Ironcruz pisze: ↑śr cze 12, 2024 10:45 am
Mroczny pisze: ↑śr cze 12, 2024 6:23 am
coś jak to..
bo dla nas - UE to najlepsze co nas mogło spotkać. A jakbysmy mieli polityków a nie sprzedajne gnidy to bysmy byli teraz rozgrywającymi razem z Niemcami i Francją..
Bo w kupie raźniej - UE przestaje być atrakcyjne bo od stanu braku wojny i ogólnego dobrobytu w dupach się poprzewracało. Wymiera pokolenie, które czas wojny przeżyło i pamiętało. Moje pokolenie pamięta korki na granicy, i te wiele drobnych udogodnień i zysków, które przyszły wraz z wejściem do UE.
Najmłodsi głosujący nie mają o tym pojęcia, że bez UE (i wielu jej "dziwnych" dyrektyw) to np. za granicą zesr...li by się po zobaczeniu rachunku telefonicznego.
tresowane ameby jak malowane
Francja to nie wiem kogo rozgrywa poziom życia spadł o 50% od maestriach tak +-
korki na granicy to chyba za kowidu widziałeś bo ja nie pamiętam a przepływ ludzi i kapitału to traktat z Schengen i nie huynia yewropejska ani Islandia ani UK nie było a pierwsi otwarli granice dla polaków Islandia to nawet w uni nie jest
co do telefonów to jakoś sobie dawałem rade bez hujni wystarczy sprawdzić ceny przed wyjazdem i ewentualnie zablokować tik toka
natomiast 300% podwyżkę cen prądu zawdzięczam uni i jej poddanczosci lizodupsta w stosunku do wielkiego kapitału
jak rowniesz wielu zakazów i nakazow rodem z Kawki i Orwella
nie daleko miejsca gdzie alianci zaatakowali francje jest miejscowość Pas de Calais a tam jest jungla z 10000 afrykanczykow skaczących na ciężarówki i pociągi oraz pontonami ryzykując życie stara się opuścić ten wasz raj tylko po to żeby się dostać do UK tego pogrążonego po brexicie wiec reasumując uwiężę gdy zobaczę 10000 kandydatów w Denver na drogę powrotna do hujni
ps
fajne to kameralne forum jednym postem można ogarnąć tydzień dyskusji i każdemu odpowiedzieć