą niedzielę mam kolejne wesele, bez kościoła, ślub udzielany przez urzędnika na sali weselnej, pierwsze takie, mam dreszcze, babcie będą szeptać

Moderator: Misiek Bielsko
Ale co, chcielibyście zrobić sobie ze mną Kumite?Kabal pisze: ↑ndz wrz 19, 2021 8:27 pmNie wpychaj się do kolejkiBratproroka pisze: ↑ndz wrz 19, 2021 3:02 pmDobrze Nikitol*
Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy w rzeczywistości, by te zawiłości wyjaśnić.
![]()
Nadinterpretujesz, jak zwykle.Nikitol pisze: ↑pn wrz 20, 2021 4:17 pmAle co, chcielibyście zrobić sobie ze mną Kumite?Kabal pisze: ↑ndz wrz 19, 2021 8:27 pmNie wpychaj się do kolejkiBratproroka pisze: ↑ndz wrz 19, 2021 3:02 pmDobrze Nikitol*
Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy w rzeczywistości, by te zawiłości wyjaśnić.
![]()
![]()
Nie za dużo świadków spijających sobie z dziubków, chętnych w każdej chwili świadczyć, iż "ten tutaj pajac napadł na mnie"?
Dziewczyny pomyślcie jak, żeby to jakoś wyglądało.
Może mój sąsiad z dziupli, będący jednocześnie wuadzą- prorokiem forumowym coś wymyśli, żebym już nie burzył jedności tego mężnego zakonu![]()
Słabo to wygląda, jak szukając kumpli sikasz im na buty...
Różne są w przyrodzie zaloty...
kawał chujareszty dziada, miałem nie przyjemność buc wyjątkowyczarny bielsko pisze: ↑czw wrz 23, 2021 5:46 pmKolejna gnida gryzie piach https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... =BoxOpImg3Nie ma lepszej wiadomości od tej, że gnój i ochroniarz dziecięcych katów w końcu zdechł.
Co jest dziwne?
niestety ale tu nie ma dobrych są same sqrwysyny i ci co dopuszczają się czynów są chronieni przez tych co to nic takiego przecież nie robią... wszyscy warci siebie - pedały i pedofile w kieckach... tfu!
Według ogłoszonego we wtorek raportu niezależnej od Kościoła komisji we Francji przez ostatnie 70 lat ok. 216 tys. nieletnich było ofiarami wykorzystywania seksualnego przez duchownych katolickich. W dokumencie dodano, że Kościół przez dziesiątki lat lekceważył problem nadużyć seksualnych wobec dzieci i w sposób systemowy chronił ich sprawców.
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... ref=sliderLiczba dzieci, które były wykorzystywane w kościelnych instytucjach, nie tylko przez księży, ale również przez zatrudniane tam osoby świeckie, może wynosić nawet około 330 tys.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości